- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Много съм ревнива
Zdr vsi4kiproblema e tam 4e hodq 3 meseca i neshto s edno mom4e.V nachaloto vsi4ko beshe na maitap i nqmah absolutno nikakvi namereniq da izliza neshto seriozno mejdu nas.Zashtoto s poslednoto mi gadje imah mn problemi i toi adski mn me narani i ot kakto skusah s nego si obeshtah nikoga poveche da ne se doverqvam na nikoi i da sum studena kum vsi4ki mom4eta.No s tova mom4e nqkak si sviknah.. nemoga da kaja 4e go obi4am.. no sme non stop zaedno.zapoznal me e s vsi4kite si priqteli i rodnini.. postoqnno mi dokazva i pokazva 4e me obi4a.. no az vse sum nedovolna ot neshto i se sardq za gluposti.. MIslq 4e pri4inata e 4e sum mn revniva.. neznam no dori da se usmihne na nqkoq i az napravo se pobyrkvam.. dori ot bratov4edka sym go revnuvala... Neznam zashto sum takava.. Vsushnost znam .. Bivsheto mi gadje me napravi takava .. Postoqnno da sum v strah 4e shte mi izneveri.. shtoto toi go praveshe .. i az glupachkata razbrah nakraq shto za 4ovek e bil.. beshe pulen licemer s men.. I ot togava v vsqka mom4e vijdam nego i negovite postupki.. I ot tova stradat hora koito ne sa vinovni..
molq za nqkakvi saveti
т.7 от Правилника!
Модерирано от sh3_1s_7h3_0n3
Zarejete Lubovta .. PoKaJeTe KraSoTa ! .. Spri Da Povtarqsh Che Si PruV .. Ti Za Mene Si PoreDna StruV !!! ZAREJETE LUBOVTA .. POKAJETE KRASOTA .. VSE EDNO MI E KAKVO E SLED TOVA...