.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Болка от любовта

Искам да ви попитам боляло ли ви е толкова че за нищо друго неможе да мислите,всякаш вече нищо не ви носи радост,освен макар и малко време с човека,когото обичате истински.Точно в момента това ми е на мен и това чувство направо ме унищожава отвътре,което и момиче да видя все се сещам за нея.Случвало ли ви се е да чувствате една безнадежност,че никога този човек може и да не разбере какво чувствате и никога няма да можете да бъдете заедно.Може да звуча толкова тъжно но просто имах нужда да го споделя (някой ще кажат че съм идиот,но точно това е което изпитвам),просто е адски трудно да преоделя чувствата си към нея,когато просто се видим или говорим се чувствам на седмото небе,но за съжеление това е рядко.Благодаря на всички прочели това,просто имах нужда да го споделя.

Priqtel koito te uprekva i ti se smee prosto mu pojelavam da go ispita da vidi kakvo e az sym bil v takova polojenie i e mnogo tejko no nali tova e lubovta v kraina smeta SLADKA BOLKA e tq

Град
    СОфия
    i az sum taka....no naistina SLADKA BOLKA E..

p.s: sry 4e pi6a na maimunica ):
    Незнам какво искам но знам как да го постигна

Супер фен
    Град
    na edno mqsto
    4увството да оби4аш е страхотно,дори и да не те оби4ат...това е найстина сладката болка..но и аз съм била в това положение да страдаш да викаш да крещиш,да изпадаш в истерии..просто не може да се излекува така това нещо..иска се време. Моля те,бъди силен! След време ще си спомняш за тази болка и ще разберешш,4е си жив,защото живота не е само щастие,за да стигнеш до него трябва да се запознаеш с болкатаа......успех и умната!
    Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...

Наистина, има ги и тези моменти Но не трябва да се предаваме, а да ги изживеем, а след това да търсим начини да ги преодолеем. Пожелавам ти да намериш начина

Цитирай Първоначално написано от tan0
    Priqtel koito te uprekva i ti se smee prosto mu pojelavam da go ispita da vidi kakvo e az sym bil v takova polojenie i e mnogo tejko no nali tova e lubovta v kraina smeta SLADKA BOLKA e tq
    не и когато е несподелена
    I’d give my all to have
    Just one more night with you
    I’d risk my life to feel
    Your body next to mine
    Cause I can’t go on
    Living in the memory of our song

Явно доста силни чувства имаш към това момиче,което е хубаво.Какъвто и съвет да ти дам,няма да е подходящ,затова си замълчавам.

Град
    ПлуТоН
    Бил съм така и не е кой знае колко сладка болка щот кат я гледах с друг не ми беше мн приятно ...

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Време се изисква, за да мине..

Животът е адът описан в Библията!

Град
    у вас ;]
    и аз се чувствам така, но неможах да разбера, дали твоята любов е споделена... ако е.. тогава наистина е една сладка болка, както казаха преди мен..
    http://www.teenproblem.net/teenid/Ou7taControL

.. .... . the beLLs of c0caine3.. cocaInee.. . . coca!n3e . ... <33

Цитирай Първоначално написано от {{SlaDka^6maTka}}
    и аз се чувствам така, но неможах да разбера, дали твоята любов е споделена... ако е.. тогава наистина е една сладка болка, както казаха преди мен..
    Болката за съжаление от несподелената любов,защото ситуацията е прекалено сложна и се налага да я виждам с друг и да немога да и кажа какво чувствам и от това болката е неуписуема.

Супер фен Аватара на MoOnLiGhT_ShAdOw
    Град
    Into the great wide open... Under the sky so blue...

Re: Болка от любовта

Цитирай Първоначално написано от Lord_Of_The_Night
    Искам да ви попитам боляло ли ви е толкова че за нищо друго неможе да мислите,всякаш вече нищо не ви носи радост,освен макар и малко време с човека,когото обичате истински.
    Ами изпитвала съм го, да. 4 месеца бях като емоционален парцал, животът ми просто се обърна с главата надолу, от жизнерадостно румено момиче бях станала на апатична хърба, която рядко се храни и често плаче. За щастие не ми се налагаше да го виждам с друга, но пък беше измъчващ фактът, че беше свободен и че не ме пожела, поне не отначало, макар че едва ли имаше по-близка от мен, макар и да общувахме по чата и си лафехме всеки възможен Божи ден (иронията е, че бяхме една смяна, от едно училище, но просто нямах смелост за повече ). Слава Богу, накрая разбра какво изпуска.
    Макар че това си имаше и отрицателна страна - загубих мечтите си. Вярно, че се сбъднаха, но след това спрях да мечтая. А да нямаш мечти е все едно да загубиш себе си. Както казват - внимавай какво си пожелаваш...

Към автора: Защо просто не й кажеш какво чувстваш? Това, че е заета, не ти пречи да споделиш какво чувстваш. А и ще ти олекне. Само не разчитай на това тя да ти скочи на врата веднага и да сподели, че споделя същото - представа нямаш какво е разочарованието. Но по-добре ужасен край, отколкото ужас безкрай, нали така... Може би след като тя ти каже, че не може да сте заедно, вече ще спреш подсъзнателно постоянно да я желаеш и да си даваш надежди да се съберете, затова постепенно ще забравиш.
    "Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си