.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Тема: Нокти

Супер фен Аватара на GabisiTa
    Град
    В едно сърце <3

Нокти

Може ли да ми кажете с какво може ноктите ми да станат по-твърди? Прогбвала съм какви ли не заздравители и гелове, но нищо не ми помага, ноктите ми продължават да се чупят. Ако може някое съветче...

Голям фен Аватара на BlueCat
    Град
    София, България
    Ами щом казваш, че всичко си пробвала може би проблема е в това, че ти липсват витамини. Яж повече плодове и зеленчуци.
    А често ли се лакираш? Може да са ти се изсушили от лакочистителя. Пробвай да ги мажеш със зехтин, олио или специално масло за нокти. Мажеш и стоиш така поне 30 мин, после изтриваш. Мен много ми помогна това с мазането с олио, но моя проблем беше, че се разцепваха, разпластяваха.
    И btw има много такива теми, може да потърсиш с търсачката.

Град
    po sveta i u nas
    natopi si gi v limonov sok za 15 min napvari go nqkolo p1ti mese4no na men mi pomaga
    КрАсИвА,мНоГо ДиВа,зАкАчЛиВа,ЗаЯдЛиВа,рЯ

Супер фен
    Град
    Панацея
    мажи ги с мед или си купи 0т някъде аминокиселини. Зими си бирена мая- пълна е с витамини
    Цитирай Първоначално написано от Say It Right
    Pravih sex i iskam pak napulno sum seriozna !!!
    emi 4oveka mi spi i mi e jal da go sabudq..a sum gola i se pipam
    vie ste nedorazviti !!!!

Град
    Варна морето сините вълни....
    една от моя клас си маже ноктите с йод...малко пожълтяват,но според нея има ефект
    България е нашата родина,
    Апостола е нашия баща,
    Георги Аспарухов е стадиона,
    а Левски е във нашите сърца.

БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!!!!

Цитирай Първоначално написано от LSGirl
    една от моя клас си маже ноктите с йод...малко пожълтяват,но според нея има ефект
    razrejda6 v spirt i nqma cvqt

Какви са тези аминокиселини?
    А този спирт ще изсуши много ноктите-не е подходящ.Иначе ако си намажеш ноктите с йод вечерта поседиш така и после си измиеш хубаво ръцет(не с изсушаващ сапун!!!) на сутринта няма да имаш следи от йода би трябвало да е попил.И ниога ама никога не оставяй ноктите си без заздравител!Може и цинк да пиеш.
    И търсачката изобщо не седи само за едното нищо...То бива ли такъв мързел...Ами ако всички започне да ги мързи да дават съвети???

Може наистина да ги мажеш с йод не се тревожи че пожълтяват той се изпарява,също така има масла за нокти но не такива от типа на лаковете който да съхнат и се втрива в кожата около нокътя и отстрани.Но попитай и някоя маникюристка за съвет,защото и самата подръжка оказва влияние.аз лично ползвам продуктите на мавала и съм много доволна.

Град
    В Малка Зелена Горичка Край Една Рекичка
    Аз си мажа ноктите всяка вечер с йод и на сутринта като си измия ръцете няма следи от йода.Има ефект.

Град
    Там,където най-малко очакваш....
    i moite bqxa takiva ama s edin lak na avon se opravixa
    If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
    do...it just means that nothing else is more important than you... )

Град
    .::ПлД уе майнА [sun]
    Ами има едно на Икаров мисля,че беше.Аз си го купих от аптеката за 2-3 лв. и е като заздравител за нокти,само че попива и е едно такова мазно и се маже само вечер преди да заспиш.На мен мн ми помогна,ама то си зависи все пак.[/i]
    ~OnLY HoUsE MuSIc-ThE TrUE MuSIc FoR PaRTy PeOPlE~

Цитирай Първоначално написано от loreta
    Може наистина да ги мажеш с йод не се тревожи че пожълтяват той се изпарява,също така има масла за нокти но не такива от типа на лаковете който да съхнат и се втрива в кожата около нокътя и отстрани.Но попитай и някоя маникюристка за съвет,защото и самата подръжка оказва влияние.аз лично ползвам продуктите на мавала и съм много доволна.
    оТ MAVALA SCIENTIFIQUE имаш ли отзиви?

Аз съм доволна от заздравителя на Перфект - Anti Striation. А иначе съм чувала много добри отзиви за крема за нокти Макси

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си