- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Да се върна ли при него?
Та ето какво стана ... има едно момче с което ходихме 5дена и може би понеже тръгнахме от нищото и изобщо не се познавахме един друг при мен тръпката отмина и аз скъсах с него, но той е лудо влюбен в мен и от няколко дена си пишем и имам чувството че тръпката се върна ... той е с 7 години по-голям от мен, но е мн точен човек и съм се уверила че не би си играл с едно момиче... в момента съм доста объркана дали да се върна при него, но ме е страх да не ме обикне, защото после ще ни е още по-тежко .... моля ви за съвет ...![]()
7 години разлика не са малко.. А от кога се познавате?
9 клас
да знам че не са малко... ами от малко повече от месец може би.... но имаме мн общи познати за това не се страхувам от връзка с него ...
1 месец познанство може да създаде заблуди - не е достатъмно според мен да прецениш човек. Нека някой по - компетентен се изкаже![]()
9 клас
Ми от теб зависи дали си го харесваш. Но според мен 7 години не са малко и те иска само за секс...
Сърцето ми плаче, крещи и не спира...
Ми, тръгнете, но все пак не му давай празни обещания...
Просто му кажи, че си мислиш, че тръпката се е върнала, но не можеш да гарантираш, че всичко ще е ок(много "че"-та станаха).
Ми според мен трябва да му кажеш всичко това,което си написала и тук,за да сте наясно един с друг.Успех![]()
Nothing's gonna change my love for you!
You ought know by now how much I love you!
One thing you can be sure of
I'll never ask for more than your love!
а ти на колко си ?
България е нашата родина,
Апостола е нашия баща,
Георги Аспарухов е стадиона,
а Левски е във нашите сърца.
БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!!!!
почти на 15 .. а той направи 22 тази година![]()
(angel)
oyYy 7 godini sa mnogo.Az lichno nqmashe da se hvashtam s negoAmi preceni nehstata i chustvata si i reshi dali jelaesh da se syberete pak...
Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
Довери се, довери о-о-о-о.
Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
вкуса ми осети о-о-о-о.
Опитай мене ти,
Целувай мене ти, усещаш ме нали
http://geimarkata.aha.bg/