- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Жертва ли съм на....?
Първоначално написано от happy end
Много те обича да знаеш.Първоначално написано от happy end
Не не те обича просто или иска да си има кученце или слугиня,която да му тича по гъза,да му трупа самочувствие и да му показва "колко е велик".Наистина ли мислиш че те обича,защото аз изобщо не мисля така.Или просто иска да се отърве от теб,но впоследствие е решил че да си има една слугиня в повече си е доста добре пък и секс може да си прави.По добро от това здраве му кажи.Като е изкрещял пред всичките си приятели че е луд по теб какво от това.Не ти ли хрумва че веднага след като се обърнеш и си отидеш може да последва подигравателното например"Виждате ли я тая пача,извинявай,аз и кажа няколко думи и тя е готова да ми ходи по гъза цял живот.Знаеш ли това колко ще го издигне в очите на 16 годишните момченца.Явно ти е първото гадже та си се вкопчила в него и нямая пускане.Знаеш ли какво:И аз бях много влюбен и на мен ми омекваха краката като чуех гласа на едно момиче,и аз бях готов едвали не да правя всичко каквото тя ми каже,и аз съм доста наивен и доста често заради това момиче съм си потъпквал достойнството.В един момент имах чувството че може да си ме върти на пръстта както си иска.Е,нищо не се получи между нас.И сега си я спомням,защото не съм я виждал от доста време.Тя е четири години по малка от мен.Сега е почти на 18г,а тогава беше на 16г,но ако беше станало нещо между нас и се опитваше да ме действа като твоето момче щях да търпя,да търпя и на края да и тегля майната,защото все пак всяко търпение си има някакви граници.Оня твоя възлюбен не е с нищо повече от теб и не може да те прави на робиня.Никое момче или момиче не си заслужава такива унижения.Вземи се в ръце,защото може да дойде момент,в който да не ти дава да се виждаш с приятелите си,да не ходиш изобщо на училище и...дори да си позволява да те бие.Вземи се в ръце и си опичай акъла,защото всеки каквото прави за себе си го прави и ще дойде момент,когато ти самата дори да искаш няма да можеш да си помогнеш без нечия намеса.
Любовта не е момчето да командва,любовта не е и момичето да командва,любовта е компромис,всеки да си казва мнението,но да има разбиране и от двете страни.Човекът,който те обича трябва да е твой приятел,а не твой господар,И стига си го защитавала вече,защото ще почна да се съмнявам че имаш незнам какъв беше тоя синдром,в който жертвата се привързва към насилника си.Шегичка,ама от това което пишеш тоя чак мене ме дразни че не ви познавам и двамата,а ти как го изтърпяваш незнам.Не,не казвай че си лудо влюбена,мисля че вече ти дадох един пример по нагоре.Ако и това не ти стига,значи просто няма какво повече да ти кажа,защото си мазохистка.Ако те притеснява самотата,не се притесняй,момчета много на тоя свят.