- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Априлска ваканция
zdraveite bih iskala da popitam tezi ot vas koito znaqt(sigyrno vsi4ki ama az kat oligofren posledna razbiram) koga 6te ni e aprilskata i do koga i kolko abe vsi4ko koeto znaete
Заглавието на темата трябва да е задължително на КИРИЛИЦА.
By Nejno.
от 28 март то 8 април (така разбрах)
БисквитенотоЧудовище
waw ako e taka 6te ymra ot kef 6oty az si misleh sega s teq tupi sta4ki 6te ni q rejat...
a puk i 4yh nqkfi raoti 4e 6te e 4 dni3 4 5 6
awe podigrafki s gorkite y4enici
no biskvitenoto 4ydovi6te mi vurna nadejdata.
nqkoi dryg da znae ne6ti4ky?
http://www.bulfax.com/?q=node/123225
vijte kvo namerih![]()
^кво пискаш толкова за няколко дена? не стига, че барабар с лятото почивахте 5 месеца, а сега за 5 дена ревете...
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
ами тези които не са стачкували??? абе чесно да кажа хич не ме бърка![]()
БисквитенотоЧудовище
о не си само ти и аз си нямам на идея кога ще еПървоначално написано от laracools
бях чула нещо от 3 до 5 ама дано да не е вярно кво е това 2 дена
![]()
Чувствата са като вятъра в платната на кораб. Те го движат, но когато са неконтролируеми могат да го унищожат.
Ваканции, учебна 2007/2008 година:
за първи клас 08.11.2007 г. – 11.11.2007 г. вкл.
Коледна 22.12.2007 г. – 06.01.2008 г. вкл.
Срочна 01.02.2008 г. – 03.02.2008 г. вкл.
Пролетна 31.03.2008 г. – 08.04.2008 г. вкл.
За училища и паралелки в училища, в които не е провеждан образователно-възпитателен процес повече от три учебни седмици в периода от 24.09.2007 г. до 02.11.2007 г.
03.04.2008 г. до 06.04.2008 г. вкл
Великденска
26.04.2008 г. – 06.05.2008 г. вкл.
Неучебни дни:
01.11.2007 г. – Ден на народните будители
Чувствата са като вятъра в платната на кораб. Те го движат, но когато са неконтролируеми могат да го унищожат.
аз доколкото разбрах за тези у4илища, които са стачкували, ще е само 3,4,5 и 6. А за тези, които не са - от 29-ти до 8-ми.
"Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
Е, почувства ли се вече истински човек?"
Дензъл Ребеловски
abe kak taka nqma da revem za 5 dni???
tva sa si 5 dni za bogaaaa
ina4e alternativata 31-8 mnogo mi haresa
az jiveq za taq vakanciq
moje i tupo da zvu4i ama ako ne e vakanciqta kvo 6te da e?a i nezabravqite sta4kata be6e prinuditelna vakanciq az bqh protiv sta4kata za6toto mi razcepi godinata
ADIOS MU4A4OS
тъпа си като шкаф
искала или не, имахте два допълнителни месеца ваканция
ДВА МЕСЕЦА, не пет дни, ДВА МЕСЕЦА
и не се пише ADIOS MU4A4OS
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
ne se zasqgam ot kriti4ni mneniq.
kato iskate si y4ete i proletnata i velikdenskata i lqtnata ako iskate.
oba4e az sum za vakanciitte!!!
амИ в НаШетО уЧилИщЕ вАкАнцИятА щЕ е сАмо 2 дНИ пЛюС сЪбОтА и нЕделЯзАрАдИ сТачкИте. пЪлнА вАканцИя щЕ сИ имАт тЕя дЕт нЕ са сТачкУвалИ нИ кАзА ДиреКтОрКатА
...оТ ИстИнАтА БолИ, нО лЪжАтА нЕ лЕкУва...
напротив, не искаме и ще си почиваме доста по-дълго от вас, защото си имахме редовни часовеПървоначално написано от laracools
а вие заслужавате (т.е. не, не заслужавате, но трябва) тея два месеца да ви се удържат, защото тоя материал не се преподава за оня дето духа
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
така трябва да бъде-стачкувалите у-ща с по-малка пролетна и по-къса лятна ваканция.
+1Първоначално написано от _SL_
БисквитенотоЧудовище
Чекайте бе... къде се бъркате? Априлската ваканция НОРМАЛНО е включвала дните от 1 април (даскалите ги е страх да не им правим номера) до около осми-десети април... Нашата ще бъде от 1 април (вторник) до края на седмицата (защото ще си имаме събота + неделя). А великденската ще ни е... 9 дена и тя ще е от 28 април нататък, защото НЕ Е априлска, а великденска.
Министерството не го интерва к'во сакат учениците... Моето даскало стачкува... месец и половина почти (май без една седмица) и сега ще се лишим от лабораторни работи по физика и химия. Аз преброих уроците по физика (много са малко... около 11-12), тези по история (8 урока до края на годината О.о), по биология са доста, но госпожата ще махне някои, по литература ми е чудно как ще стане работата с предвидените произведения. По алгебра и геометрия всичко е наред. По география също... горе-долу.
whatever...
6te se primirim s faktite.radvam se za nesta4kyvalite.
2 dni sa si dva dni-mnogo ne6ta moje da se napravqt
nz vie kak ste oba4e na nas sta4kata ne ni povliq mnogo na y4ebniq proces-smisul takyv 4e ne y4im drasti4no pove4e.
6te se nadqvam na velikdenskata kakvo pove4e da iskam
Дтига завиждахте на стачкувалите бре![]()
Мен,не ме ебе,че ше е 2 дни...точно щото имахме 2 месеца или там колкото точно бяха ((((((:
И принципно _SL_ е прав,да (((:
Абе пъпеш,на колко си?Първоначално написано от laracools
Ваканции,ваканции.
Стачкуваха мизерните училети 2 месеца колко още искаш?
За какво си на даскало да си мислиш за ваканцията ли?
Айде съсредоточи се върху материала и да видим дали ще забележеш дали има ваканция или не. В сайта на министерството го има. Не ви разбирам бе,хора. Чичо Гугъл за кфо е? Толкоз ли ви мързи да си мръднете пръстите и да потърсите?![]()
![]()
3,4,5,6 април... чудесно всъщност имаме само 2 дена ваканция...останалото са почивни. Но спокойно за тва великденската ни се събира 11 дена. Въпреки че всъщност ни отпускат само 4 дена останалите 7 са задължителни![]()
Макя, и ние имаме само 2 денааааааПървоначално написано от ~bEtTeR_iN_tImE~
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
еlsy![]()
nashta vakanciq shte e ot 29 do 8shtoto ne stachkuvahme
no tezi koito sa stachkuvali da ne se otchaivat 6toto se pak ne sa hodili na daskalo blizo mesec i se pak po dobre edin mesec po malko na daskalo i 4 dnevna vakanciq otkolkoto bez stachka i 9 dnevna vakanciq
Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.