Може ли да ми кажете с какво може ноктите ми да станат по-твърди? Прогбвала съм какви ли не заздравители и гелове, но нищо не ми помага, ноктите ми продължават да се чупят.Ако може някое съветче...
![]()
Ами щом казваш, че всичко си пробвала може би проблема е в това, че ти липсват витамини. Яж повече плодове и зеленчуци.
А често ли се лакираш? Може да са ти се изсушили от лакочистителя. Пробвай да ги мажеш със зехтин, олио или специално масло за нокти. Мажеш и стоиш така поне 30 мин, после изтриваш. Мен много ми помогна това с мазането с олио, но моя проблем беше, че се разцепваха, разпластяваха.
И btw има много такива теми, може да потърсиш с търсачката.
natopi si gi v limonov sok za 15 min napvari go nqkolo p1ti mese4no na men mi pomaga![]()
КрАсИвА,мНоГо ДиВа,зАкАчЛиВа,ЗаЯдЛиВа,рЯ
мажи ги с медили си купи 0т някъде аминокиселини. Зими си бирена мая- пълна е с витамини
![]()
Първоначално написано от Say It Right
една от моя клас си маже ноктите с йод...малко пожълтяват,но според нея има ефект
България е нашата родина,
Апостола е нашия баща,
Георги Аспарухов е стадиона,
а Левски е във нашите сърца.
БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!!!!
Какви са тези аминокиселини?
А този спирт ще изсуши много ноктите-не е подходящ.Иначе ако си намажеш ноктите с йод вечерта поседиш така и после си измиеш хубаво ръцет(не с изсушаващ сапун!!!) на сутринта няма да имаш следи от йода би трябвало да е попил.И ниога ама никога не оставяй ноктите си без заздравител!Може и цинк да пиеш.
И търсачката изобщо не седи само за едното нищо...То бива ли такъв мързел...Ами ако всички започне да ги мързи да дават съвети???
Може наистина да ги мажеш с йод не се тревожи че пожълтяват той се изпарява,също така има масла за нокти но не такива от типа на лаковете който да съхнат и се втрива в кожата около нокътя и отстрани.Но попитай и някоя маникюристка за съвет,защото и самата подръжка оказва влияние.аз лично ползвам продуктите на мавала и съм много доволна.
Аз си мажа ноктите всяка вечер с йод и на сутринта като си измия ръцете няма следи от йода.Има ефект.
i moite bqxa takiva ama s edin lak na avon se opravixa![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
Ами има едно на Икаров мисля,че беше.Аз си го купих от аптеката за 2-3 лв. и е като заздравител за нокти,само че попива и е едно такова мазно и се маже само вечер преди да заспиш.На мен мн ми помогна,ама то си зависи все пак.[/i]
~OnLY HoUsE MuSIc-ThE TrUE MuSIc FoR PaRTy PeOPlE~
оТ MAVALA SCIENTIFIQUE имаш ли отзиви?Първоначално написано от loreta
Аз съм доволна от заздравителя на Перфект - Anti Striation. А иначе съм чувала много добри отзиви за крема за нокти Макси
![]()