.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 91
    Цитирай Първоначално написано от CuRly Doll
    Ами ти си пленница на собственото си гадже,защото му се оставяш!Защо трябва да си му пленница-бъди свободна.Колкото и да го обичаш ти,помисли какво изпитва той към теб-не мисля,че е любов.За да обичаш някой би трябвало да дадеш много неща за него,а той само иска без да връща...емм в случая ти си виновна,че не слагаш край.Трудно ще е,никой не успорва,но нямаш избор, в противен случай оставаш в негов плен
    +1

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от happy end
    Цитирай Първоначално написано от Wrathchild
    Повечето тук сме се влюбвали, разлюбвали и т.н. Но едва ли са много тези, които колкото и да са обичали са търпяли такова нещо.
    Впрочем ти наистина какво искаш? Съвет, да ти кажем дали постъпваш правилно, да ти кажем, че постъпваш правилно... какво?
    еми дали постъпвам добре.
    аз не бягам често 4-5 дни в месеца само,снощи го помолих ако ме обича да седне да учи и той днес си разкза урока идеално...
    Браво, мамо. ^^

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Ох, майчице..

Животът е адът описан в Библията!

Mili4ka kvo prai6 o6te s nego?Takuv idiot se zarqzva na purva sre6ta o6te!

Супер фен Аватара на MoOnLiGhT_ShAdOw
    Град
    Into the great wide open... Under the sky so blue...
    Цитирай Първоначално написано от Kisses{P}
    Какво правиш още с него?
    е малко е мн лично ще си остане между мене и него

обаче нз колко време ще издържа така ако спра край и повече няма да сме заедно .
    Щом ти е толкова ценен, защо като цяло искаш съвет от нас? По всичко, което описа, можем само да ти кажем, че тази пиявица - приятелят ти - само смуче и не дава нищо в замяна. А ти му се връзваш. Хайде, моля ти се, прояви малко здрав разум. На колко си?
    И хайде научи се да пишеш. Ходиш на училище, затова би трябвало да си имаш поне основни знания за правопис...
    "Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"

Мега фен
    Град
    Utopia..
    ето затова има понятие "тъпа п*тка"

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Of minaliqt mesec puskashe tema,che ste zaednot edna godina,a togava za sefte hodihte nqkade zaedno i te beshe varzal na sv.Valentin i teb uj mnogo te beshe sram,apak sega si se otrakala.
    Qvno si pusnala temata za da ni kajesh kolko ti e got s tova momche i vsichkoto tova koeto pravish za nego e ot lubov.
    No da ti kaja chovek ot dobrotata si pati,a ot tova da si dobar i da si tap ima edna savsem tanichka granica,koqto mislq,che ti si preminala.
    Az ti kazah i sega pak shte ti go kaja,che edin den mnogo shte sajelqvash za jertvite koito si napravila za nego i napravo shte te e sram,no ti ne slushash,no sled 2 godini si spomni za men

Град
    ..In The Middle Of Nowhere....
    Тва е гавра с тебе,бе момиче.Зарязвай го...гледай,че прави квото му харесва без да го ебе за тебе...

..this world is watching me..

Супер фен Аватара на mickelangelo
    Град
    Варна морето сините вълни ....
    Моята любима фраза .... шут-а в г*за и следващия ...
    НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<

Цитирай Първоначално написано от Wrathchild
    Повечето тук сме се влюбвали, разлюбвали и т.н. Но едва ли са много тези, които колкото и да са обичали са търпяли такова нещо.
    Впрочем ти наистина какво искаш? Съвет, да ти кажем дали постъпваш правилно, да ти кажем, че постъпваш правилно... какво?
    еми дали постъпвам добре.
    аз не бягам често 4-5 дни в месеца само,снощи го помолих ако ме обича да седне да учи и той днес си разкза урока идеално...
    И като искаш да ти кажем дали постъпваш добре, след като ти казваме, че НЕ ПОСТЪПВАШ, защо тогава се държиш като магаре?
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    tolkoz li si ...... 4e da se ostavqsh da t komanda we zareji go be tCTtct
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Град
    v edno sypersko grad4e
    Вие пък не помисляте ли малко и за горкото момче Ако тя сложи край той какво ше прави от каде ще взима пари,кой ще тормози и манипулира и т.н. ? ще трябва да си търси друга със същия акъл,горкия
    In my dreams I'll always see you soar Above the sky,
    In my heart There will always be a place For you for all my life,
    I'll keep a part Of you with me
    And everywhere I am
    There you will be

Потресена съм!!!
    1.Що за правопис имаш бе момиче?!Пишеш като първокласничка,а си на 16!!!
    2.И кво извикал 1 път,че те обича и всичко му е простено,а?
    3.Как ще си проваляш живота заради него?!Оня ти казва "ако не правиш това и това те зарязвам" и ти щот много го обичаш му се връзваш...
    Сериозно ти казвам-или си много наивна или си много тъпа!!!
    П.П. А ако тоя ти каже-"Искам да правиш секс с ...(някой приятел) а ако не се съгласиш късаме" и ти какво?!Ще се нае*еш с някъв само за да си с тоя идиот ли?!
    Sorry за начина по който се изразявам,но наистина много се ядосах

