.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 91
    Голям фен Аватара на soulja_girl4e
    Град
    Sofiq :)
    1vo: mi az vs raz4etoh
    2ro:lol 35 leva za telefon hi4 ne sa mn! smisyl ti toq telefon ne go izpolzvai kato nekva dekoraciq toi e za govorene!
    3to: ti vyob6te obi4a6 li go tva mom4e? ili samo s nego ei taka... mi ako go obi4a6 ne go zarqzvai no si vzemi jivota v ryce! ne mu pozvolqvai da te kontrolira akto nqgovata kukla barbi! ako pyk si nekva bezharakterna i ne moje6 da mu kaje6 "spri" drugiq pyt kato te zapla6i mu tresni telefona i go skysai!

opitah se da sym maximalno mila dano da sym pomognala!
    Цитирай Първоначално написано от Riot
    вечния въпрос "Кой съм аз и какво правя под масата"

Супер фен Аватара на bloodfrozen
    Град
    Far From The Sun
    Ако ти каже да се гръмнеш някъде - ще го направиш без да се замислиш, нали?
    И да не те удовлетворява, отговорът е ясен. "Приятелят" ти е съвсем наясно, че може да те използва за каквото и да било, защото ТИ си му позволила да се държи така с теб. И той се възползва умело..
    Ти нямаш ли достойнство, на всички ли позволяваш да те тъпчат и унижават по тоя начин, който е недопустим?
    Сериозно трябва да се замислиш върху "връзката" си.. убедена съм, че това не е отношението, което желаеш, но ако не се вземеш в ръце.. всичко ще продължава по същия начин..
    Чавка ти е изпила акъла, девойче..
    You are broken, I can fix you...

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    Ти трябва много да държиш на него след като той те командва толкова много моя съвет е скъсай с него не е за теб

Супер фен Аватара на Qnchety
    Как търпиш такова отношение?!?!?! Тоя те използва...

А ти на колко си?
    [/i]

Цитирай Първоначално написано от ThE_sEa_GiRl{}

А ти на колко си?
    [/i]
    да може да ме използва ,но ДНЕС ИЗКРЕЩЯ ЧЕ Е ЛУД ПО МЕНЕ ПРЕД ВСИЧКИТЕ СИ ПРИЯТЕЛИ...
    АЗ СЪМ ЛУДА ПО ТОВА МОМЧЕ И НЯМА ДА МОГА ДА ЖИВЕЯ С ДРУГ...
    АЗ СЪМ НА 16
    Готино МОМИЧЕ,КОЕТО страда -по някога заради Момчета...
    В ЛЮБОВТА РАНО ИЛИ КЪСНО ИДВА HAPPY END

пленница на собственото си гадже-много точно казано .. ама мила,ти си си виновна ...
    1-парите (20-те лева) ще ги искаш от него,защото са му трябвали на него,А НЕ НА ТЕБ ... не стига че му намираш пари,еми трябва и ти да ги връщаш - не става така.
    2-даскалото е едно от най-важните неща в живота ти в момента,мислиш ли че заради некъф си,с който може след време Вобще да не потдържате отношения да си правиш такива проблеми и толкова отсъствия ?
    3-тфа за сметката не си длъжна да му се обаждаш ти,нека той да ти се обажда или той да ти плаща сметката,като е толкова отворен и властен
    4-а за секса който иска от теб нямам думи.И кфо като те зареже,той едИнственото момче на целия свят ли е? да не би да умреш без него .. като не искаш да правиш нещо няма да го правиш бе,той не може да ти слага ред кфо да вършиш и кфо не ...
    Не мисля че заради едно момче си заслужава да правиш такива неща,наистина,ако съм на твое място никога ама НИКОГА,колкото и да го обичам няма да му позволя да ми налага такъв контрол.Тфа нормална връзка ли е според теб?
    И приятелката ти го е казала много правилно..като не слушаш нас,поне послушай приятелите си,имай доверие на тях,те няма да те излъжат.Според мен не си заслужава да търпиш тфа нещо и ако съм на твое място,както съм осъзнала нещата веднага ще го зарежа,колкото и да го обичамм
    Не го търпи,за него ти не предтсавляваш нищо .. не можел да търпи момиче,което не го слуша .. та той къф е че да го слушаш .. пффф ебати и гадното е.Зарязвай го,няма да съжеляваш ... има хиляда пъти по-нормални момчета от него с които ще бъдеш щастлива ... УСПЕХ !
    Да сме скромни ? Ооо,не мерси

Абе няма ли да се научите кога се пише '' и '' и кога се пише '' й ''?!!

