- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Бръсненето
Значи предишната ми приятелка нямаше против "Тропическите гори около банана".Но са съм с друго момиче....и се чудя да се обръсна ли....или да я питам "Имаш ли проблем ако палмичката е мааалко окосмена..."Та тва ми е въпроса....Да се бръсна или да я питам?
Entombed For live
Повечето тук ще ти кажат да се обръзнеш, но аз те съветвам да поговориш с нея, защото аз например харесвам мъжът да си е окосменПървоначално написано от Entombed
![]()
Ami spored men se obrasni.
Zashtoto az se postavqm na neino mqsto i nqma da mi e priqtno da imash mnogo kosmi tam,obache shte se pretisnqvam da ne te zasegna i shte ti kaja,che nqma problem,a prez cqloto vreme tova shte me pretisnqva.
No to zavisi za kakvi kosmi stava duma,ako sq nqkvi super golemi ne e hich priqtno,no ako sa nqkvi naboli tova nqma znachenie.
Ами ако искаш направо й кажи 'да подрежа ли храста преди да го направим?'.
Или й кажи, че около сергията с банани се продава и магданоз...
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
+1Първоначално написано от the_hottie
МОМИЧЕ СЪМ !
PEACE ||//
Suzuki - Way of life!
Първоначално написано от Wrathchild
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
mi mahni gi pyk ako i haresvat ( lol ) pak si gi pusni![]()
Първоначално написано от Riot
Според мен пък е по-добре просто да ги подкъси...
Така хем няма да пречат примерно за френска, хем ще ги има ако предпочита мъжа да е окосмен.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
mi mahni gi pyk ako i haresvat ( lol ) pak si gi pusni[/quote]
По-добре ги махни ...че като минете на френска ще е много кофти ,ако реши да те възбуди повече и да пусне език по-надолу от пениса тиА представи си някой косъм и влезе между зъбите
![]()
![]()
- Какво е любовта?
- Любовта е болест, която, като всяка друга болест, се лекува в леглото.
Човек може да преживее всичко - освен собствената си смърт ...
Даже ако ги харесва що да не си ги къпя със шампуанче ала балапанделчици...фибички :Д:Д:Д
![]()
![]()
![]()
Entombed For live
Аз ще ти дам няколко силиконови ластичета, на плитки да ги направиш...
~
няма ли да е по-добре на Растафат???Първоначално написано от Wrathchild
![]()
![]()
Entombed For live
Първоначално написано от Wrathchild
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от Say It Right
mi obrasnise pak ako nei pre4i kato vsemat da porasvat 6te gi ystavi6 da porasnat
Sled mrachnata nosht vinagi sledva i svetyl den.
Ky4ka sam no ne tvoq!
http://www.vbox7.com/play:ad53321c
http://www.starpulse.com/Music/Lavig...ry/DGG-009801/
И ти беше сгодена? Ясно е че не си готова за това.......Първоначално написано от hooliganka89
Какво като има косми. Това е пенисът и кожата около него на мъжът, с който мислиш да създаваш семейство. Да не си мислиш, че след 30 години ще си маха космите още? Ще хърка на дивана, докато му переш мръсните чорапи и гащи.....
А по темата момко-поговори с момичето за предпочитанията й. на мен лично ми е все едно и дори изобщо не забелязвам къде и колко косми има. но аз съм с моя мъж отдавна. С ново момиче трудно ще постигнеш такъв непукизъм. За това и те съветвам да я питаш направо.
Първоначално написано от krem4et0
Of ti zashto ne prestanesh da se zaqjdash s men da,che sam sgodena?
Kakav ti e problema?Ne sam bila gotovo,vse edno i sashto slusham,vse edno ti si prevtasala.
I mejdu drugoto az imam mnogo po-golemi abiici ot tova toi da leji na divana i da harka i az da pera mrasni chorapi,ti ot selo li si ili kakvo?
Ne bqh vijdala po-prostashko opredelenie.
Do sega te tarpqh s izkazvaniqta ti,no ti prekalqvash.
I moq maj ne e glasak kato ogledalo,no nqma i gora.
I ako tvoq maj sled 30 godini leji na divana i harka,to moq maj shte bade kade kade po-naprednal.
Бръсни ливадата и не го мисли е !!!![]()
![]()
![]()
http://www.impulse.bg/Xtuning
ТУКА ГЛЕДАЙ !!! >> http://goparty.myminicity.com/ << ХОРА ПОМАГАЙТЕ![]()
My Only Love
hooliganka89, приеми че малко завиждами май не съвсем благородно.
И айде да не се обиждаме на тема избранници, защото и 2-те не знаем какво ще е след 30 гидини. Моят баща е на 54, директор е, тръгнал е от 1 село с 500 човека, а днес ръководи 1 от най-големите фирми в града и е от големите футболни деятели в страната. Ама и той вечер си похърква на дивана, а мама прз това време му пере ризите и чорапите, глади и прочие. Пък да кажеш, че жената си няма работа...и тя не мете улиците както се казва.
Дори и президентът хърка..........така, че не си мисли, че твоят сладурчо 1 ден няма да пусне шкембе, да му оредее косата, да похърква и да си вдига краката на масата.......
Колкото да амбициите на моя приятел-не ми се коментира, защото не е тук мястото. След като аз съм амбициозна жена, която учи 2 специалности и работи(макар и от скоро), да не мислиш, че искам до себе си търтей? Просто реалността е тази!
А постът ми целеше да покаже, че след като си избрала да си с 1 мъж до края на живота си и си обявила това пред хората(нали за това е годежът), значи няма да ти е гнусно да му направиш клизма или да му сложиш свещичка, ако има запек. нали за това сте семейство-да си помагате. Гнусенето и съвместният живот не вървят много ръка за ръка.
Първоначално написано от krem4et0
Mislq,che na ne blagorodno zavijdane se kazva da iskash moq maj,koeto dalboko me samnqvaI spored men nqma za kakvo da zavijdash i ti imash gadje i ti kaza,che i vie shte se sgodqvate,v takav sluchai ne vijdam problem.
Аааа няма да се сгодяваме. Млада съм още, а и не сме живяли още заедно...Като поживеем поне 1 година-ще видим. но ми се иска да предложи, ама за него сме малки деца все още и няма да имам предложние, докато не можем да си стъпим на краката.
Aide veche kakvoto shte komentirame shte e na lichni saobshteniq,ne e mnogo umestno da obsajdame godeji v tema za kosmi po pishki![]()
mi za mene da si kosmat proqva na ne4itoputnost!!!Malko sa momi4etata koito im haresvat kosmacite
Pone znam ve4e kat mi e typo i nea kfo da prawqkak da se zabavlqvam :d da puskam mizerni temi f foruma
![]()
Btw All of this was joke right![]()
Entombed For live