.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Имаме ли втори шанс?

Такам днес стана нещо много интересно.Днес бившият ми приятел, с който не се разделихме много добре, ми писа SMS.В него ставаше въпрос за това, че не съм ме казвала здрасти.Аз му отговорих, че той така е искал, при което той пак ми писа нещо от сорта че не е вярно.Аз му се обадих и се разбрахме да си говорим вече.Та мислите ли, че пак иска да сме заедно, защото аз го познавам и той не звъни без причина?Имаме ли втори шанс? Благодаря предварително

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    NO IDEA!!!

--------------------------------------------------------

И да имате шанс не се връщай при него,за твое добро е.Щом сте се разделили веднъж значи няма смисъл да се опитвате да построите нещо което вече е разрушено
    ..This time was different felt like..I was just a victim and it cut me like a knife when you walked out of my life.Now I`m in this condition and I`ve got all the symptoms of a girl with a broken heart..but no matter what..you`ll never see me cry [!][!][!]

Град
    The Sky
    Предполагам, че имате... сигурно още по някакъв начин го интересуваш, знам ли... Не, извинявай не знам...
    Ами ти би го усетила... познаваш го добре! Ако мислиш, че не би ти писал sms, ако не му пукаше....

Мега фен Аватара на sasha_90
    А ти искаш ли втори шанс с него?Не знам какво иска от теб,но на твое място не бих се върнала при него.Връщането ти при него ще е началото на твоето нещастие,няма смисъл!Били сте заедно,вече не!Всичко е минало и е по-добре да си остане в миналото.

Град
    Shumen
    OhHh ami nqmam si i napredstava Ami...ne znam vremeto shte ti pokaje dali iska da se syberete pak...
    Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
    Довери се, довери о-о-о-о.
    Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
    вкуса ми осети о-о-о-о.
    Опитай мене ти,
    Целувай мене ти, усещаш ме нали

http://geimarkata.aha.bg/

Супер фен
    detska radost 4ik 4irik

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    xaxaxaxhaxha si4ko shte e razli4no taka 4e ne sme nekfi vra4ki 4e da kajem da ili ne taka 4e :} kot iskash tui prai
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Град
    Here without you...
    Незнам всичко с времето си,изчакай всичко само ще си дойде,а като гледам ти май още го обичаш а ?!

И според мене ако още го обичаш и имате втори шанс използваи шанса вмсето после да съжаляваш за изпуснатата възможност!
    супер сладки тестчета http://testovebg.com

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Ти би трябвало да го познаваш по-добре от нас. Ние няма как да знаем имате ли втори шанс или нямате. Нито знаем подробности от връзката ви, нито знаем какво е намислило момчето

Разбирасе че, още го обичам...Пък и няколко месеца бяхме заедно... и все още го искам...Простотията, заради която скъсахме може да се забрави, но времето прекарано с него не...Може би и той го е осъзнал.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си