Като за начало искам да отбележа, че от всичко това, което изчетох, останах с впечатлението, че на авторката действително и' харесва да прави това и по-скоро не иска от нас съвет, а иска окуражаване, защото е започнала да се пита дали това, което прави е правилно. Но ще си затворя очите за това, може и да се бъркам.
Според мен момчето не е виновно. Даже му се възхищавам. Все пак:
1. Намерил си е глупава приятелка, която лесно се влияе.
2. Накарал я е да повярва, че я обича, когато това не е така.
3. Толкова много и' влияе, че тя дори не се осъзнава колко е жалка.
Ако те познавах, щях да ти плесна два шамара и да ти се развикам. Не мога да повярвам, че някой може толкова много да се влияе от другите хора и дори да забрави за своето достойнство и себеуважение.
НЯМА основателна причина някой да те третира така! Каквото и да е това "малко много лично", не е достатъчно, за да му позволяваш да прави това, което каза в първия си пост. Зарежи го преди да е станало твърде късно. Какво чакаш? Да те изключат от училище, заради неизвинени? Ако те накара да убиеш човек, ще го направиш ли?!

П.С. Наистина не искам да чувам отговора на последния ми въпрос, защото като те гледам, май знам какъв ще е и точно това ме възмущава. Вземи се замисли дали заслужаваш подобно отношение.