- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Обезкосмяване...
Така,съжелявам ако има хиляди такива теми но наистина за мен е важно да потърся съвет за моя проблем така да се каже..
Въпросът ми е главно към момичетата които се обезкосмяват отдолу чрез епилатор или кола маска...Значи аз предпочитам епилатора,но от известно време не ми харесва ефекта...кожата ми не става по-гладка а напротив..дори се появяват едни червени петна които не се махат,защото са косъмчета които са поникнали на вътре,или подкожни...някои успявам да ги махна е пинсета но след това остават пак тия червени петна...та искам да попитам,ако отида на козметик,възможно ли е тези гадни подкожни косъмчета да се махнат или има ли някъв начин да се отстранят?Наистина много са противни някви такива червени петна остават и мен ме е срам чак...?
Съжелявам ако въпросът е зададен неясно... предварително ви благодаря..![]()
Пише се "съжАлявам" ! Не знам дали си сноб, ама май си нуубПървоначално написано от snob
![]()
Първоначално написано от Say It Right
Ако ходиш реводно на козметик - няма да ги имаКупи си интимен гел за бръснене,дамска самобръсначка и интимен гел за след бръснене...Гарантирам,че ще има подобрения още след 1-2 бръснене
- Какво е любовта?
- Любовта е болест, която, като всяка друга болест, се лекува в леглото.
Човек може да преживее всичко - освен собствената си смърт ...
Az shte ti preporucham da gi brusnesh, ponege kogata ti e mn chuvstvitelna i taka se poluchava.. A inache moge da gi mahash s pinseta, znam, che otnema vreme, no si zaslugava i ne te boli , a rezultata e mn po - dobur, ponege nqma opasnost da ti se zachervi kogata ili da se vuzpali. A za kozmetik - mislq, che nqma nikakva razlika ot obiknovena kola, samo deto ti q pravi drug.Ostavi kogata da otpochine, posle s pinsetkata i si gotova, uspeh.
(prosto trqbva povechko turpenie za da se reshi problema
)
"Вероятността нещо да се случи е обратно пропорционална на неговата желателност." (Закон на Гумперсън)
"Подходящият случай се явява в най-неподходящия момент." - (праволо на Дюшарм)
ами отивай на козметик, не чакай повече! Мисля, че кола маската премахва и най-най-горния слой кожа (не се стряскай), опасността от подкожни косъмчета.Първоначално написано от snob
I’d give my all to have
Just one more night with you
I’d risk my life to feel
Your body next to mine
Cause I can’t go on
Living in the memory of our song
^ ако е с още по-чувствително кожа, даже ще се махне повече кожа, ама не е страшно.
Пробвай на козметик как ще е..
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...