Ако питаш мене направо си робиня но както и да е

Град
    40 Miles from the Sun
    Като за начало искам да отбележа, че от всичко това, което изчетох, останах с впечатлението, че на авторката действително и' харесва да прави това и по-скоро не иска от нас съвет, а иска окуражаване, защото е започнала да се пита дали това, което прави е правилно. Но ще си затворя очите за това, може и да се бъркам.
    Според мен момчето не е виновно. Даже му се възхищавам. Все пак:
    1. Намерил си е глупава приятелка, която лесно се влияе.
    2. Накарал я е да повярва, че я обича, когато това не е така.
    3. Толкова много и' влияе, че тя дори не се осъзнава колко е жалка.
    Ако те познавах, щях да ти плесна два шамара и да ти се развикам. Не мога да повярвам, че някой може толкова много да се влияе от другите хора и дори да забрави за своето достойнство и себеуважение.
    НЯМА основателна причина някой да те третира така! Каквото и да е това "малко много лично", не е достатъчно, за да му позволяваш да прави това, което каза в първия си пост. Зарежи го преди да е станало твърде късно. Какво чакаш? Да те изключат от училище, заради неизвинени? Ако те накара да убиеш човек, ще го направиш ли?!

П.С. Наистина не искам да чувам отговора на последния ми въпрос, защото като те гледам, май знам какъв ще е и точно това ме възмущава. Вземи се замисли дали заслужаваш подобно отношение.

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    Цитирай Първоначално написано от happy end

А ти на колко си?
    [/i]
    да може да ме използва ,но ДНЕС ИЗКРЕЩЯ ЧЕ Е ЛУД ПО МЕНЕ ПРЕД ВСИЧКИТЕ СИ ПРИЯТЕЛИ...
    АЗ СЪМ НА 16
    Определено си толкова доверчива и наивна че ти се чудя на акъла уш момичетата се развивате по-бързо от нас това че е казал пред приятелите си че е луд по теб не означава че наистина е луд по теб. Та мисълта ми е той те третира като робиня той доказал ли ти е че е влюбен в теб? Cигурна ли си че ти е верен?

Град
    София
    Имам чувство, че темата е ебавка. Не знам защо.. Дали е дащото авторката буквално игнорира повечето отговори? Или защото си държи на своето, въпреки че е поискала съвет а отговора на болшинството е един и същ? Не знам
    9 клас

Ти тъпа ли си или да?!

Щастлив е онзи ,който се радва и на най-малките неща в живота!
    http://zaka4ka.forumer.com

i az imam podoen problem!!!Gadjeto mi hodi kudto si iska i na mene mi se cupi kato izlizam priqtelki!!E pri tebe e po kofti !!!Budi lo6a i ne pravi tova deto toi iska i 6te vid6 4e 6te ima efect

Момиче само 1 ще ти кажа ...зарежи го това момче....казваш че търпиш всичко това щотот ще те зареже ....еми като те зареже няма да свърши света....нито пък той е единствен...!!!!
    момиче съм !! || Знам,че респект се пише RESPECT !!!!!

nqma kvo da mu misli6 ostavqi go toi izob6to ne dyrji na teb po ot tova koeto pro4etoh

Цитирай Първоначално написано от Kisses{P}
    Какво правиш още с него?
    е малко е мн лично ще си остане между мене и него

обаче нз колко време ще издържа така ако спра край и повече няма да сме заедно .
    Ти си луда как може да излизаш с такъв задник! Ти защо си с него - защото те обича и уважава желанията ти или си с него защото си му робиня, замисли се
    Skype - detekt0441

Цитирай Първоначално написано от Vin Diesel

А ти на колко си?
    [/i]
    АЗ СЪМ НА 16
    Определено си толкова доверчива и наивна че ти се чудя на акъла уш момичетата се развивате по-бързо от нас това че е казал пред приятелите си че е луд по теб не означава че наистина е луд по теб. Та мисълта ми е той те третира като робиня той доказал ли ти е че е влюбен в теб? Cигурна ли си че ти е верен?
    da dokazal mi e kolko mn me obi4a
    dam veren mi e nali po4ti po cql den sme zaedno :P

Цитирай Първоначално написано от AFT
    Като за начало искам да отбележа, че от всичко това, което изчетох, останах с впечатлението, че на авторката действително и' харесва да прави това и по-скоро не иска от нас съвет, а иска окуражаване, защото е започнала да се пита дали това, което прави е правилно. Но ще си затворя очите за това, може и да се бъркам.
    Според мен момчето не е виновно. Даже му се възхищавам. Все пак:
    1. Намерил си е глупава приятелка, която лесно се влияе.
    2. Накарал я е да повярва, че я обича, когато това не е така.
    3. Толкова много и' влияе, че тя дори не се осъзнава колко е жалка.
    Ако те познавах, щях да ти плесна два шамара и да ти се развикам. Не мога да повярвам, че някой може толкова много да се влияе от другите хора и дори да забрави за своето достойнство и себеуважение.
    НЯМА основателна причина някой да те третира така! Каквото и да е това "малко много лично", не е достатъчно, за да му позволяваш да прави това, което каза в първия си пост. Зарежи го преди да е станало твърде късно. Какво чакаш? Да те изключат от училище, заради неизвинени? Ако те накара да убиеш човек, ще го направиш ли?!

