- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Какви проблеми има вашия клас? :)
Без да се обиждаш много, но, съдейки по обясненията ти тук, определено не са ти на манталитета преди всичко!;] Ако ме разбираш какво имам предвид? Ако не - няма проблем.Първоначално написано от Pepi Designs
Той е едно от малкото неща, които нямат почти никаква връзка с това кой си (по-точно мислиш си, че си) и откъде си.
По темата ли? Амиии... доста отдавна беше, когато бях част от някакъв клас в училище аз. Смесени спомени имам като цяло. Повечето от общите проблеми, които са споменати вече по-нагоре в темата ги имаше и при нас, разбира се. Но..., може и доста грубо да прозвучи и като казано от еб@си и сдухания сухар, на незнайно колко години, взел се твърде насериозно и т.н., но -като Ви гледам повечето 12-18 годишни сега... и се чудя да се смея ли, да плача ли.. Или просто да му тегля една... на всичко, но последното не ми е в стила. Часовете по български език и литература или най-малкото посещаемостта им явно, уви - прогресивно намаляват.Нормално, предсказуемо, логично...., обаче най-вече жалко според мен. Благодаря за безплатната трибуна!) Повече в тази тема не възнамерявам да пиша, но - ще я следя периодично с интерес. Така че - пишете, не ни/ме жалете!
![]()