Shte ti e trudno oshte dylgo vreme,zashtoto vse pak go obichash.No se starai pred nego da ne go pokazvash.Ako moje pochti da ne go zasichash.Da izlizash,za da se razseivash.Da si namerish hobi,da si zapylnish vremeto i da ne mislish za nego.Po dyrjanieto mu ti si si izgradila mnenie,che vsichki momcheta sa takiva,no greshish.Moje bi ako se ogledash i dadesh shans na nqkoq ot "zaribqvkite" shte namerish zamestitelq i shte poluchish tova,koeto si ochakvala i jelala vinagi.
Osven tova pri tazi negova postypka(edno vyzpitano i uvajavashto jenite momche nqma da postypi taka!!!) nqma smisyl daje da go poglednesh!Evala,che ne si napravila nqkoq glupost.Prosto ne go poznavash.Opitvash se da go namrazish,zashtoto tova zaslujava.A i zamisli se za da postypi taka toi mai ne otgovarq tochno na obraza,koito si si izgradila za nego.Ne go poznavash i dobre navreme si se osyzanala!
p.s.Vremeto lekuva vsichko!Novata liubov zamestva starata(osobeno ako starata e nespodelena i si naranena ot neq)!Uspeh i ne pravi greshkata da se zatvarqsh v sebe si!Tegli chertata na vsichko i zapochni nanovo...dori bez misli za nego!Kato te hvane depresiqta samo si kaji:"Toi ne zaslujava i edna moq sylza!Ako beshe naistina momcheto,v koeto sym/bqh vliubena...nqmashe da mi kaje vsichko tova!"...moje i da go ponapsuvash malko naum pomaga uspeh!
sorry za dyljinata ama se zapesnah..imam navika