П.С. Наистина не искам да чувам отговора на последния ми въпрос, защото като те гледам, май знам какъв ще е и точно това ме възмущава. Вземи се замисли дали заслужаваш подобно отношение.
    za jalost da bih obila 4ovek ,vie idea si nqmate KOLKO SAM LUDA PO NEGO....
    JIVOTA SI DAVAM SAMO DA SAM S NEGO

Повечето тук сме се влюбвали, разлюбвали и т.н. Но едва ли са много тези, които колкото и да са обичали са търпяли такова нещо.
    Впрочем ти наистина какво искаш? Съвет, да ти кажем дали постъпваш правилно, да ти кажем, че постъпваш правилно... какво?
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Мега фен Аватара на Niakoitam

А ти на колко си?
    [/i]
    АЗ СЪМ НА 16
    za jalost da bih obila 4ovek ,vie idea si nqmate KOLKO SAM LUDA PO NEGO....
    JIVOTA SI DAVAM SAMO DA SAM S NEGO
    Много те обича да знаеш. Не не те обича просто или иска да си има кученце или слугиня,която да му тича по гъза,да му трупа самочувствие и да му показва "колко е велик".Наистина ли мислиш че те обича,защото аз изобщо не мисля така.Или просто иска да се отърве от теб,но впоследствие е решил че да си има една слугиня в повече си е доста добре пък и секс може да си прави.По добро от това здраве му кажи.Като е изкрещял пред всичките си приятели че е луд по теб какво от това.Не ти ли хрумва че веднага след като се обърнеш и си отидеш може да последва подигравателното например"Виждате ли я тая пача,извинявай,аз и кажа няколко думи и тя е готова да ми ходи по гъза цял живот.Знаеш ли това колко ще го издигне в очите на 16 годишните момченца.Явно ти е първото гадже та си се вкопчила в него и нямая пускане.Знаеш ли какво:И аз бях много влюбен и на мен ми омекваха краката като чуех гласа на едно момиче,и аз бях готов едвали не да правя всичко каквото тя ми каже,и аз съм доста наивен и доста често заради това момиче съм си потъпквал достойнството.В един момент имах чувството че може да си ме върти на пръстта както си иска.Е,нищо не се получи между нас.И сега си я спомням,защото не съм я виждал от доста време.Тя е четири години по малка от мен.Сега е почти на 18г,а тогава беше на 16г,но ако беше станало нещо между нас и се опитваше да ме действа като твоето момче щях да търпя,да търпя и на края да и тегля майната,защото все пак всяко търпение си има някакви граници.Оня твоя възлюбен не е с нищо повече от теб и не може да те прави на робиня.Никое момче или момиче не си заслужава такива унижения.Вземи се в ръце,защото може да дойде момент,в който да не ти дава да се виждаш с приятелите си,да не ходиш изобщо на училище и...дори да си позволява да те бие.Вземи се в ръце и си опичай акъла,защото всеки каквото прави за себе си го прави и ще дойде момент,когато ти самата дори да искаш няма да можеш да си помогнеш без нечия намеса. Любовта не е момчето да командва,любовта не е и момичето да командва,любовта е компромис,всеки да си казва мнението,но да има разбиране и от двете страни.Човекът,който те обича трябва да е твой приятел,а не твой господар,И стига си го защитавала вече,защото ще почна да се съмнявам че имаш незнам какъв беше тоя синдром,в който жертвата се привързва към насилника си.Шегичка,ама от това което пишеш тоя чак мене ме дразни че не ви познавам и двамата,а ти как го изтърпяваш незнам.Не,не казвай че си лудо влюбена,мисля че вече ти дадох един пример по нагоре.Ако и това не ти стига,значи просто няма какво повече да ти кажа,защото си мазохистка.Ако те притеснява самотата,не се притесняй,момчета много на тоя свят.

Re: Жертва ли съм на....?

