- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Мисля, че не е удачно да правим секс
+1Първоначално написано от Daft
Който се смее последен, най бавно загрява!!!
Не, недей. По дяволите омръзна ми от .... ще запазя добрия тон.
Първоначално написано от rUffLes
+2
И тя самата не може да каже,готова ли е или не,повярвай.Първоначално написано от {{SlaDka^6maTka}}
На бас,че в главата й се върят някакви мисли от сорта на "ако не го направя,той ще ме зареже" , "той е на 19,сигурно има нужди,аз като негово гадже,трябва да ги удовлетворявам" .. и накрая ще убеди себе си,че е готова,а тя всъщност не е..
Никой не е готов за секс на 14 години.![]()
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
Как Да Не съмПървоначално написано от RAWRRR
Винаги съм готов за атака
![]()
Ми на 14 си все пак !!! Закъде си се разбързала толкова?!!!
Да не съжаляваш само после![]()
Nedei da go pravish shtom ne si gotova. Tova e nai izcherpatelnia otgovor koito moga da dam. Ne e nujno da se syvetvash s nepoznati hora ot forum za neshto tolkova lichno pri polojenie che tvoeto syrce ti podskazva che ne e momenta da go napravish.
Не ми се четат мненията на другите хора просто давам моето.Ти си на 14 тои на 19 един мъж които има вече нуждни и ако наистина го иска това е пречка и за 2-ма ви( разбира се ако няма чувства м/у вас).Или ще си го усигори нуждите някаде другаде или ще те зареже за да си намери някоя която да му дава.Но имаи напредвид че не казвам това за да ти кажа че трябва да му го дадеш просто ти сама трябва да си прецениш кога си котова и кога го искаш.
Днешните момиченца на твоята възраст си хващат за по 1-2 седмици или месец 2 както теб някои батко които да ги води по дискотечки и да ги вози в колата и после тои ги зарязва защото не му задоволяват нуждите а само му губят времето.
Еми според мен не е удачно да правите секс, вие ходите едва от 2 месеца..Аз не бих си пропиляла първия път по тоя начин..
ще намериш някое момче което няма да иска само секс от теб и ще ти е много по-хубав0.. п0вярвай
![]()
Първоначално написано от sex maniq
1vo devstvena li si
2ro malko malka ne si li za 19 godishen
3to priqtelq mi e na pochti 19 a az na 15 i polovina utre shte stanat 4 meseca ot kakto hodim i edva predi 4 dni spah s nego (beshe mi 1viq )
4-to ako ne si gotova ne go pravi s nego
И ЩОМ МИСЛИШ ЧЕ НЕ Е УДАЧНО ДА СЕ НАЕБЕТЕ ЗА КВО ТОГАВА ПУСКАШ ИЗОБЩО ТЕМАТА ТИ СИ ЗНАЕШ ОТГОВОРА !!!
Доста прости въпроси божееееееееееее![]()
лИз-бЛиЗ
Аз мисля,че ако не си готова не трябва да бързаш.Щом си на 14 изчакай да станеш поне на 15.И също мисля ,че 19 годишен ти е малко голям,но щом има любов всичко е ОК.Довери се на себе си.Ти най-добре можеш да си прецениш...Успехчета![]()
Come on and save me I am loosing my touch day after day coz i miss you so much!Come on and save me i am loosing my mind waiting and waiting for you to be mind...
Няма нищо странно !!!!!! Ама нищо !!!!!Първоначално написано от emptyy
Пък ти като мислиш че е одачно - кво си разпитала .Прайте го и толкоз ..... Тялото си е тфоето , живота си е тфой . Никой не може да ти каже нищо !
http://www.impulse.bg/Xtuning
ТУКА ГЛЕДАЙ !!! >> http://goparty.myminicity.com/ << ХОРА ПОМАГАЙТЕ![]()
My Only Love
абе според мен няма значение възрастта важното е да си сигурна в този човек...и да се чувстваш готова естествено..![]()
много ти е рано![]()
Ем сори,ама тоя иска само да ти чеша пържолата!!!![]()
So if you're asking me
I want you to know
When my time comes
Forget the wrong that I've done
Help me leave behind some
Reasons to be missed...
Първоначално написано от ^Miss_Independent^
lolll dobre g0 kaza ..
![]()
![]()
am i az sam saglasna s teb![]()
Всичк0 идва за да си 0тиде и да 0стави сп0мена за нещ0 к0ет0 ник0га няма да се върне . . .
Бахти лапенцето...Като не искаш да го правите защо разиграваш момчето?Той е на 19 и сигурно го е правил,представяш ли си какво означава за едно 19-годишно момче да те търпи 2 месеца и да те попита дали искаш вместо да те награби.Явно момчето има чувства към теб или е загубеняк.Ако няма да му пускаш по-добре му кажи и да си прави сметката,какво го въртиш на шиш???
Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес
vij az ne moga da te kritikuvam 4e si na 14 i iska6 da prai6 sex az samata sam go napravila na takmo navar6eni 15 kakto i pove4eto ot foruma.no ako ne si napalno gotova i o6te izpitva6 nqkakv strah ili ne6to podobno nqma smisal da barza6 za da ugodi6 na priqtelq si prosto toi ako darji na teb 6te te iz4aka pone o6te nqkoi drug mesec,a kogato go useti6 naplano blizak i si sigurna 4e iska6 to4no tozi 4ovek da bade parviq ti go napravi prosto![]()
mackata na RAFO
И какво сигурно аддсккии мноооогоо го обичаш и би дала всичко за него???
На 14 си все пак.
И да не говорим за това,че сте само от 2 месеца заедно...[/b]
offline forever!
имам почти същия проблем,но има разлика във възрастите,а ето и проблема ми:Вече от около 2 месеца си имам приятел.Аз съм на 14 и той е колкото мен и вече го е правил.Проблемът е там,че с всеки изминал ден той започва да иска все повече да го правим,а аз съм девствена.Говорихме за това,аз му казах че сега не съм готова и не искам най-вече заради възраста и че ще изглеждам курва в очите на другите и най-вече на приятелите ми!Постоянно ме пита кога и аз отговарям,че незнам,казах му дори че вече си мисля,че му е само за ебанеto,въпреки че не е точно така,но аз мисля че не съм готова.една моя приятелка ми каза,че и е споделил че вече едвам издържа без да го прави и го е страх да не направи някоя глупост,защото се е издънвал мъничко 2 пъти.Вече той си мисли че не го обичам и се опита да ме провери...вярвам че наистина ме обича,но въпреки това незнам...да го направя ли? помогнете ми имам нужда
..но точно това,че се допитва до хора в форуми и т.н. който изобщо не я познават или познават него,доказва че акъла и не е като на 16-17 годишнаПървоначално написано от SilverAngel
![]()
![]()
Качи още 2 години и питай пак.
The Spark
седи си мирна на гъзЪ. има време за всичко, само недей да бързаш
ако все пак чувстваш, че си готова му пусни, но недей да бързаш, защото после може да съжаляваш...