- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Шалвари
Аз страшно много ги харесвам и даже щях да си купя преди майка ми да ми каже:"Имай късмет,ще те изгоня от вкъщи!Не искам да ходиш като насрана из улиците!"
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
аз имам.И некфи други,не дънки .. такива от плат тънък за лятото .. жълти .. на мене ми харесват,пък и ми стоят добре![]()
Да сме скромни ? Ооо,не мерси
Абе няма ли да се научите кога се пише '' и '' и кога се пише '' й ''?!!
kupuvaite si 6alvari i kum turciq.....tragediq
![]()
И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...
Приличат ми на ония неща,дето им се слагат на конете,като се изхождат-да пада там,а не по пътя.Суперсмешни са ми момичетата,които ги носят.Още повече,че мразя турците,а тези грозни неща ми напомнят за гнусните им физиономии
Шалварите в кофата,турците под ножа и да живее България.
Айде,лек ден!
Абе ти да не си от Абланица? Един път имах некъсмета да отида там и абсолютно всички циганки си бяха обули шалвари.![]()
Сигурно щото нямат пари за кенефи.![]()
По темата: Не, шалварите не са грозни. Те са отвратително грозни.![]()
ми аз имам едни и ми стоят много хубаво но въпреки това не съм им фенка
Биха могли да стоят хубаво, но не и за ежедневна употреба. И особено не кифленските версии, които се носят по нашите улици - тези не ги понасям. Абсолютна грозотия.
Тъй красиви, тъй наивни,
плискат по всяка капандура.
И докато наливат тъй проливни,
виждаш всичко друго колко малко струва....
И аз ще ти кажа, че са отвратителни...На никой не му седят хубаво, или поне аз не съм видяла.
+1Първоначално написано от LeAv3 m3 Al0n3
На мен лично не ми харесват изобщо...
http://www.vbox7.com/play:6c61a679 БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО !!!!!!!!!!!!!!!
Оф, шалварите са адски грозни. По-отвратителна дреха трудно ше се намери
тва са ебаси грозните дънки, особено за момиче!
предишната ми приятелката искаше да си купи такива и аз не и дадох, щото си като насран с тия дънки.
шалвари - тц. падам си по друг тип грозни парцалки.
Неее грозни са...както казаха и другите със шалварите и направо към Турция![]()
"Преносим кенеф...... " <- Ei Tva BeShe Nai-ToChnoto Opredelenie!!!"И аз ще ти кажа, че са отвратителни...На никой не му седят хубаво, или поне аз не съм видяла."
+1