.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 64

Тема: Мутстаци

Мутстаци

Не знам дали преди е пускана такава тема, обаче тва е много заболял проблем, като се разхождам из центъра 80% от жените който виждам са с мустаци, каде само мъхчета, каде по-големи от мойте Тва е супер горзни и космати ръце примерно. Подържайте се бе момичета. Но въпроса ми е защо масово жените имат мустаци Не е нормално според мен.

Голям фен Аватара на BlueCat
    Град
    София, България
    Ами норамлно е. В днешно време 2/3 от момичетата имат мустачки. Някои ги махат, други - не, въпрос на личен избор е. Аз познавам момичета, които си мислят, че нямат, а всъщност направо са...

Абе нз колко е нормално ама поне да ги махат, най-малкото огледала имат, а съм срещал и некви мустакати и нагримирани да си ебе мамата

Град
    SoFiAaAaAa
    eee tfa dali 6e si gi maxat ili ne si vapros na izbor

Абе къв въпрос на избор бе После за кво има педали... накрая ще излезне че е по-хубаво да се целуваш с мъж защото поне се бръсе... отврат

ахахах еми някои не искат сега .....всеки сам за себе си решава ина4е имам мн фр. дето са като...........

Момиче с мустаци грозна работа

тъпо е, наистина. Аз пък си ги махам защото като се погледна в огледалото и нямам там косъмчета ииии
    е и заради другите естествено. Не можем да караме хората да гледат някви космати истории.
    I’d give my all to have
    Just one more night with you
    I’d risk my life to feel
    Your body next to mine
    Cause I can’t go on
    Living in the memory of our song

Абе ужас е ... а има по странно имах 1 приятелка 1 седмица няма после има а у ... ебати странната раота викам пиян ли съм... трезвен ли съм

Е**ти темата като не ти харесват тези момичета не ги гледай..има различни хора,с различни интереси .................................................. .......................

Голям фен
    Пффф,щом на тях не им пречи да си имат косъмчета около устните или по ръцете,не виждам на теб кво толкова ти пречи.Правиш се,че не ги забелязваш и това е.

Цитирай Първоначално написано от Mortal
    Абе ужас е ... а има по странно имах 1 приятелка 1 седмица няма после има а у ... ебати странната раота викам пиян ли съм... трезвен ли съм
    ми че те нали растат
    I’d give my all to have
    Just one more night with you
    I’d risk my life to feel
    Your body next to mine
    Cause I can’t go on
    Living in the memory of our song

Пускат катинарчета,кво
    Иначе наистина доста момичета имат.Но проблема не е там,щот те не са виновни за тва.Проблема е,че не ги махат
    И щом не ги е грижа едва ли от една тема ще променят мнението си.

Град
    blg
    xaxa int tema seki precenqva za sebe si na men li4no mi e gnusno nezavisimo dali e mom4e ili momi4e

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    веднъж като започнеш да ги махаш става още по зле..стават по-твърди,по-бързо растът и по-гадно се махат,така поне съм чувала,мойто мъхче не е чак толкоз голямо..та и затва може би жените не си ги махат,за да не става по-зле
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

абе супер гадно е! аз си ги махам или с пинсетка , или с епилатор или с лентички...и не стават повече по-твърди или тн...напротив,даже вече почти изчезнаха и станаха тънички,мънички и русички...на мен и преди да почна да ги махам ми бяха просто мъхче , но ме дразнеше

Мега фен Аватара на EarthShaker
    въпроса е защо сега момиченцата в 6ти клас имат мустачки пък от поколението на баба ми да речем им излизат чак кат станат на 50 години... нещо мутации яко чернобил

ама хитлеристки?

Супер фен Аватара на Abigoria
    Град
    Добрич

Re: Мутстаци

Не знам дали преди е пускана такава тема, обаче тва е много заболял проблем, като се разхождам из центъра 80% от жените който виждам са с мустаци, каде само мъхчета, каде по-големи от мойте Тва е супер горзни и космати ръце примерно. Подържайте се бе момичета. Но въпроса ми е защо масово жените имат мустаци Не е нормално според мен.
    На гаджето на един от моята компания й викаме Филип Тотю

Фен Аватара на Garmy
    Град
    Silent Hill
    Цитирай Първоначално написано от vik4etoo
    Е**ти темата като не ти харесват тези момичета не ги гледай..има различни хора,с различни интереси .................................................. .......................
    Така е... разни хора, разни идеали... макар че не се сещам ся за момче, което съм срещал да се кефи на момичета с мустаци
    Няма човек, за който да си заслужава а умреш - има хора, за които си заслужава да живееш...

Цитирай Първоначално написано от vik4etoo
    Да бе, едва ли има мъж, дето да харесва жени с мустаци

По темата:

Не сте виновни че растат, така се случило ок... обаче си ги махайте. Има 1 от мойто даскало и ако си ги обръсне малко от ляжо и от дясно и ще прилича точно на Хитлер. Аз съм брадясъл по-простата причниа че ме мързи да се обръса, но за мен това е нормално...

Супер фен Аватара на gabi_94
    еми аз имам само некви мъхченца, дето изобщо не личат,а имам една позната дето има некви огромни и тъмни и си личат, тя си има гадже и като ги гледам как се целуват, той мустакат, тя също....мани, мани отврат.........
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

Голям фен Аватара на BlueCat
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от VerryBerry
    веднъж като започнеш да ги махаш става още по зле..стават по-твърди,по-бързо растът и по-гадно се махат,така поне съм чувала,мойто мъхче не е чак толкоз голямо..та и затва може би жените не си ги махат,за да не става по-зле
    Не е вярно, че стават по твърди. Е, зависи с какво ги махнеш, щото то със самобрасначка много ясно, че ще станат по-зле. Ама с колата маска даже оредяват след няколко години махане.

Цитирай Първоначално написано от EarthShaker
    въпроса е защо сега момиченцата в 6ти клас имат мустачки пък от поколението на баба ми да речем им излизат чак кат станат на 50 години... нещо мутации яко чернобил
    верно е тва ... . Баба ми през живота си никога е нямала косми никъде по тялото освен главата де и въобще не е чувала за епилации и такива глупости . Нещо се е объркало в днешните времена , не е нормално , но нищо неможе да се направи Иначе да момиче и мустак са думи които нямат нищо общо и не трябва да имат

Re: Мутстаци

Ми то вие "мъжете" започнахте да се поддържате повече от нас и ние се отказахме ... Космите на краката ,ръцете ... половината веждите си скубете ... прическите си правите повече време от нас ... и то не ни остана за кой да се поддържаме Нали уж ние бяхме нежния пол а ?!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си