.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 30 от общо 30
    Емии според мен няма най-модерен...всичко е въпрос на вкус и на лични предпочитания.На мен лично ми харесва на пъпа
    ..This time was different felt like..I was just a victim and it cut me like a knife when you walked out of my life.Now I`m in this condition and I`ve got all the symptoms of a girl with a broken heart..but no matter what..you`ll never see me cry [!][!][!]

Цитирай Първоначално написано от dan4ety
    Цитирай Първоначално написано от Whisskas
    Значи хора, всичко разваляте...
    (Не се обръщам персонално към някой тук... просто общо към всички... хммм... фешъни, ако мвога така да кажа, и мацки тип Anabel)
    Хауса...
    Кецовете...
    Наркотиците дори,колкото и да са гадни...
    И пиърсите...
    Тези неща някога бяха само за едни малки общества, супер шано, и много често отхвърляни... А сега вече са нявсякъде, изопачени и изгаврени...
    Чак ми е криво вече...
    Пиърсите са нещо много повече от мода...
    Напълно и абсолютно съм съгласна! Това, което всички сега правят за гъзария, когато се правеше от тези, малките, общества, както ти ги наричаш, се смяташе за противно и ужасно... Ама това е България, после хората се чудят защо искам по-бързо да се разкарам от тука и защо мразя България (това е само една от многото причини, поради които искам да се разкарам)...

П.С Аз си мислех, че пиърсингът се прави, за тебе си, не за да го гледат другите и да виждат, че си "модерен"
    Напълно съм съгласна със вас сега всеки втори започна да носи кецове и то с тесни дънки което е супер неприемливо във хип хоп модата.Аз се движа във такива среди,тренирам хип хоп танци,абе направо съм си от тези така наречените малки гропировки и никога няма да изневеря на стила си.Просто ме дразнят хората които не разбират,че да се обличаш като хип-хопър не е мода,а част от живота ти.Много ми е мъчно че вече всеки втори започна да се прави на рапър и ние тази част от хора дето това си ни е начина на живот трудно се отличаваме.

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    С вас,
    грУпировки

Мега фен Аватара на SunSmile
    Цитирай Първоначално написано от extreme_
    да си правиш пиърсинг,защото е модерно-това е доста тъпо и доказва,че акълът ти е не повече от на фикус.
    +1111111
    Нея целуваш нали и
    нея лъжеш ти
    както мене лъжеш ти
    Щом дo мене той заспи
    знам, че искам да си ти
    трябва да реша ... трябва да реша...

Град
    Долината На Идиотщината
    на гениталиите

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми