- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Опишете най-желаното момиче във вашия клас!
Е! Каква е тя? Как изглежда,как се държи,отличничка или калпазанка е? Знаете,че във всеки клас си има фаворитки. Или може да са няколко. Та какви са те във вашия клас? :P
Obi4am momichetata poveche ot vsichko...
В нашия клас като, че ли няма само едно момиче което да е най-желано... Те наш'те момчета и на баба си сигурно ще налетят, тъй чеее...
Едит: Забравих да кажа, че и аз влизам в тая група де.Поне с такова впечатление оставам, но малко от момичетата ги интересуват момчетата на тия години...
Бе гаджето на една фр й казало, че от наще класове(нашия випуск) ние с нея сме били най харесваните(говорил си с негови приятели и така). Нз доколко е вярно, ама дано да е вярно![]()
Еми в моя клас има само 2 момичета....
Аз съм пас![]()
Първоначално написано от Say It Right
В нашия клас фаворитките са 2.Мисля,че е заради това,че и двете са със хубави тела и огроооооомбни очи,ако ме разбирате.та това е,а да и едната има мн дрехи и все хубави и и стоят страхотно![]()
Липсата на доказателства за съществуването на нещо, не е доказателство за неговата липса! Абе истината е някаде там ...
Не може много да се разбере коя е най-харесвана,но кръгът се върти около 2-3...
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Дано .... все пак трябва да сме сред елитаПървоначално написано от ThE_sEa_GiRl{}
![]()
![]()
![]()
Сега всички момичета ще започнат да казват, че те са фаворитките.![]()
В нашия клас май няма такива, за каквито питаш.
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
V na6tiq klas ima- az i o6te 3 fr, pone taka kazvat drugite![]()
Kefi se na vragovete si, zashtoto si vinagi v glavata im, no nikoga v krakata im!!! :P
Мръснико,тез девойки нещо ти пречат.![]()
Инак,де да знам,май си нямаме такива,а и да имаме,не знам кои са.Прекалено ме мързи и не ме интересуват такива работи,че да ги знам.
и в моя няма... или просто не се задържам в училище, за да знамПървоначално написано от sexa_na_kompleksa
+1Първоначално написано от StEaLtHy_girl
ммм дам най-желаното момиче в класа ми.......
(след 5 мин мислене) ...ае хора в моя клас няма нито едно желано момиче е сичките са грозниима една две дет са мислят за красиви ама всъщност са гола вода
Ние сме равен брой момичета и момчета, ама в нашия клас съм забелязала, че много зависи как се държиш и по-точно до колко си отворен, дали се бъзикаш. Наще момчета не тръгват да се занимават с някоя по-срамежлива. Налитат най-вече на две момичета - хубави, много общителни, с лоши оценки, но мисляр че главната причина е заради поведението им. Те просто се държат по-разкрепостено, нямат задръжки.