Lele lele lele...ne moga da povqrvam 4e moje da ima tolkova naivno glupavo bez dostoinstvo ne uvajava6to sebe si momi4e naistina sam v 6ok..se si povtarqh sqkvi gi ima ama to tova e ne6to ddz..naistina ne e normalno ?!Ti momi4e..ne si dobre ..I az sam na 16 i si4kite mi vrazki sa bili dalgi ot sorta na 1 godina znam kakvo e naistina da OBI4A6 i da te obi4at i nezavisimo ot tova vsqko ne6to si ima KRAI !A p1k ti da tarpi6 takova otno6enie i na si4koto otgore da tvardi6 4e toq te obi4a...nzzzz napravo nqmam dumi Nqma ni6to pove4e da ti napi6a nqma da ti dam nikakav savet..mislq 4e dostata4no hora predi men go napraviha kato gledam ne si vzema6 pouka taka 4e...kakvo dr moga da ti kaja..6te ti doide akala rano ili kasno..da se nadqvame 4e nqma da e prekaleno kasno...ako ve4e ne e
    ShTe Spra Da Te ObIcHaM,KoGatO gLuh HuDoJniK NaRisUva ZvyKa Ot PaDashT liSt Na RoZa,VyrHu KrIsTaLen Pod!{P}

Град
    aRbAnaSi PaLaSs;]
    авторката не е нормална ,.....просто кво да си хабя думите за такъв човек, та тя е по зле и от приятеля си!!!

Цитирай Първоначално написано от hooliganka89
    Of minaliqt mesec puskashe tema,che ste zaednot edna godina,a togava za sefte hodihte nqkade zaedno i te beshe varzal na sv.Valentin i teb uj mnogo te beshe sram,apak sega si se otrakala.
    Qvno si pusnala temata za da ni kajesh kolko ti e got s tova momche i vsichkoto tova koeto pravish za nego e ot lubov.
    No da ti kaja chovek ot dobrotata si pati,a ot tova da si dobar i da si tap ima edna savsem tanichka granica,koqto mislq,che ti si preminala.
    Az ti kazah i sega pak shte ti go kaja,che edin den mnogo shte sajelqvash za jertvite koito si napravila za nego i napravo shte te e sram,no ti ne slushash,no sled 2 godini si spomni za men
    може би си права мила нз....сега съм твърде лудо влюбена и съм сляпа май
    Готино МОМИЧЕ,КОЕТО страда -по някога заради Момчета...
    В ЛЮБОВТА РАНО ИЛИ КЪСНО ИДВА HAPPY END

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Не не не тая тема направо е за триене.За какво изобщо я пускаш като си знаеш своето и явно не ти е толкова неприятно да му търчиш по гъза.Явно се колебаеш вътрешно и целта на темата ти беше да те убедим че той е прав и трябва да му ходиш по гъза.Ами както виждаш резултата е съвсем различен и ти започна да ни убеждаваш колко лудо влюбена си и колко много те обича тоя.Не се ли усещаш.Като ти е гот ходи му по гъза,ама в такъв случай тая тема е напълно излишна.Аз не казвам като част от хората тук да го зарежеш,а да спреш да му ходиш по гъза.Ако наистина казва това нещо насериозно и те зареже като не му се водиш по акъла,толкова по добре за теб.В такъв случай ще си проличи колко"много те обича"пък и ще разбереш дали го е казвал насериозно.Ако наистина е било сериозно толкова по добре за теб че ще те зареже по отрано.

Заеби го веднага!!! А бе момиче ти имаш ли си достоинство ?!?!?!?!

Цитирай Първоначално написано от (=eLiNcEtO=)
    Заеби го веднага!!! А бе момиче ти имаш ли си достоинство ?!?!?!?!
    точно това направих
    и се радвам че вече не съм жертва,нито пък робиня
    АЗ СЪМ ЖЕНА С ДОСТОИНСТВО ОТ ДНЕС ,А НЕ РОБИНЯ НА МЪЖЕТЕ

lele

ti opredeleno trqbva do zareje6 toz tip.ti ako na tva my vika6 boyfrien na4i az sam tarzan.(izvinqvai za arogantnostta)toq ne si zaslujava i polovinata vnimanie koeto mu otdelq6.i o6te ne6to za6to vie jenite PO4TI VINAGI izbirate tak1v tip m1je,pri polojenie 4e ima mnooogo po svestni

Жертва си на глупостта.
    Не се спираше пред нищо и имаше сърце от лед.
    Не чувстваше ни радост, ни болка, нито мъка и тъга.

Аз

Изкам аз да съм ти гадже ,жените тря да се командва нямат право на мнение.

Добре че си го зарязала това момче..не мога да повярвам, че изобщо някой е способен да трае това толкова дълго време..това ако е любов
    It always rains the hardest,on the people who deserve the sun..

Re: Аз

Цитирай Първоначално написано от bader

Изкам аз да съм ти гадже ,жените тря да се командва нямат право на мнение.
    E закъсня...
    а ВЕЧЕ НЯМА ДА ПОЗВОЛЯ НА НИКОЙ МЪЖ ДА МЕ КОМАНДВА
    ТОВА Не беше любов...
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=163976

Повече от фен Аватара на MaRiYa_86
    Град
    ...
    Абе незнам дали си жертва или просто ти харесва мъжа да те контролира Има голям спор по въпроса,има и жени с такива психики,които подсъзнателно искат да бъдат контолирани и да се подчиняват.Първо си помисли за това,което казвам и си задай някои въпроси от рода на "Дали точно това не ми харесва и не ме привлича у него?" Ако си убедена,че това не ти харесва,значи...ти знаеш какво трябва да направиш.

Човек трябва да бъде достатъчно голям, за да признае грешките си, достатъчно умен, за да
    спечели от тях, и достатъчно силен, за да ги поправи!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си