.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Каква специалност?

Обръщам се към онези от вас, на които скоро (тази или следващата година) им предстои да решат какъв изпит ще полагат, за кой университет, в коя държава и каква специалност ще запишат. Хора, споделете! А ако някой от вас има по-подробна информация за това кои специалности са най-търсени, но няма много завършили (например японистика, китаистика), кои професии са най-високо заплащани (нещо като топ 10 в България и в чужбина), как става прехвърлянето от една специалност в друга след първата година и др. такива, да пише А може и просто да споделите какво и защо мислите да следвате или следвате вече

[b]Soy una moneda en la fuente,
    t

Голям фен Аватара на TheSadGirl
    Град
    Варна :)))
    mi na men mi predstoi dogodina i zasega sum se naso4ila kam Finansite razni daskali ni kazvaha 4e e trydno(dori i gospojata po Finansi) no na men mi haresvat i sa mi lesni Ta zasega na tova sum se sprqla. Tyrizma sa6to e ideq.A naj tarsenata specialnost e MIO(mejdynarodni ikonomi4eski otno6eniq), pone taka sam 4yvala, ama to tam stava mn trydno samo s...

Цитирай Първоначално написано от KillSwitchEngage
    Аз съм първа година туризъм и само мога да ти кажа че е бранш с бъдеще и много добър избор , за класации незнам
    А в кой университет следваш туризъм?

[b]Soy una moneda en la fuente,
    t

Biologiq himiq... :P

Цитирай Първоначално написано от madlena15
    Biologiq himiq... :P
    И аз тъй, ама е много трудно...
    Макар че никъде не е лесно

Simple, but so beautiful...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми