- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Болка от любовта
Ами изпитвала съм го, да. 4 месеца бях като емоционален парцал, животът ми просто се обърна с главата надолу, от жизнерадостно румено момиче бях станала на апатична хърба, която рядко се храни и често плаче. За щастие не ми се налагаше да го виждам с друга, но пък беше измъчващ фактът, че беше свободен и че не ме пожела, поне не отначало, макар че едва ли имаше по-близка от мен, макар и да общувахме по чата и си лафехме всеки възможен Божи ден (иронията е, че бяхме една смяна, от едно училище, но просто нямах смелост за повечеПървоначално написано от Lord_Of_The_Night
). Слава Богу, накрая разбра какво изпуска.
![]()
Макар че това си имаше и отрицателна страна - загубих мечтите си. Вярно, че се сбъднаха, но след това спрях да мечтая. А да нямаш мечти е все едно да загубиш себе си. Както казват - внимавай какво си пожелаваш...
Към автора: Защо просто не й кажеш какво чувстваш? Това, че е заета, не ти пречи да споделиш какво чувстваш. А и ще ти олекне. Само не разчитай на това тя да ти скочи на врата веднага и да сподели, че споделя същото - представа нямаш какво е разочарованието. Но по-добре ужасен край, отколкото ужас безкрай, нали така... Може би след като тя ти каже, че не може да сте заедно, вече ще спреш подсъзнателно постоянно да я желаеш и да си даваш надежди да се съберете, затова постепенно ще забравиш.
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"