.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Каква кола-маска да си купя?

Здравейте. Не искам да ходя на козметик, понеже ми е солено и ме е срам Реших да си правя кола маска сама, защото иначе не си е работа. Каква ще ми препоръчате? Помня, че веднъж си правих, ама беше отдавна, и не ми стигна платнената лента... Приемам всякакви съвети

vzemi si lenti veet za 4ustvitelna koja i se mu4i u vas kato te e sram

Град
    blg
    amii veet pone na men ne mi pomagat

Град
    В сърцето му!
    Взимаш първата която видиш на щанда и ти се харесва на портфейла. Пробваш я дали ти се отразява добре и си продължаваш с нея. Ако не - идва ред на втората

ами аз ползвам Lycia и съм доволна. около 90ст. е 1 лента

Град
    на плажа =)
    Цитирай Първоначално написано от enigma91
    ами аз ползвам Lycia и съм доволна. около 90ст. е 1 лента
    podkrepqm

Голям фен
    Ами защо не опиташ течната кола на "Jankar".Добра е,има си и лентичка към нея в опаковката,а ако случайно не ти стигне,вземи някоя стара платнена кърпичка и пак става перфектно.

аз използвам тиксо и кърти мивки па вие си давайте парите за Veet

Цитирай Първоначално написано от GaBiIi__
    E как така не ти помагат?Все пак са скъпи как така нещо не разбрах-в коя област от тялото ги използваш?

Град
    blg
    Цитирай Първоначално написано от PEPITO SLADKATA
    Цитирай Първоначално написано от GaBiIi__
    E как така не ти помагат?Все пак са скъпи как така нещо не разбрах-в коя област от тялото ги използваш?
    amii po princip ot veet ne sam dovolna nad ustana ot tqx izlizat papki a ot nqkoi drugi ne iii za racete sa6to prostoo ne se maxaxa za tva nai dobre kola maska

Град
    В сърцето му!
    Цитирай Първоначално написано от BringBackDaBeat
    А да знаеш, че не е полезно за кожата?
    Незнам дали това беше базик, но ако не е ти давам сериозен отговор.

Супер фен
    Град
    Навсякъде и по всяко време!
    Цитирай Първоначално написано от Sladyranna
    Цитирай Първоначално написано от BringBackDaBeat
    А да знаеш, че не е полезно за кожата?
    Незнам дали това беше базик, но ако не е ти давам сериозен отговор.

Мисля че е ясно,че беше шега С тиксо какво можеш да махнеш-нищо

Aз ползвам на Thalloderma има ги по аптеките Но тая маска е повече за проблемна кожа- акнето... ако ти е такава кожата ползвай я няма да съжаляваш
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

Aко ще си правиш кола маска на ръцете или краката си вземи някакви от препоръчаните досега лентички(но доста хора се оплакват от лентичките вийт така че го има в предвид)А ако си правиш кола маска на интимните части или на мишниците аз ти препоръчвам течната кола маска на Jankar-Сара. Ако имаш въпроси точно как да я използваш мога да ти обясня подробно и точно

Aко ще си правиш кола маска на ръцете или краката си вземи някакви от препоръчаните досега лентички(но доста хора се оплакват от лентичките вийт така че го има в предвид)А ако си правиш кола маска на интимните части или на мишниците аз ти препоръчвам течната кола маска на Jankar-Сара. Ако имаш въпроси точно как да я използваш мога да ти обясня подробно и точно
    Тази Сара не е ли студена?Как се процедира с такова нещо

Град
    на плажа =)
    Цитирай Първоначално написано от Liar
    оф.. голяма играчка е тва... много се цапаш.

ако си земеш в тубичка - намазваш го там където трябва, залепяш лентата притискаш и дърпаш

ако си вземеш от другата - правиш я на топче, нанасяш притискаш, дърпаш, пак го правиш на топче и така докато решиш, че тва топче вече не става и си правиш ново.

a за колко стига една лента?! колко лв ще излезне за цялото тяло с някфи ленти средно евтини?!!?!?

Versace,Gucci пазарувам,диаманти не сънуwам аs ги имам не се надуwам ;]
    winag! с усмиwka да wi дразня комплексариии ;d

Голям фен Аватара на gorska
    Град
    в гората... !We all live in оur yellow submarine!
    Te се използват многократно, а и можеш да ги замениш с най-обикновено парче плат. Иначе... мисля, че 1 тубичка ми стигнала, пък може и 2, зависи колко хабиш. Лев и нещо е една опаковка.

Цитирай Първоначално написано от Just_say_no

ако си земеш в тубичка - намазваш го там където трябва, залепяш лентата притискаш и дърпаш

ако си вземеш от другата - правиш я на топче, нанасяш притискаш, дърпаш, пак го правиш на топче и така докато решиш, че тва топче вече не става и си правиш ново.
    Мерси.А да питам ако кола маската не е в тубичка ама плик как се ползва?Аз дори не мога да се добера до съдържанието,то е залепнало Извинявам се ако въпросите ми са глупаво но досега не съм се обезкосмявала сама а в салоните все с топли коли маски работят а аз се добрах до някоя студена...
    Фешо лентичките са около 1.50 едната.Аз съм си взимала кутия беше около 11-12 лв и ми стигна за целите крака.
    Тези лентички се продават и единично и едната се разделя на две и двете страни се използват(поне е така при тези които съм си взимала).Една лентичка(двустранна) може да се използва до 4 пъти общо.В смисъл като разделиш една лентичка на две едната и част се ползва два пъти-втория път обаче почти не маха косми.С лентичките дават и едни кърпички с които след обезкосмяването се отстранява лепкавото.Ако не стигнат -лепкавото се маха и с олио за тяло-въпроса е да е нещо мазно.Лентите се дърпат по посока обратна на растежа на косъма и много рязко иначе няма да се получи нищо.
    Иначе има и коли маски които излизат по 2лв и една стига цялото тяло само че с тях е доста играчка.

Град
    на плажа =)
    Цитирай Първоначално написано от Just_say_no

Мерси.А да питам ако кола маската не е в тубичка ама плик как се ползва?Аз дори не мога да се добера до съдържанието,то е залепнало Извинявам се ако въпросите ми са глупаво но досега не съм се обезкосмявала сама а в салоните все с топли коли маски работят а аз се добрах до някоя студена...
    Фешо лентичките са около 1.50 едната.Аз съм си взимала кутия беше около 11-12 лв и ми стигна за целите крака.
    Тези лентички се продават и единично и едната се разделя на две и двете страни се използват(поне е така при тези които съм си взимала).Една лентичка(двустранна) може да се използва до 4 пъти общо.В смисъл като разделиш една лентичка на две едната и част се ползва два пъти-втория път обаче почти не маха косми.С лентичките дават и едни кърпички с които след обезкосмяването се отстранява лепкавото.Ако не стигнат -лепкавото се маха и с олио за тяло-въпроса е да е нещо мазно.Лентите се дърпат по посока обратна на растежа на косъма и много рязко иначе няма да се получи нищо.
    Иначе има и коли маски които излизат по 2лв и една стига цялото тяло само че с тях е доста играчка.
    ами тази в пакетчето разлепяш я там някак си и си правиш топчето... по хубави са тези в тубичката.. поне са евтини на тази марка.. мен понякога ме е яд че сам дала 15 лева да си напрая няква тъпа кола маска като има някви такива за по има няма два лева

Добре значи ще си взема в тубичка =)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си