.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 35

Бръсненето

Значи предишната ми приятелка нямаше против "Тропическите гори около банана".Но са съм с друго момиче....и се чудя да се обръсна ли....или да я питам "Имаш ли проблем ако палмичката е мааалко окосмена..."Та тва ми е въпроса....Да се бръсна или да я питам?
    Entombed For live

hottie
    Guest

Re: Бръсненето

Цитирай Първоначално написано от Entombed
    Значи предишната ми приятелка нямаше против "Тропическите гори около банана".Но са съм с друго момиче....и се чудя да се обръсна ли....или да я питам "Имаш ли проблем ако палмичката е мааалко окосмена..."Та тва ми е въпроса....Да се бръсна или да я питам?
    Повечето тук ще ти кажат да се обръзнеш, но аз те съветвам да поговориш с нея, защото аз например харесвам мъжът да си е окосмен

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Ami spored men se obrasni.
    Zashtoto az se postavqm na neino mqsto i nqma da mi e priqtno da imash mnogo kosmi tam,obache shte se pretisnqvam da ne te zasegna i shte ti kaja,che nqma problem,a prez cqloto vreme tova shte me pretisnqva.
    No to zavisi za kakvi kosmi stava duma,ako sq nqkvi super golemi ne e hich priqtno,no ako sa nqkvi naboli tova nqma znachenie.

Ами ако искаш направо й кажи 'да подрежа ли храста преди да го направим?'.
    Или й кажи, че около сергията с банани се продава и магданоз...
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Супер фен Аватара на prettyIdeath
    Град
    Somewhere in the deaths of your dirty imagination...

Цитирай Първоначално написано от the_hottie
    Цитирай Първоначално написано от Entombed
    Повечето тук ще ти кажат да се обръзнеш, но аз те съветвам да поговориш с нея, защото аз например харесвам мъжът да си е окосмен
    +1
    МОМИЧЕ СЪМ !
    PEACE ||//
    Suzuki - Way of life!

Голям фен Аватара на soulja_girl4e
    Град
    Sofiq :)
    Цитирай Първоначално написано от Wrathchild

mi mahni gi pyk ako i haresvat ( lol ) pak si gi pusni
    Цитирай Първоначално написано от Riot
    вечния въпрос "Кой съм аз и какво правя под масата"

Попитай я, защото все пак всеки си има мнение и предпочитания. Ама ти предлагам да не я питаш по някой просташки начин като това с палмата и тревата

Супер фен Аватара на ubuntu
    Град
    в Русия съм

Цитирай Първоначално написано от the_hottie
    трябва ми жена като the_hottie че епилациите ми омръзнаха ....
    Най-много мразя когато някоя обикновена кифла ми се прави на кроасан !!!

Според мен пък е по-добре просто да ги подкъси...
    Така хем няма да пречат примерно за френска, хем ще ги има ако предпочита мъжа да е окосмен.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~

mi mahni gi pyk ako i haresvat ( lol ) pak si gi pusni [/quote]

По-добре ги махни ...че като минете на френска ще е много кофти ,ако реши да те възбуди повече и да пусне език по-надолу от пениса ти А представи си някой косъм и влезе между зъбите
    - Какво е любовта?
    - Любовта е болест, която, като всяка друга болест, се лекува в леглото.
    Човек може да преживее всичко - освен собствената си смърт ...

Даже ако ги харесва що да не си ги къпя със шампуанче ала бала панделчици...фибички :Д:Д:Д
    Entombed For live

Аз ще ти дам няколко силиконови ластичета, на плитки да ги направиш...
    ~

Аз ще ти дам няколко силиконови ластичета, на плитки да ги направиш...
    няма ли да е по-добре на Растафат???
    Entombed For live

Супер фен
    Град
    Панацея
    Цитирай Първоначално написано от Say It Right
    Pravih sex i iskam pak napulno sum seriozna !!!
    emi 4oveka mi spi i mi e jal da go sabudq..a sum gola i se pipam
    vie ste nedorazviti !!!!

mi obrasnise pak ako nei pre4i kato vsemat da porasvat 6te gi ystavi6 da porasnat
    Sled mrachnata nosht vinagi sledva i svetyl den.
    Ky4ka sam no ne tvoq!
    http://www.vbox7.com/play:ad53321c
    http://www.starpulse.com/Music/Lavig...ry/DGG-009801/

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от hooliganka89
    Zashtoto az se postavqm na neino mqsto i nqma da mi e priqtno da imash mnogo kosmi tam,obache shte se pretisnqvam da ne te zasegna i shte ti kaja,che nqma problem,a prez cqloto vreme tova shte me pretisnqva.
    No to zavisi za kakvi kosmi stava duma,ako sq nqkvi super golemi ne e hich priqtno,no ako sa nqkvi naboli tova nqma znachenie.
    И ти беше сгодена? Ясно е че не си готова за това.......
    Какво като има косми. Това е пенисът и кожата около него на мъжът, с който мислиш да създаваш семейство. Да не си мислиш, че след 30 години ще си маха космите още? Ще хърка на дивана, докато му переш мръсните чорапи и гащи.....

