- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Жертва ли съм на....?
Ти направо си станала кукла на конци бе момиче! Осъзнай се малко! Докъде ще стигнеш с това? По-добре го зарежи докато не е станало прекалено късно. Този човек не те обича, ако те обичаше нямаше да се държи с теб така. Няма смисъл да си с него - само те използва... надявам се ще си вземеш поука от всички, които писахме по темата. Успех![]()
така и намравих всех си поука...Първоначално написано от MoHuTo
![]()
Готино МОМИЧЕ,КОЕТО страда -по някога заради Момчета...![]()
В ЛЮБОВТА РАНО ИЛИ КЪСНО ИДВА HAPPY END
и аз тва питамПървоначално написано от Kisses{P}
![]()
провал до дъното на душатазарезвай тия издънки и си оправяй живота. тва до никъде нема да те доведе
Не бива да ставаш подметка на никого!
Дребните крадци ги окачаме на бесилото, а големите ги правим политици...
Не бива да си под контрол на някой...Ти си напълно свободна да си правиш каквото искаш!!!![]()
не би трябвало да се държи с теб ако иска неш сериозно.. Не е за теб..
бий му шута преди той на тебе![]()
![]()
http://simsmodel.forumche.org/
Za sims modeli samo tuk!!!
Emi , veche nishto ne moje da me uchudi . V tova sum se uverila. Za poreden put vijdam kolko nagli momcheta ima i kolko prosti momicheta , koito si provalqt jivota za da ugajdat na tez momchenca. Zareji go ti , be ! Shte te zaplashva i shte ti kazva kakvo da pravish . Puk i pari ti iska ! I ti tupata hodish da prosish !![]()
![]()
Tctctctctc ! Sama si si vinovna ! Omruznalo mi e ot plitkoumni sushtestva kato teb !
Nishto lichno , ama s takova vpechatlenie ostanah ot temata ti !
eii nedei taka 4e jal mi stana 4ak .. sled kato taka te ograni4ava i ti se nalaga i 6tom tova ne ti haresva za6to si s nego??zamisli se za tova vse pak sled kato si s nego trqbva da te pravi 6tastliva da ti e dobre s nego..ako ti e v tejest toi i na4ina,po koito se durji s teb to zna4i ot taq vruzka nqma smisul i zanapred po-dobre nqma da staneako te obi4a i durji na teb nqma da te tormozi taka
qvno e nqkuv kompleksar,na koito mu pravi udovolstvie da go slu6a6 i da razru6ava sveta ti ..
LoSing You Is lIkE liVing in A worLd witH no aiR..
+1Първоначално написано от Iv4eTy
![]()
Знам не съм идеална,малко наивна и малко странна!Всичко за мен е черно и бяло...!Заради никой не се променям,нараняват ме без сърце оставам,но и да падна пак се изправям .....
ОСТАВИХ ГО ВЕЧЕ СЪМ С ДРУГ ,А бившия сега ми се моли да се върна при него ама няма да станеПървоначално написано от happy end
![]()
Готино МОМИЧЕ,КОЕТО страда -по някога заради Момчета...![]()
В ЛЮБОВТА РАНО ИЛИ КЪСНО ИДВА HAPPY END
Аве темата да не е ебавка?!
Мила извинявай много ама то твойто не е нормално. Ти какво правиш още с него?
а си мислех че моя ме командва...
Поправка :
Браво на тебе.Дано сега си щастлива...и в никакъв случай не се връщай при него!
МОМИЧЕ СЪМ !
PEACE ||//
Suzuki - Way of life!
Първоначално написано от happy end
ahahahahaha emi togava go ostavqi be ne e toi vinoven kolkoto ti samata nqmash li glava na ramenete da mislish ko pravish
ахаха ТИ СИ ДОСТА ГЛУПАВА МА. АРЕ ОМИТАИ СЕ ТУКА НЗ ОЩЕ СЕ ЧУДЯ КВО СЕ ЗАНИМАВАТ ХОРАТА С ТЕБЕ. ПРОСТАЧКА АРЕ ОТИВАЙ СИ ПРИ ТИРАНИНА И ТВА Е.![]()
лИз-бЛиЗ