Май съм жертва на моето гадже?
    Значи нещата са следните моя фр сме заедно от септември 2007,мн сме се караме ,но сме заедно.В последно време той опражнява голям контрол над мене .Направих мн глупости за 1 месец 1 дължа на 5 ми фр някъде около 20 лева взимах често назаем пари зада му давам на него.2 има мн отцъствия ей така той решава ,че дне няма да ходи ме на училище и ходи ме по центара или утях да не ви обяснявам кво правя там.... класната все ме пита къде ходя ? : фр ми намират бележки .ДАЖЕ СМЕ СИ ТРЪГВАЛИ ПО СРЕДАТА НА ЧАС ПО МАТ .ВЧЕРА ЕДНА ФР МИ КАЗА ДА СЕ ЗАМИСЛЯ КОЛКОЛ ГЛУПОСТИ НАПРАВИХ. 3.имам сметка за тела 35 лева защото вечер си говори ме с часове 4. за през ноща няма да говоря кво иска от мене И ВСИЧКО Е ЗАЩОТО ТОЙ МЕ ЗАПЛАШИ ,ЧЕ АКО НЕ ПРАВЯ ТОВА ,КОЕТО ТОЙ ИСКА ЩЕ МЕ ЗАРЕЖЕ ,ЗАЩОТО НЯМА ДА ИСКА МОМИЧЕ КОЕТО НЕ ГО СЛУША...?
    хора АЗ СЪМ ПЛЕНИЦА НА СОБСТВЕНОТО СИ ГАДЖЕ?
    благодаря че го прочетох те извинете ме за грешните
    Никога никога никога не позволявам на някой да ме контролира!Толкова ли си влюбена в тоя,та да те прай квото си иска!Айде моля ти се съвземи се и си отстоявай малко позицията!Мен родителите ми не могат да ме контролират някъв взел се от някъде ще идва и ше ми се прай ,... да да ,ама не!Стягаи се!

E, pone si shtastliva, tova za teb si e po - vagno. A kogato obichash nqkogo, ochite ti sa zatvoreni za negovite nedostatuci i vsichko naokolo. Shte ti kaga edno : tova e tvoqt izbor, shtom ti e kef taka, dobre, nikoi ne te spira. No givota si ne go ostavqi ei taka, zashtoto sega ne vigdash, no sled vreme shte usetish do kakuv upaduk te e dovel tovoq lubim. Prosto ne mu hodi po gaidata, kogato na teb ne ti iznasq i si gledai uchilishteto, che vs tova e mn po - vagno. Dage mogesh da se opitash da go vkarash v pravia put, shte napravish usluga i na dvamata. A ako e tolkkova LUD po teb, nqma da te zarege. Nali te obicha? Pomisli si i si uchi i ne bqgai
    "Вероятността нещо да се случи е обратно пропорционална на неговата желателност." (Закон на Гумперсън)

"Подходящият случай се явява в най-неподходящия момент." - (праволо на Дюшарм)

Цитирай Първоначално написано от Wrathchild
    Повечето тук сме се влюбвали, разлюбвали и т.н. Но едва ли са много тези, които колкото и да са обичали са търпяли такова нещо.
    Впрочем ти наистина какво искаш? Съвет, да ти кажем дали постъпваш правилно, да ти кажем, че постъпваш правилно... какво?
    еми дали постъпвам добре.
    аз не бягам често 4-5 дни в месеца само,снощи го помолих ако ме обича да седне да учи и той днес си разкза урока идеално...

да излизаш от часовете,да говорите дълго по телефона-всичко това е по твое желание.

емм,не можеш да кажеш,че той е виновен,след като търпиш всичко това.

Цитирай Първоначално написано от Vin Diesel

А ти на колко си?
    [/i]
    АЗ СЪМ НА 16
    da dokazal mi e kolko mn me obi4a
    dam veren mi e nali po4ti po cql den sme zaedno :P

Като цяло съм потресена от цялата тема... Тоя се гаври с тебе!! Нямам си идея как го търпиш и КАК искаш от нас да ти кажем че си права и да не приемаш друг отговор. Според мене ти си пусна темичката само за да се обедиш че си права. Е, не си!

Дали те използва? -Да.
    Дали има любов? -Съжалявам, но любовта трябва да е двустранна, а тук май не е.
    Какво като е казал пред всички че е луд по теб? Не можеш да си сигурна дали е вярно.
    И още нещо - наистина е жалко че казваш че би убила за него, защото от първия ти пост ми изглежда че той не би го направил за теб!

П.П. Ти сама си решаваш и чесно казано не мисля че ще послушаш някого от форума. Само мога да ти пожелая късмет с такъв човек, друго не ти трябва- след време сама ще разбереш че си грешала за него....

Ами ти си пленница на собственото си гадже,защото му се оставяш!Защо трябва да си му пленница-бъди свободна.Колкото и да го обичаш ти,помисли какво изпитва той към теб-не мисля,че е любов.За да обичаш някой би трябвало да дадеш много неща за него,а той само иска без да връща...емм в случая ти си виновна,че не слагаш край.Трудно ще е,никой не успорва,но нямаш избор, в противен случай оставаш в негов плен
    Just haters make me famous! εĭз

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си