.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Опишете най-желаното момиче във вашия клас!

Е! Каква е тя? Как изглежда,как се държи,отличничка или калпазанка е? Знаете,че във всеки клас си има фаворитки. Или може да са няколко. Та какви са те във вашия клас? :P
    Obi4am momichetata poveche ot vsichko...

В нашия клас като, че ли няма само едно момиче което да е най-желано... Те наш'те момчета и на баба си сигурно ще налетят, тъй чеее...

Едит: Забравих да кажа, че и аз влизам в тая група де. Поне с такова впечатление оставам, но малко от момичетата ги интересуват момчетата на тия години...

Супер фен Аватара на Qnchety
    Бе гаджето на една фр й казало, че от наще класове(нашия випуск) ние с нея сме били най харесваните(говорил си с негови приятели и така). Нз доколко е вярно, ама дано да е вярно

Супер фен
    Град
    Панацея
    Еми в моя клас има само 2 момичета....
    Аз съм пас
    Цитирай Първоначално написано от Say It Right
    Pravih sex i iskam pak napulno sum seriozna !!!
    emi 4oveka mi spi i mi e jal da go sabudq..a sum gola i se pipam
    vie ste nedorazviti !!!!

В нашия клас фаворитките са 2.Мисля,че е заради това,че и двете са със хубави тела и огроооооомбни очи,ако ме разбирате.та това е,а да и едната има мн дрехи и все хубави и и стоят страхотно
    Липсата на доказателства за съществуването на нещо, не е доказателство за неговата липса! Абе истината е някаде там ...

Град
    Bikini Bottom
    Цитирай Първоначално написано от comics
    Еми в моя клас има само 2 момичета....
    Аз съм пас
    В нашия клас няма нито 1. Ама в другата паралелка почти всички са готини.

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Не може много да се разбере коя е най-харесвана,но кръгът се върти около 2-3...
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Град
    София
    ахах брутална тема

Цитирай Първоначално написано от ThE_sEa_GiRl{}
    Бе гаджето на една фр й казало, че от наще класове(нашия випуск) ние с нея сме били най харесваните(говорил си с негови приятели и така). Нз доколко е вярно, ама дано да е вярно
    Дано .... все пак трябва да сме сред елита

Сега всички момичета ще започнат да казват, че те са фаворитките.
    В нашия клас май няма такива, за каквито питаш.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

V na6tiq klas ima- az i o6te 3 fr, pone taka kazvat drugite
    Kefi se na vragovete si, zashtoto si vinagi v glavata im, no nikoga v krakata im!!! :P

Мега фен Аватара на Pedigree
    Град
    на стола
    Мръснико,тез девойки нещо ти пречат.

Инак,де да знам,май си нямаме такива,а и да имаме,не знам кои са.Прекалено ме мързи и не ме интересуват такива работи,че да ги знам.

Мега фен Аватара на Blab
    Цитирай Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
    Сега всички момичета ще започнат да казват, че те са фаворитките.
    В нашия клас май няма такива, за каквито питаш.
    и в моя няма... или просто не се задържам в училище, за да знам

Цитирай Първоначално написано от StEaLtHy_girl
    В нашия клас като, че ли няма само едно момиче което да е най-желано... Те наш'те момчета и на баба си сигурно ще налетят, тъй чеее...

Едит: Забравих да кажа, че и аз влизам в тая група де. Поне с такова впечатление оставам, но малко от момичетата ги интересуват момчетата на тия години...
    +1

ммм дам най-желаното момиче в класа ми.......
    (след 5 мин мислене) ...ае хора в моя клас няма нито едно желано момиче е сичките са грозни има една две дет са мислят за красиви ама всъщност са гола вода

Голям фен Аватара на BlueCat
    Град
    София, България
    Ние сме равен брой момичета и момчета, ама в нашия клас съм забелязала, че много зависи как се държиш и по-точно до колко си отворен, дали се бъзикаш. Наще момчета не тръгват да се занимават с някоя по-срамежлива. Налитат най-вече на две момичета - хубави, много общителни, с лоши оценки, но мисляр че главната причина е заради поведението им. Те просто се държат по-разкрепостено, нямат задръжки .

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си