- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Ефикасен крем срещу червени точки от кола маска
Някои мъже ли да каже някои крем които е ползвал за червени точки и най-вече ПОДКОЖНИ КОСЪМЧЕТА и да има ефект от него![]()
опитай с крем здраве,универсален е!
Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...
една приятелка сподели, че след кола маска майка й я мажела с маргарин, за да може да почервенее по-бързо и следователно да отмине зачервяването по-бързо.
Аз лично ползвам епилатор и след това един крем за разреждане на косъмчетата и забавения им разтеж. Наистина ми помага
I’d give my all to have
Just one more night with you
I’d risk my life to feel
Your body next to mine
Cause I can’t go on
Living in the memory of our song
как се казва този крем
ами той е от ив роше - aloe vera essential. мн е добър
I’d give my all to have
Just one more night with you
I’d risk my life to feel
Your body next to mine
Cause I can’t go on
Living in the memory of our song
Аз по краката действам с епилатора, обаче имам супер много червени точки, които не се махат изобщо. Постоянно си ги имам откакто почнах с епилатора. Такива кремчета като здраве на мен не ми помагат много. Има ли някакви специални лосиони за тази цел?
има на красная линия един специален за след коламаска.не сам го ползвала,но го опитай,може и да ти помогне.![]()
Кви пари е тоя ?Първоначално написано от sound_mafia
аз си зех един на Veet 12 лв пак ще видим какво ще стане ма много малко 100 мл и кат ги намажа тея големи краци за много малко ще стигне а трябва всеки ден да се мажат
Ми незнам колко е нали ти казвам че не съа го ползвала но съм чувала добри отзиви за него.А сетих се за бебешка пудра мн е добра и е около 3-4лв на "EVENT" или Джонсан нямат разлика,аз от одавна не сам си мазала краката а и те са свикнали така че нямам мн проблеми,само на триъгълника още се зачервявам и трябва пак да си взема.Айде надявам се да сам помогнала дано ти се оправят краченцата.![]()