vxsgdgdfg
еми може би просто му се е загубила тръпката...
не си била чак толкова специална колкото си е мислел... сори, че така ти говоря, просто гадая
другата по-невероятна възможност е да не ти пише както преди, защото е осъзнал, че не сте от един град, че нищо сериозно не може да излезе (или поне че ще е трудно да излезе) и иска да се отдалечи, за да не хлътва и да не си усложнява положението
сега като се замислих не е толкова невероятна тази възможност![]()
I love the way you love, but I hate the way I'm supposed to love you back.
ne pravi po dobre ni6to po vyprosa ako 6te ima neshto mejdu vas to toi trqbva ad te potursi ti si napravila dostata4no
a tova 4e te privli4a moje da e vremenno koi znae?!?!
да така е ,защото дори аз самата усещам че вече отминава това привличане,преди беше адски силно само като си помислех за него и настръхвах, а сега тръпката започна да ми се губиПървоначално написано от Eris
не знам какво да си мисля и аз
zna4i e bilo prosto uvle4enie i toi go e osaznal za tova sigurno se e drupnal
Ми не знам веднаж си беше писал в скайп с една моя приятелка, но не знаеше че се познаваме и че сме доста близки, а аз я бях пратила да порапита и той и беше казал че си е харесал някво момиче от друг град и че много и бил навит и цитирам: "ако не беше проблем разстоянието женен да съм.." но вече започвам да се чудя дали това се е отнасяло за мен или за някоя друга ...
Emi ne se y4ydvai i na men mi se e slu4valo.Zareji go.Po dobre da go zabravi6 otkolkoto da se vlubi6 mnogo eventualno i posle da te boli.Ot li4en opit znam.
пфф то вече боли... тая несигурност ме убива![]()
Еми прави се и ти на недостъпна както той се прави и ако изпитва нещо към теб ще те потърси.Успех!![]()
..This time was different felt like..I was just a victim and it cut me like a knife when you walked out of my life.Now I`m in this condition and I`ve got all the symptoms of a girl with a broken heart..but no matter what..you`ll never see me cry [!][!][!]
Начи да го отпиша съвсемПървоначално написано от poison`girl
![]()
Не те е харесал или те е харесал,но вече е изгубил интерес.
Точно тва ме мачи и мен, но секи който питам или помола за съвет ми казва: за кво ако не те е харесал ти дава свое любимо нещо при условие че ще му го върнеш, а за да му го върнеш ще трябва да се видите, ако не те е харесал няма да иска те вижда повече и щеше си измисли някво тъпо оправдание да не ти го даде..
Е тва ми казват в повечето случаи за тва реших да се допитам до вас, щото съм адски объркана![]()
Ami pogovori seriozno s nego....V smisal govori za tova s nego i izqsni neshtata.Haide uspeh
Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
Довери се, довери о-о-о-о.
Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
вкуса ми осети о-о-о-о.
Опитай мене ти,
Целувай мене ти, усещаш ме нали
http://geimarkata.aha.bg/
Не знам кво да му кажа, все пак не сме нито се разбирали да се получи неква сериозна заварка между нас, нито нищо, но по телефонните разговоти и лафа в скайп си личеше че не съм му толкова безразлична, колкото ме изкарва, но все пак не мисля че това е достатъчно за да проведа разговор относно отношенията и тва че искам да са доста повече от приятелски![]()
![]()