.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

някакви идеи за грим и маникюр..

Здравейте! Така.. В събота ще съм на купон и искам да имам някакъв по-различен грим от обикновения (който по принцип е само гланц и спирала).. Ще съм облечена в черно и жълто и съм брюнетка.Моля да ми помогнете с някакви идеи за грим (но да не е много тежък) и маникюр

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Moje da si slojish jylti senki ili zlatni v prednata chast na klepacha i otzad da slojish malko cherni senki... da podsilish grima s cheren moliv i da slojish spirala... Vsyshnost na kolko godini si... ako si po malka moje i samo jylti senki da slojish za da ne te zastari grima...

ami na 14 godini sam

Ami spiralata spored men e zadaljitelna tq ot 4asti ti "otvarq"okoto i go pravi po-dobre izrazeno. Ako iska6 silno da pod4ertae6 o4ite si sloji na ustnite samo glanc v prozra4ni i poluprozra4ni tonove. A na kolko god si?za pove4e idei tr da kaje6
    Голям размер на картинката! /machoka/

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Здравей.Ако очите ти са цветни моят съвет е да ги подчертаеш с малко черен молив и спирала.Наблегни повечно на устните-нека изглеждат сочни и предизвикателнои.Подчерта и скулите с малко руж.

Вариант номер 2-Ако очите ти са кафеви/черни-Опитай със бежав или златист грим/НО НЕ брокат/.И в двата случая използмай спирала.Тук обаче, сложи по-малко гланц или нека цветът му бъде бледо розов.

За маникюр-Черен или златиск лак.

Косата-Накъдри я с ролки, вместо да я изправяш.Според мен ще бъдеш много сладка.Успех и приятно прекарване.
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Ами заложи на тъмен грим, може златисти сенки (както казаха преди мен) или жълтеникави, които преливат към черно и се сливат с черен молив (ест без да прекаляваш). Спиралата е задължителна, сложи си и малко руж. Също и устните трябва да са влажни може с лек розов нюанс. А за косата... сега всички се изправят или се правят на вафлички, ако искаш да се отличиш можеш да се направиш на големи букли, особено, ако косата ти е дълга ще е много ефектно. Можеш да постигнеш ефекта с маша или да спиш с ролки (но утре си на даскало най-вериятно и няма как). Обаче има термични ролки, аз днес за пореден път си купих Маникюта да е в златисто, може с черни шарки, нещо нарисувано Айде have fun (:
    It's like I can't breathe
    It's like I can't see anything
    Nothing but you
    I'm addicted to you...

Цитирай Първоначално написано от chocolate`kiss
    Ами заложи на тъмен грим, може златисти сенки (както казаха преди мен) или жълтеникави, които преливат пъм черно и се сливат с черен молив (ест без да прекаляваш). Спиралата е задължителна, сложи си и малко руж. Също и устните трябва да са влажни може с лек розов нюанс. А за косата... сега всички се изправят или се правят на вафлички, ако искаш да се отличиш можеш да се направиш на големи букли, особено, ако косата ти е дълга ще е много ефектно. Можеш да постигнеш ефекта с маша или да спиш с ролки (но утре си на даскало най-вериятно и няма как). Обаче има термични ролки, аз днес за пореден път си купих Маникюта да е в златисто, може с черни шарки, нещо нарисувано Айде have fun (:
    +1

Супер фен Аватара на zvezdichkaaa
    Град
    ^*в нас^*
    Цитирай Първоначално написано от chocolate`kiss
    Ами заложи на тъмен грим, може златисти сенки (както казаха преди мен) или жълтеникави, които преливат към черно и се сливат с черен молив (ест без да прекаляваш). Спиралата е задължителна, сложи си и малко руж. Също и устните трябва да са влажни може с лек розов нюанс. А за косата... сега всички се изправят или се правят на вафлички, ако искаш да се отличиш можеш да се направиш на големи букли, особено, ако косата ти е дълга ще е много ефектно. Можеш да постигнеш ефекта с маша или да спиш с ролки (но утре си на даскало най-вериятно и няма как). Обаче има термични ролки, аз днес за пореден път си купих Маникюта да е в златисто, може с черни шарки, нещо нарисувано Айде have fun (:

Въпроса може да е глупав,но какво е термични ролки.
    "Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
    Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
    Е, почувства ли се вече истински човек?"
    Дензъл Ребеловски

Въпроса може да е глупав,но какво е термични ролки.
    da, kakvo e termi4ni rolki..

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Termichni rolki sa takiva koito se nagrqvat. Termo oznachava temperatura. Nagrqvat se i se slagat na kosata.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си