.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Тема: pomo6t

pomo6t

ot 2 meseca hodq s 1 momche predi 2 dni toi me popita dali iskam da go napravim. no ne sum sigorna dali iskam za6toto toi e na 19 a az sum na 14 i ne mislq 4e e uda4no kak mislite?

(sorry ako ima takava tema ve4e)

Еми като не си сигурна няма да правиш...ако той те обича няма да му пречи :P

pak tes kurvenskite nomera ae vii do 16 nemojete li da si darjite krakata zatvoreni bahti gladniq narod

to dykato se 4ydi6 trqbvali- netrqbvali nqma da stane,6tom nesi yverena,4e go iska6 nego pravi.Kato po4yvstva6, 4e go iska6 togava.
    Sled mrachnata nosht vinagi sledva i svetyl den.
    Ky4ka sam no ne tvoq!
    http://www.vbox7.com/play:ad53321c
    http://www.starpulse.com/Music/Lavig...ry/DGG-009801/

Мега фен Аватара на amatorium
    Ami ako se durji dobre s teb i te obicha. Taka ili inache e po-dobre s po-golqm i po-opiten. Ako ne go haresvash osobeno moje da pochakash sledvashtoto gadje.
    Eating isn't cheating - Arnold

Цитирай Първоначално написано от amatorium
    Ami ako se durji dobre s teb i te obicha. Taka ili inache e po-dobre s po-golqm i po-opiten. Ako ne go haresvash osobeno moje da pochakash sledvashtoto gadje.
    da e pogolqm da q zareje posle i da strada momi4eto kvi saveti davate vii

Помощ, тази тема я има, избави ме от мъките и я заключете.
    Към автора на темата моля ти се потърси малко повече преди да пускаш тема която я има и то не 1 ами 2 пъти

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от IbiZa_
    pak tes kurvenskite nomera ae vii do 16 nemojete li da si darjite krakata zatvoreni bahti gladniq narod
    да тва е верно , мн трудно се намират момичета под 14 който да не са правили секс

Мега фен Аватара на amatorium
    Цитирай Първоначално написано от amatorium
    da e pogolqm da q zareje posle i da strada momi4eto kvi saveti davate vii
    Cheti vnimatelno kakvo sum pisal.
    Eating isn't cheating - Arnold

+1

Ако искаш пусни още 10 теми като не се чувстваш готова не го прави, както ти казаха и нагоре. Кво очакваш от нас да напраим нз
    Жалко, че живея в града на курви и педали... Мразя всичко и всички..не ми трябват приятели, нито тъпата любов..уважавам всички истински играчи,ама в последно време всички са тъпи лизачи и подмазвачи..

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Shtom ne si sigorna ne go pravi,posle da ne sajelqvash.
    Ako reshish da go napravish se pazi dobre,takova bez prezarvativ da ne ti minava prez glavata,ne znaesh kolko riskove poemash s edin akt bez prezarvativ.

Трябва самата ти да усетиш дали си готова за това....а докъто се питаш трябва ли нетрбвали и докъто те е срах..не си готова....и съветвам те не го прави защото твоите пр-ки са правили секс ии да се изгазариш...!успех
    момиче съм !! || Знам,че респект се пише RESPECT !!!!!

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    Защото съм лош няма да ти кажа , че той няма да те изч*ка и няма да те зареже след това ...
    The Spark

Цитирай Първоначално написано от 5StaR
    Защото съм лош няма да ти кажа , че той няма да те изч*ка и няма да те зареже след това ...
    +1

Град
    *in a pink dream*
    shtom pitash , znachi ne si gotova
    Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...

http://mon3y.hit.bg/
    Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж

pita 6toto se pravi na vajna 6e prai sex i ko 6e stane 6e ti se isprazni na ezika i 6e te zaebe sled tva 6e sajelqva6 (sory za izrazite)

malkata mn vnimavai!az zarqzah edin 6toto mnoo mu se iska6e da me iz4uka ma ti trqq si preceni6 da ne e samo za edna ve4er. posle samo da te predupredq 4e edna fr q bolq otdolu 4-5 dena! puk i gledai ako ne polzvate prezervativ da ne se izhvurli v tebe. ako naistina iska6 s tozi 4ovek da prezivee6 tova davai ama ako ne si sigurna v nego.. nedei i ako 6e pie6 hap4eta purvo se posavetvai s lekar

Цитирай Първоначално написано от 5StaR
    Хахаха т'ва ми хареса Прав е

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си