.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 54 от общо 54
    Фен Аватара на beautiful_f
    Град
    Пловдив

Re: Мисля, че не е удачно да правим секс

Мисля че си малка още... пък и като не го искаш наистина няма смисъл да го правиш...

Не бива да се оставяш да те изнудват за нещо, за което не си готова. Ако толкова много държи на теб, ще изчака. В противен случай нямаш много причини да си с него.
    Ако музиката можеше да се отъждестви с бременност, тогава чалгата щеше да е извънматочна!

Цитирай Първоначално написано от AnNiE
    Цитирай Първоначално написано от SilverAngel
    Аз като го направих за първи път си бях на 14 а той на 19.... Защо неудачно?

А вие кво се палите за разликата в годините, може да е на 14 ама да е с акъл на 16-17 годишна! Или пък той да е по-назад.... Не винаги годините и размера определят човек
    ..но точно това,че се допитва до хора в форуми и т.н. който изобщо не я познават или познават него,доказва че акъла и не е като на 16-17 годишна
    Че дори и да мисли като 16 годишна кво?!16 годишните сме много пораснали ли?Не искам дори и да си помислям за мои бивши съученички(на 16),които се държат по-зле и от някое 10 годишно дете!
    Всичко е въпрос до човек.
    А що се отнася до това момиче-на 14 не си се развила достатъчно,че да правиш секс.Ама прави,после си троши главата
    offline forever!

Град
    Бездомен
    Много тъпо дете си, не разбираш ли че като тръгваш с 5-6 години по-големи от теб, те имат абсолютно различна психика, имат нужда от постоянен полов живот, докато ти си едва на 14 години.. пфф аман от такива като тебе
    Не е важно къде си, важното е да си там.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си