имам малко проблем4е...излезна ми херпeс на устата беше много малък ама сега нещо му стана и стана по голям някъде на полувината устна....кажете кво да правя с какво да го махна plssss кажете нещо ако знаете...
Един ден любовта казала на приятелството: - Защо съществуваш ти когато мен ме има ?
А приятелството отговорило:
- За да донеса усмивка, там където ти оставиaш сълзи!
Еми лекар бе, момиче![]()
Първоначално написано от Say It Right
еми бях на лекар...казаха 4е е щтото съм болна и затва ама искам да се махне щтото е много голям![]()
![]()
Един ден любовта казала на приятелството: - Защо съществуваш ти когато мен ме има ?
ми сори ,че ще те разочаровам ,но щом един път ти е излезнал с каквото и да го мажеш може само по зле да стане. Единственото което би могла да направиш, но е достаа болезнено е да го мажеш с спир така поне по бързо ще изгори и ще стане на коричка ,ако не друго поне няма да е подуто
. А иначе ако ти излизат често те съветвам да си купш нещо от аптеката за херпеси и като усетиш зачервяване или сарбеж по устните се мажи преди да се е появило каквото и да е било. И супер важно е да си миеш ръцете след всяко третиране на заоната за да не го пренесеш на друго място. И като оздравеш си вземи нова четка за зъби
Успех и дано скоро ти мине
Аз съм човекът, когото тормозеше като малък
Аз съм човекът, който ти изглеждаше жалък
Аз съм човекът, който те отвращаваше
Аз съм човекът, на когото се подиграваше
Ти мислиш, че е готино да си свиреп,
Но и аз съм Човек - като теб.
Първоначално написано от Water_lili
не ми излиза 4есто само като съм болна...ем мерси все пака с паста за зъби дали става?
сложи му мед (изпробвано)
da s pasta za zybi stava! no probvai s obiknoven vazelin![]()
Първоначално написано от Riot
еми са си взех indextol дали тва помага?
daa indextola pomaga i to mnpone na men i e normalno da ti izliza sled nastinka
moje da si go nosish okolo 1 sedmica kofti trypka
![]()
![]()
Аз съм една нормална ненормалница, с амбиции да стане побъркана! Кой в моя свят определя кое е вярно и кое не?
херпИс
направо ме уби на мястокато софийските каки дето говорят мИЕко
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Излязъл ти е този херпИс,защото ти е намалена имунната защита.Обикновенно през пролетта е така.Яж пресни плодове,салати.Вземи си и витамини от някоя аптека.Намажи го с един крем-Acik се казва и помага.Точно за херпеси е.След седмица-две ще завехне и ще изчезне.![]()
absolutnaa prostotiqqq nikoga nedeite slaga pasta za zybi an herpess nikogaaaaaaaaa teikato pastata za zybi go zadushava i shte se nadueshh 4akk do ushiteeee nai dobre si zemi edin mehlem --- Aciklovir ---- 4.70 struva !!! no ne i pasta za zybiii !!!!Първоначално написано от soulja_girl4e
LIVERPOOL FOREVER !!!