.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Ефикасен крем срещу червени точки от кола маска

Някои мъже ли да каже някои крем които е ползвал за червени точки и най-вече ПОДКОЖНИ КОСЪМЧЕТА и да има ефект от него

Супер фен
    Град
    na edno mqsto
    опитай с крем здраве,универсален е!
    Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...

една приятелка сподели, че след кола маска майка й я мажела с маргарин, за да може да почервенее по-бързо и следователно да отмине зачервяването по-бързо.
    Аз лично ползвам епилатор и след това един крем за разреждане на косъмчетата и забавения им разтеж. Наистина ми помага
    I’d give my all to have
    Just one more night with you
    I’d risk my life to feel
    Your body next to mine
    Cause I can’t go on
    Living in the memory of our song

как се казва този крем

ами той е от ив роше - aloe vera essential. мн е добър
    I’d give my all to have
    Just one more night with you
    I’d risk my life to feel
    Your body next to mine
    Cause I can’t go on
    Living in the memory of our song

Голям фен Аватара на BlueCat
    Град
    София, България
    Аз по краката действам с епилатора, обаче имам супер много червени точки, които не се махат изобщо. Постоянно си ги имам откакто почнах с епилатора . Такива кремчета като здраве на мен не ми помагат много. Има ли някакви специални лосиони за тази цел?

има на красная линия един специален за след коламаска.не сам го ползвала,но го опитай,може и да ти помогне.

Цитирай Първоначално написано от sound_mafia
    има на красная линия един специален за след коламаска.не сам го ползвала,но го опитай,може и да ти помогне.
    Кви пари е тоя ?
    аз си зех един на Veet 12 лв пак ще видим какво ще стане ма много малко 100 мл и кат ги намажа тея големи краци за много малко ще стигне а трябва всеки ден да се мажат

Ми незнам колко е нали ти казвам че не съа го ползвала но съм чувала добри отзиви за него.А сетих се за бебешка пудра мн е добра и е около 3-4лв на "EVENT" или Джонсан нямат разлика,аз от одавна не сам си мазала краката а и те са свикнали така че нямам мн проблеми,само на триъгълника още се зачервявам и трябва пак да си взема.Айде надявам се да сам помогнала дано ти се оправят краченцата.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си