- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Шалвари
Харесвате ли дънките тип шалвар?Аз лично да и съм се навила да си купя, но всички ми повтарят колко са грозни.Та вие какво мислите?
![]()
гадни са!въпреки ,че една приятелка има едни не точно шалвари ,но с големи джобове отстрани и широки ,надолу се стесняват малко ама не рязко с катарами и капсита (или други грозотии) ,а просто малко се прибират ,не са с ниско дъно!
И аз мисля че са много, ама много грозни... но все пак ти си решаваш дали да си вземеш![]()
на мен ми харесват честно казано,а и една приятелка има и и седят адски добре.ако питаш мен-трябва да пробваш,а това дали другите им харесват или не не мисля че трябва да го вземаш под внимание.ако се 1увстваш добре с тях,защо пък да не си ги купиш,нали така ?
всичките шалвараджии в Турцияяяяя ..![]()
Не ми харесват,не бих носила такова чудо.Но пък на една приятелка,леко пълна,и стоят много добре,даже я вталяват.Зависи как ще изглеждаш в тях![]()
A friendly look, a kindly smile, one good act, and life's worthwhile.
0тВРАТИТЕЛНИ СА ! ВСЕ ЕДНО СИ НАСРАНА!!!
Първоначално написано от Say It Right
Az li4no imam i mn im se kefa-6alvarite sa strahotni (stiga da ti stoqt dobre de)![]()
дРъПнИ мЕ нА сИлА, рЪцЕтЕ мИ хВаНи..нАкАрАй мЕ дА вИкАм бЕз дА мЕ бОлИ пРеХаПвАй уСтНиТе мИ, еЗиКа мИ сМуЧи О, нЕкА вЪрШиМ лУдОрИи дО зОрИ {P}
Грозни са. :P
Преносим кенеф......![]()
да!Първоначално написано от OtherDimension
Ся и момчетата почнаха да ги носят..тц,тц,тц..ужас
London Tipton
Като видя такава ми се досере, но избора си е твой.![]()
we give it all.
Първоначално написано от StEaLtHy_girl
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Подкрепям и на мен изобщо не ми харесватАма, ако теб си те радват и ти стоят добре си вземи, не може да всичко да се съобразяваш с чуждото мнение...
It's like I can't breathe
It's like I can't see anything
Nothing but you
I'm addicted to you...
неееее гадно е
България е нашата родина,
Апостола е нашия баща,
Георги Аспарухов е стадиона,
а Левски е във нашите сърца.
БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!!!!
Ем да аз пробвах днес и много се харесах...иии не съм пълна а съм много ама много слаба и висока...![]()
Не казвам,че са само за пълни,но на мацето и стоят добре ,а и я вталяватПървоначално написано от malka_blizalka
![]()
A friendly look, a kindly smile, one good act, and life's worthwhile.
Към авторката, не си ли вече голяма,
та да носиш памперси?![]()
“The Wu ist the way, The Tang is the slang, The Clan is the fammily”
... I`m fighting a holy war in the mental! ...
хахха момчета с тва?хаха
Грозни са,иначе
^ мииии да има ги всякакви по улиците.
даже днеска видях едно уж момче с дънки тип 'насрах се' (буквално беше така :/)
не си купувай, грозно е.
Your worst enemy is your self
Will you fight, or give in?
Я някой да даде снимка,че аз изобщо не съм наясно за какъв модел става дума![]()
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
подобно на ето тези,ама още по-гризни и лъскави. Все едно си насран.Отвратителни са!
![]()