.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 64 от общо 64

Тема: Мутстаци

Град
    плевен
    emi jelatelno e vsqko momiche da si gi maha no...vapros na lichen izbor
    прегрътката една ме кара да полетя,ти си всичко за което сум мечтала.имам нужда от теб за да продалжа напред!

Въпрос на личен избор,ок,но не трябва да се подиграваме на момичета ,които са решили да не ги махат.Много е грозно подобно отношение.

Всеки има право на избор- който иска ги маха, който не иска- си седи с тях. Щом момичето се чувства добре с мустачки, значи няма нужда да ги маха. Повечето от приятелките ми, които си махат мустачките, въобще няма нужда да го правят, едва им се забелязват и без това. Но както казах вече- кой както се чувсва добре в кожата си!

Град
    там където мечтите стават реалност
    Пълно е с неподдържани жени,отвратително е.Няма коментар по темата,просто не се занимавам с такива!
    Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес

Според мен също е грозно,но си е личен избор...
    Come on and save me I am loosing my touch day after day coz i miss you so much!Come on and save me i am loosing my mind waiting and waiting for you to be mind...

Град
    Where streets have no name
    Аз нямам ама наистина ме отвращават такива косматки,блях. Френда ми има понякога си прави разни "прически",но най-добрата ми приятелка като я гледам ми се гади,абе това момиче не се ли поглежда в огледалото...? Даже гаджето като я видя леко се стресна... Ама няма как да й кажа"Иди си обръсни мустака"...

I az sum vijdal mnogo momicheta s mustaci... bahti otvrata
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    Дааам и според мен е много грозно момичета да са с мустаци...( даже и т.нар. "мъхчета" )
    BTW - Объркал си заглавието на темата.. Мустаци, а не Мутстаци
    The Spark

грозно е момичета все пак сме в 21 век няма да ходим мустакати я аз лично отскоро ги махам (въпреки че адски боли)

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Прав си.

Има една от класа дето мустака и е по-голям от на котката ми...

Re: Мутстаци

Цитирай Първоначално написано от Mortal
    Не знам дали преди е пускана такава тема, обаче тва е много заболял проблем, като се разхождам из центъра 80% от жените който виждам са с мустаци, каде само мъхчета, каде по-големи от мойте Тва е супер горзни и космати ръце примерно. Подържайте се бе момичета. Но въпроса ми е защо масово жените имат мустаци Не е нормално според мен.
    И аз съм на това мнение .. За това сме жени трябва да се поддържаме.. кфо е тва нещо... Не обичам да имам никаде косми и за това ги махам.. а пак за мустаци да не говорим...
    ДобРиТе ВинАгИ гИ МрАзЯт и ВинАгИ иМ ТъРсЯт КосУрИ... Ако нЯмА НякОй СреЩу МеН, зНаЧи нЕ СъМ ПосТиГнАлА НиЩо.. вСе Пак ТеЯ , КойТо Не Ме тЪрПqт - ЗнаЯт кЪдЕ да Си Го НавРъТ !!!

Който иска да си остава с мусаците,пък който иска да ги маха.
    И аз познавам такива,които имат,но си мислят,че нямат.
    Смешна история.
    London Tipton

Аз имам съвсем малко и то от едната страна... Забелязва се много рядко, ако се вглеждаш... Освен това, косъмчетата наистина стават по-твърди и по-бързо растат... по-неприятно е изобщо. Когато положението стане нетърпимо, ще ги махам... Къде ще ходя?
    виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
    поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
    с протегнати стъпала
    и шалове
    обсипани с ориенталски фалшиви монети.

az sa6to imam,no si gi maham s pinsetka
    ima edna ot dr klas,koqto ima ogromni mustaci,znae go no ne gi maha!ina4e s hubavi drehi pri4eski,oba4e s toq mustak e ujas

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си