.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Тема: херпис

херпис

имам малко проблем4е...излезна ми херпeс на устата беше много малък ама сега нещо му стана и стана по голям някъде на полувината устна....кажете кво да правя с какво да го махна plssss кажете нещо ако знаете...
    Един ден любовта казала на приятелството: - Защо съществуваш ти когато мен ме има ?
    А приятелството отговорило:
    - За да донеса усмивка, там където ти оставиaш сълзи!

Супер фен
    Град
    Панацея
    Еми лекар бе, момиче
    Цитирай Първоначално написано от Say It Right
    Pravih sex i iskam pak napulno sum seriozna !!!
    emi 4oveka mi spi i mi e jal da go sabudq..a sum gola i se pipam
    vie ste nedorazviti !!!!

еми бях на лекар...казаха 4е е щтото съм болна и затва ама искам да се махне щтото е много голям
    Един ден любовта казала на приятелството: - Защо съществуваш ти когато мен ме има ?

Първо се казва херпЕс. И второ просто отиди при личния ти лекар да ти изпише нещо за да се оправиш по-бързо.

Голям фен
    Град
    Констанц
    ми сори ,че ще те разочаровам ,но щом един път ти е излезнал с каквото и да го мажеш може само по зле да стане . Единственото което би могла да направиш, но е достаа болезнено е да го мажеш с спир така поне по бързо ще изгори и ще стане на коричка ,ако не друго поне няма да е подуто . А иначе ако ти излизат често те съветвам да си купш нещо от аптеката за херпеси и като усетиш зачервяване или сарбеж по устните се мажи преди да се е появило каквото и да е било. И супер важно е да си миеш ръцете след всяко третиране на заоната за да не го пренесеш на друго място. И като оздравеш си вземи нова четка за зъби Успех и дано скоро ти мине
    Аз съм човекът, когото тормозеше като малък
    Аз съм човекът, който ти изглеждаше жалък
    Аз съм човекът, който те отвращаваше
    Аз съм човекът, на когото се подиграваше
    Ти мислиш, че е готино да си свиреп,
    Но и аз съм Човек - като теб.

Цитирай Първоначално написано от Water_lili
    ми сори ,че ще те разочаровам ,но щом един път ти е излезнал с каквото и да го мажеш може само по зле да стане . Единственото което би могла да направиш, но е достаа болезнено е да го мажеш с спир така поне по бързо ще изгори и ще стане на коричка ,ако не друго поне няма да е подуто . А иначе ако ти излизат често те съветвам да си купш нещо от аптеката за херпеси и като усетиш зачервяване или сарбеж по устните се мажи преди да се е появило каквото и да е било. И супер важно е да си миеш ръцете след всяко третиране на заоната за да не го пренесеш на друго място. И като оздравеш си вземи нова четка за зъби Успех и дано скоро ти мине

не ми излиза 4есто само като съм болна...ем мерси все пак а с паста за зъби дали става?

сложи му мед (изпробвано)

Голям фен Аватара на soulja_girl4e
    Град
    Sofiq :)
    da s pasta za zybi stava! no probvai s obiknoven vazelin
    Цитирай Първоначално написано от Riot
    вечния въпрос "Кой съм аз и какво правя под масата"

еми са си взех indextol дали тва помага?

daa indextola pomaga i to mn pone na men i e normalno da ti izliza sled nastinka moje da si go nosish okolo 1 sedmica kofti trypka
    Аз съм една нормална ненормалница, с амбиции да стане побъркана! Кой в моя свят определя кое е вярно и кое не?

Голям фен Аватара на petet
    Град
    Къде ли не
    херпИс

направо ме уби на място като софийските каки дето говорят мИЕко

Голям фен
    Излязъл ти е този херпИс,защото ти е намалена имунната защита.Обикновенно през пролетта е така.Яж пресни плодове,салати.Вземи си и витамини от някоя аптека.Намажи го с един крем-Acik се казва и помага.Точно за херпеси е.След седмица-две ще завехне и ще изчезне.

Цитирай Първоначално написано от soulja_girl4e
    da s pasta za zybi stava! no probvai s obiknoven vazelin
    absolutnaa prostotiqqq nikoga nedeite slaga pasta za zybi an herpess nikogaaaaaaaaa teikato pastata za zybi go zadushava i shte se nadueshh 4akk do ushiteeee nai dobre si zemi edin mehlem --- Aciklovir ---- 4.70 struva !!! no ne i pasta za zybiii !!!!
    LIVERPOOL FOREVER !!!

Цитирай Първоначално написано от petet
    херпИс

направо ме уби на място като софийските каки дето говорят мИЕко

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си