- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Имали ли сте 2 двойки в един и същи ден?
imali li ste dve 2iki za 1 den??![]()
Редактирано от-Цвети
Темата изисква пълно заглавие/7-ма т./![]()
даже повече споко няма невъзможни неща ше ги опрайш![]()
e az nqam ama edin moy fr izkara dve! i na kos1m i treta da izkara![]()
Имал съм над 3 на ден , незнам точно колко(не се хваля даже ме е срам), не се притеснявай , ще ги оправиш.
vsa6nost sam izkarvala 3![]()
![]()
v 8-mi klas po angliiski 2 na diktovka i nekvo ustno izpitvane pak 2 posle nqkvo kratko test4e zadeto qdosahme g-jata pak 2
![]()
IZVOD: ne se darvete na daskaliteina4e ne e golqma tragediq... :P
И аз в 8 клас като бях подготве изкарвах няколко пъти по 2 - 3 двойки на ден (По Испански). (В края на годината едвам завърших с 3-ка ама сега имам само 6-тици) общо в 8 клас имах 9 - 2-ки по Испански.
Заповядайте В Първия Български Сайт За DVD и Blu-ray Обложки
http://bulgariancovers.com/
не не съм имала
...
Ох одавна ше да е било.. В последните години не ама сигурно като съм била 2-3 клас.. Спомням си, че един път в 1ви клас май беше или 2ри не съм сигурна бях изкарала по български една двойка и една шестица в един ден.. Много смешно беше![]()
Животът е адът описан в Библията!
Един от класа ми има 7 двойки за 2 дена.Fuckin' Math...
![]()
ama az ne s1m 8 ili 9 klas az sq1m 6![]()
Аз съм имала 3 двойки за 1 часи то за поведение ..,но даскалът после си понесе последствията :P
Не ми се е случвало.
А теб те съветвам да обърнеш малко повече внимание на ученето, защото ако от сега изпуснеш материала, после ще ти е много трудно.
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
На мен лично не ми се е случвало, но имам съученик, който в осми клас имаше 17 двойки само за първия срок, за втория не помня, но пак бяха накъде толкова и пак мина, така че... Не е кой знае колко фатално.
Имала съм само една двойка досега![]()
Don't worry, be happy!
Mi za 6este godini koito sam u4ila v bg (ot parvi do 6-ti klas) sm imala samo edna ili dve. No estesveno ne bqha za 1 dena,, a razli4ni godini
Приятел ти е този, не който ти бърше сълзите, а този който не те кара да плачеш...
Ооо , и повече ...Първоначално написано от leri951023
Просто като се замисля, ми е чудно как съм ги изкарал ..
А после как свършвам с 5 за срока![]()
Site : vtuning-bg.net
Site2 : webpodaraci.com
Който каквото го интересува за мен - скайпа е за всеки
Да, в шести клас по математика...тогава г-на върна две контролни и почти целия клас бяхме така![]()
nicolepcd
въпрос е дали за 12-те си години образование съм имала 2 двойки...отговорът е, че не помня...почти сигурна съм, че е само 1...уотевър
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
На тоя етап 2-ка не съм получавала![]()
You are broken, I can fix you...
да че и повече![]()
![]()
Чувствата са като вятъра в платната на кораб. Те го движат, но когато са неконтролируеми могат да го унищожат.
Не съм имала две двойки за един ден,но никога не е късно да ''цъфнат'' някога-има време,пък и мама явно ще е ''много'' щастлива![]()
И аз.Беше по музика в 7клПървоначално написано от Bubbly
![]()
ooo дано да не ми се случвапо една сам имала но 2...не още
![]()
ride and fly!
Ми... през целия си живот съм имала само 2 двойки... и те бяха от един денБеше в 6-ти клас... по математика. Беше така нареченото "техническо" контролно... Т.е. не си получил верен отговор - грешно... няма значение дали към края си объркал или нещо такова... върнаха ни ги в един ден... иии кеф
2 двойки
![]()
![]()
еlsy![]()
da imala sam daje za edin 4as po rano mn se pritesnqvah ama sq mn sa kefq![]()
![]()
kolkoto i strano da zvy4i
isitnskiqt priqtel e tozi na kogo sabuujda6 s dymite sno6ti ubih 4ovek a toi otogovarq oki kade 6te kopaem...