.
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 91 от общо 91
    Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Ти направо си станала кукла на конци бе момиче! Осъзнай се малко! Докъде ще стигнеш с това? По-добре го зарежи докато не е станало прекалено късно. Този човек не те обича, ако те обичаше нямаше да се държи с теб така. Няма смисъл да си с него - само те използва... надявам се ще си вземеш поука от всички, които писахме по темата. Успех

Цитирай Първоначално написано от MoHuTo
    Ти направо си станала кукла на конци бе момиче! Осъзнай се малко! Докъде ще стигнеш с това? По-добре го зарежи докато не е станало прекалено късно. Този човек не те обича, ако те обичаше нямаше да се държи с теб така. Няма смисъл да си с него - само те използва... надявам се ще си вземеш поука от всички, които писахме по темата. Успех
    така и намравих всех си поука...
    Готино МОМИЧЕ,КОЕТО страда -по някога заради Момчета...
    В ЛЮБОВТА РАНО ИЛИ КЪСНО ИДВА HAPPY END

Цитирай Първоначално написано от Kisses{P}
    Какво правиш още с него?
    и аз тва питам
    провал до дъното на душата зарезвай тия издънки и си оправяй живота. тва до никъде нема да те доведе

Голям фен Аватара на Vilsy
    Град
    Wonderland
    Не бива да ставаш подметка на никого!
    Дребните крадци ги окачаме на бесилото, а големите ги правим политици...

Не бива да си под контрол на някой...Ти си напълно свободна да си правиш каквото искаш!!!

не би трябвало да се държи с теб ако иска неш сериозно.. Не е за теб..

MaCka ZarEjI gO
    ОбИчаМ сИ ЖивоТа и теб....

бий му шута преди той на тебе
    http://simsmodel.forumche.org/
    Za sims modeli samo tuk!!!

Emi , veche nishto ne moje da me uchudi . V tova sum se uverila. Za poreden put vijdam kolko nagli momcheta ima i kolko prosti momicheta , koito si provalqt jivota za da ugajdat na tez momchenca. Zareji go ti , be ! Shte te zaplashva i shte ti kazva kakvo da pravish . Puk i pari ti iska ! I ti tupata hodish da prosish ! Tctctctctc ! Sama si si vinovna ! Omruznalo mi e ot plitkoumni sushtestva kato teb ! Nishto lichno , ama s takova vpechatlenie ostanah ot temata ti !

eii nedei taka 4e jal mi stana 4ak .. sled kato taka te ograni4ava i ti se nalaga i 6tom tova ne ti haresva za6to si s nego??zamisli se za tova vse pak sled kato si s nego trqbva da te pravi 6tastliva da ti e dobre s nego..ako ti e v tejest toi i na4ina,po koito se durji s teb to zna4i ot taq vruzka nqma smisul i zanapred po-dobre nqma da stane ako te obi4a i durji na teb nqma da te tormozi taka qvno e nqkuv kompleksar,na koito mu pravi udovolstvie da go slu6a6 i da razru6ava sveta ti ..
    LoSing You Is lIkE liVing in A worLd witH no aiR..

Цитирай Първоначално написано от Iv4eTy
    И защо си още с него?! Той те третира като предмет, който няма право на мнение и т.н. Изобщо не си заслужава да си с такъв човек..
    +1
    Знам не съм идеална,малко наивна и малко странна!Всичко за мен е черно и бяло...!Заради никой не се променям,нараняват ме без сърце оставам,но и да падна пак се изправям .....

Цитирай Първоначално написано от happy end
    И така ,нз дали поните имах едни фр с които бяхме мн дълго време.
    Той само ме командваше ,нищо сама не можех да направя. той вобще не ме обича вече...Причиняваше ми мн болка и затова една вечер казах КРАЙ.
    писнами от този човек ,не ме заслужава и затова го ЗАРЯАХ...
    Един час след това си намерих ново момче ,което е сме ,защото ме истински обича..
    сега съм истински щастлива и мисля че постъпих добре ?
    вие бихте ли зарязали гажето си ако ви каже ,че вече не ви обича?
    аз точно заради това се отказах от човека за ,който си давах живота няма смислъл вече....
    добре постъпих нали ?
    благодаря че прочетохте това ,сори за грешките .....
    ОСТАВИХ ГО ВЕЧЕ СЪМ С ДРУГ ,А бившия сега ми се моли да се върна при него ама няма да стане
    Готино МОМИЧЕ,КОЕТО страда -по някога заради Момчета...
    В ЛЮБОВТА РАНО ИЛИ КЪСНО ИДВА HAPPY END

Супер фен Аватара на prettyIdeath
    Град
    Somewhere in the deaths of your dirty imagination...
    Аве темата да не е ебавка?!
    Мила извинявай много ама то твойто не е нормално. Ти какво правиш още с него?

а си мислех че моя ме командва...

Поправка :
    Браво на тебе.Дано сега си щастлива... и в никакъв случай не се връщай при него!
    МОМИЧЕ СЪМ !
    PEACE ||//
    Suzuki - Way of life!

Re: Жертва ли съм на....?

Цитирай Първоначално написано от happy end
    Май съм жертва на моето гадже?
    Значи нещата са следните моя фр сме заедно от септември 2007,мн сме се караме ,но сме заедно.В последно време той опражнява голям контрол над мене .Направих мн глупости за 1 месец 1 дължа на 5 ми фр някъде около 20 лева взимах често назаем пари зада му давам на него.2 има мн отцъствия ей така той решава ,че дне няма да ходи ме на училище и ходи ме по центара или утях да не ви обяснявам кво правя там.... класната все ме пита къде ходя ? : фр ми намират бележки .ДАЖЕ СМЕ СИ ТРЪГВАЛИ ПО СРЕДАТА НА ЧАС ПО МАТ .ВЧЕРА ЕДНА ФР МИ КАЗА ДА СЕ ЗАМИСЛЯ КОЛКОЛ ГЛУПОСТИ НАПРАВИХ. 3.имам сметка за тела 35 лева защото вечер си говори ме с часове 4. за през ноща няма да говоря кво иска от мене И ВСИЧКО Е ЗАЩОТО ТОЙ МЕ ЗАПЛАШИ ,ЧЕ АКО НЕ ПРАВЯ ТОВА ,КОЕТО ТОЙ ИСКА ЩЕ МЕ ЗАРЕЖЕ ,ЗАЩОТО НЯМА ДА ИСКА МОМИЧЕ КОЕТО НЕ ГО СЛУША...?
    хора АЗ СЪМ ПЛЕНИЦА НА СОБСТВЕНОТО СИ ГАДЖЕ?
    благодаря че го прочетох те извинете ме за грешните

ahahahahaha emi togava go ostavqi be ne e toi vinoven kolkoto ti samata nqmash li glava na ramenete da mislish ko pravish

ахаха ТИ СИ ДОСТА ГЛУПАВА МА. АРЕ ОМИТАИ СЕ ТУКА НЗ ОЩЕ СЕ ЧУДЯ КВО СЕ ЗАНИМАВАТ ХОРАТА С ТЕБЕ. ПРОСТАЧКА АРЕ ОТИВАЙ СИ ПРИ ТИРАНИНА И ТВА Е.
    лИз-бЛиЗ

Град
    pLoVdiV {MaiNa ToWn}
    Еми ти си му пленница щот ти правиш така, че това да се случва... Ако се противопоставиш, това изобщо нямаше да се случва... И кво? Ако той ти каже да се хвърлиш от някой мост, ще го направиш ли? Абсурд е... Замисли се...
    The reasons of love... <3

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си