Не знам дали преди е пускана такава тема, обаче тва е много заболял проблем, като се разхождам из центъра 80% от жените който виждам са с мустаци, каде само мъхчета, каде по-големи от мойтеТва е супер горзни и космати ръце примерно. Подържайте се бе момичета. Но въпроса ми е защо масово жените имат мустаци
Не е нормално според мен.
Ами норамлно е. В днешно време 2/3 от момичетата имат мустачки. Някои ги махат, други - не, въпрос на личен избор е. Аз познавам момичета, които си мислят, че нямат, а всъщност направо са...
Абе нз колко е нормално ама поне да ги махат, най-малкото огледала имат, а съм срещал и некви мустакати и нагримирани да си ебе мамата![]()
eee tfa dali 6e si gi maxat ili ne si vapros na izbor![]()
![]()
![]()
![]()
Абе къв въпрос на избор беПосле за кво има педали... накрая ще излезне че е по-хубаво да се целуваш с мъж защото поне се бръсе... отврат
![]()
ахахах еми някои не искат сега .....всеки сам за себе си решава ина4е имам мн фр. дето са като...........
Момиче с мустацигрозна работа
![]()
![]()
тъпо е, наистина. Аз пък си ги махам защото като се погледна в огледалото и нямам там косъмчета ииии![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
е и заради другите естествено. Не можем да караме хората да гледат някви космати истории.
I’d give my all to have
Just one more night with you
I’d risk my life to feel
Your body next to mine
Cause I can’t go on
Living in the memory of our song
Абе ужас е ... а има по странно имах 1 приятелка 1 седмица няма после има а у ... ебати странната раотавикам пиян ли съм... трезвен ли съм
Е**ти темата
като не ти харесват тези момичета не ги гледай..има различни хора,с различни интереси .................................................. .......................
Пффф,щом на тях не им пречи да си имат косъмчета около устните или по ръцете,не виждам на теб кво толкова ти пречи.Правиш се,че не ги забелязваш и това е.![]()
ми че те нали растатПървоначално написано от Mortal
I’d give my all to have
Just one more night with you
I’d risk my life to feel
Your body next to mine
Cause I can’t go on
Living in the memory of our song
Пускат катинарчета,кво![]()
Иначе наистина доста момичета имат.Но проблема не е там,щот те не са виновни за тва.Проблема е,че не ги махат![]()
И щом не ги е грижа едва ли от една тема ще променят мнението си.
xaxa int tema seki precenqva za sebe si na men li4no mi e gnusno nezavisimo dali e mom4e ili momi4e![]()
веднъж като започнеш да ги махаш става още по зле..стават по-твърди,по-бързо растът и по-гадно се махат,така поне съм чувала,мойто мъхче не е чак толкоз голямо..та и затва може би жените не си ги махат,за да не става по-зле![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
абе супер гадно е! аз си ги махам или с пинсетка , или с епилатор или с лентички...и не стават повече по-твърди или тн...напротив,даже вече почти изчезнахаи станаха тънички,мънички и русички...на мен и преди да почна да ги махам ми бяха просто мъхче , но ме дразнеше
![]()
въпроса е защо сега момиченцата в 6ти клас имат мустачки пък от поколението на баба ми да речем им излизат чак кат станат на 50 години... нещо мутации яко чернобил
На гаджето на един от моята компания й викаме Филип ТотюПървоначално написано от Mortal
![]()
![]()
![]()
Така е... разни хора, разни идеали... макар че не се сещам ся за момче, което съм срещал да се кефи на момичета с мустациПървоначално написано от vik4etoo
![]()
![]()
Няма човек, за който да си заслужава а умреш - има хора, за които си заслужава да живееш...
Да бе, едва ли има мъж, дето да харесва жени с мустациПървоначално написано от vik4etoo
По темата:
Не сте виновни че растат, така се случило ок... обаче си ги махайте. Има 1 от мойто даскало и ако си ги обръсне малко от ляжо и от дясно и ще прилича точно на Хитлер. Аз съм брадясъл по-простата причниа че ме мързи да се обръса, но за мен това е нормално...![]()
![]()
еми аз имам само некви мъхченца, дето изобщо не личат,а имам една позната дето има некви огромни и тъмни и си личат, тя си има гадже и като ги гледам как се целуват, той мустакат, тя също....мани, мани отврат.........
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
Не е вярно, че стават по твърди. Е, зависи с какво ги махнеш, щото то със самобрасначка много ясно, че ще станат по-зле. Ама с колата маска даже оредяват след няколко години махане.Първоначално написано от VerryBerry
Първоначално написано от EarthShaker
верно е тва ... . Баба ми през живота си никога е нямала косми никъде по тялото освен главата де
и въобще не е чувала за епилации и такива глупости
. Нещо се е объркало в днешните времена , не е нормално , но нищо неможе да се направи
Иначе да момиче и мустак са думи които нямат нищо общо и не трябва да имат
![]()
![]()
Ми то вие "мъжете" започнахте да се поддържате повече от нас и ние се отказахме ...Първоначално написано от Mortal
Космите на краката ,ръцете ... половината веждите си скубете ... прическите си правите повече време от нас ... и то не ни остана за кой да се поддържаме
![]()
Нали уж ние бяхме нежния пол а ?!
![]()