А по темата момко-поговори с момичето за предпочитанията й. на мен лично ми е все едно и дори изобщо не забелязвам къде и колко косми има. но аз съм с моя мъж отдавна. С ново момиче трудно ще постигнеш такъв непукизъм. За това и те съветвам да я питаш направо.

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Цитирай Първоначално написано от hooliganka89
    И ти беше сгодена? Ясно е че не си готова за това.......
    Какво като има косми. Това е пенисът и кожата около него на мъжът, с който мислиш да създаваш семейство. Да не си мислиш, че след 30 години ще си маха космите още? Ще хърка на дивана, докато му переш мръсните чорапи и гащи.....

А по темата момко-поговори с момичето за предпочитанията й. на мен лично ми е все едно и дори изобщо не забелязвам къде и колко косми има. но аз съм с моя мъж отдавна. С ново момиче трудно ще постигнеш такъв непукизъм. За това и те съветвам да я питаш направо.

Of ti zashto ne prestanesh da se zaqjdash s men da,che sam sgodena?
    Kakav ti e problema?Ne sam bila gotovo,vse edno i sashto slusham,vse edno ti si prevtasala.
    I mejdu drugoto az imam mnogo po-golemi abiici ot tova toi da leji na divana i da harka i az da pera mrasni chorapi,ti ot selo li si ili kakvo?
    Ne bqh vijdala po-prostashko opredelenie.
    Do sega te tarpqh s izkazvaniqta ti,no ti prekalqvash.
    I moq maj ne e glasak kato ogledalo,no nqma i gora.
    I ako tvoq maj sled 30 godini leji na divana i harka,to moq maj shte bade kade kade po-naprednal.

Ми ПИТАЙ момичето кфи са и предпочитанията и в НИКАКЪВ случай не си показвай простащината с тоя израз за палмичката.
    Питай я за отношението и към космите и тн. ... и ще разбереш да ги махаш ли или не... на мен лично те не ми пречат чак толкова... по добре със отколкото голо охлювче

Бръсни ливадата и не го мисли е !!!
    http://www.impulse.bg/Xtuning

ТУКА ГЛЕДАЙ !!! >> http://goparty.myminicity.com/ << ХОРА ПОМАГАЙТЕ

My Only Love

Град
    Свищов
    hooliganka89, приеми че малко завиждам и май не съвсем благородно.

И айде да не се обиждаме на тема избранници, защото и 2-те не знаем какво ще е след 30 гидини. Моят баща е на 54, директор е, тръгнал е от 1 село с 500 човека, а днес ръководи 1 от най-големите фирми в града и е от големите футболни деятели в страната. Ама и той вечер си похърква на дивана, а мама прз това време му пере ризите и чорапите, глади и прочие. Пък да кажеш, че жената си няма работа...и тя не мете улиците както се казва.
    Дори и президентът хърка..........така, че не си мисли, че твоят сладурчо 1 ден няма да пусне шкембе, да му оредее косата, да похърква и да си вдига краката на масата.......
    Колкото да амбициите на моя приятел-не ми се коментира, защото не е тук мястото. След като аз съм амбициозна жена, която учи 2 специалности и работи(макар и от скоро), да не мислиш, че искам до себе си търтей? Просто реалността е тази!

А постът ми целеше да покаже, че след като си избрала да си с 1 мъж до края на живота си и си обявила това пред хората(нали за това е годежът), значи няма да ти е гнусно да му направиш клизма или да му сложиш свещичка, ако има запек. нали за това сте семейство-да си помагате. Гнусенето и съвместният живот не вървят много ръка за ръка.

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    hooliganka89, приеми че малко завиждам и май не съвсем благородно.

Mislq,che na ne blagorodno zavijdane se kazva da iskash moq maj,koeto dalboko me samnqva I spored men nqma za kakvo da zavijdash i ti imash gadje i ti kaza,che i vie shte se sgodqvate,v takav sluchai ne vijdam problem.

Град
    Свищов
    Аааа няма да се сгодяваме. Млада съм още, а и не сме живяли още заедно...Като поживеем поне 1 година-ще видим. но ми се иска да предложи, ама за него сме малки деца все още и няма да имам предложние, докато не можем да си стъпим на краката.

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Aide veche kakvoto shte komentirame shte e na lichni saobshteniq,ne e mnogo umestno da obsajdame godeji v tema za kosmi po pishki

mi za mene da si kosmat proqva na ne4itoputnost!!!Malko sa momi4etata koito im haresvat kosmacite

Pone znam ve4e kat mi e typo i nea kfo da prawq kak da se zabavlqvam :d da puskam mizerni temi f foruma

Btw All of this was joke right
    Entombed For live

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си