.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Hybrid View

Град
    там където мечтите стават реалност

Нещо против пъпки след епилиране с епилатор и кола маска

Кажете с какво да се мажа,че ми излизат пъпки където и да се епилирам,с какво да се мажа?
    Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес

има едно малко жълто кремче-медико идеал се казва,за раздразнена кожа е и много помага и на сичкото отгоре е и евтино-към лев и нещо

Цитирай Първоначално написано от marencetuuu
    има едно малко жълто кремче-медико идеал се казва,за раздразнена кожа е и много помага и на сичкото отгоре е и евтино-към лев и нещо
    Да, баба ми има такова и си го използва-и аз трябва да взема да го използвам след епилатор или кола маска

да,това кремче наистина действа.
    Липсата на доказателства за съществуването на нещо, не е доказателство за неговата липса! Абе истината е някаде там ...

Цитирай Първоначално написано от PEPITO SLADKATA
    Цитирай Първоначално написано от marencetuuu
    Да, баба ми има такова и си го използва-и аз трябва да взема да го използвам след епилатор или кола маска
    Най-простите неща са най-гениални. Крем Здраве примерно

Град
    Нещо ефикасно ми трябва,против пъпки и зачервяване.Наистина ли кремовете стават за тая цел?
    Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес

Цитирай Първоначално написано от vamp
    Нещо ефикасно ми трябва,против пъпки и зачервяване.Наистина ли кремовете стават за тая цел?
    na 4e ne6to, ama ti kakvo o4akva6e - xap4eta li ili kakvo ?

Град
    Цитирай Първоначално написано от glamorous_Q
    na 4e ne6to, ama ti kakvo o4akva6e - xap4eta li ili kakvo ?
    Не ама не предполагах,че ще е евтино кремче
    Което разбира се ме радва!

Аз вчера си направих кола маска в областа на триъгалника и след това ми беше зачервено, но след като се намазах с медика идеал ми се оправи и наистина действа

Град
    Аз вчера си направих кола маска в областа на триъгалника и след това ми беше зачервено, но след като се намазах с медика идеал ми се оправи и наистина действа
    Ама и пъпки няма да излизат или само за зачервеното помага?

Ама и пъпки няма да излизат или само за зачервеното помага?
    Aми зависи от кожата ти-незнам пробвай и ще разбереш

ami krem dove mnogo pomaga.izprobvano e!

Крем Бочко.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си