- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Имали ли сте 2 двойки в един и същи ден?
в един ден - ми нее
аз попринцип нямам много двойки![]()
Имала съм и 3 двойки. Придружени с една тройка. Всичко това по математика. И колкото и да не показват знания тези оценки, аз не мога да каж, че съм за по-малко от 4-5. Учителката ни е ужасна и целият ни клас е като мен. Влезнали сме всичките с шестици на изпитите, но после "изведнъж" се оказваме толкова тъпи.![]()
Ммм,през целия си живот съм имала само две цвайки,та те бяха в различни етапи-едната първия срок,другата втория,така че не,не ми се е случвало,надявам се,да не ми се случи.
П.С.А двойките бяха по физика,деба,хвана ме яд като се сетих.Точно по физика,па при оная.Ляяя,с нея взаимно се мразехме.![]()
unikatite ot moq klas sa imali i oi 2 dvoiki za 1 4as ama to i gospojata si be6e dosta unikalna![]()
![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Не, аз в училище съм имал общо 4 двойки, по една в 5, 7, 9 и 11 клас.
E az sam imal do sq 5 ili 6 dvoiki ot 1 - 7 klas oba4e za edin denmai ne ..oba4e za edna sedmica da
-razbira se za povedenie
![]()
.PO angl
![]()
ехаа 2 в 1..еми за сега нямам и се надявам в близкото бъдеще да е така..ама в 7 клас имах за 1 седмица три 2ки ..беше кофти тръпка,а и нали кандидатстване и тн![]()
ама тфа беше мн отдавна
![]()
Всяка песен свършва,но това не е причина да не се наслаждаваш на музиката,нали?
ami 5 dvoiki po biologiq bel , fizika , matematika , i istoriq be6e v 7 ili 8 mi klas .ne me e sram nesyjelqvam za ni6to , no mi stana typo![]()
![]()
Първоначално написано от ScionOfStorm
недосега съм имала само една двойка-миналия срок по музика
![]()
ъм..миналата седмица ми върнаха 3 контролни по френски ..с 3 двойкибях шокирана...но както и да е..
![]()
.!.
Ми аз не сам имала две двойки за един ден ама съм имала две шестици за един час :P
на един пич деня -
имаме 6 часа
той има 7 двойки![]()
we give it all.
хаха тва ме разбиПървоначално написано от TellMeYourName
![]()
![]()
Иначе по темата нямала съм , ама миналия срок на един ден имах всички оценки 2 по химия 3 по геометрия 4 по география 5 пак по география и 6 по английски напраяо умрях от кеф![]()
![]()
![]()
не ,ама съм имала 2 шестици по 1 и същи предмет в един ден(блок часове)
pff da ti imam k1smetaПървоначално написано от find_m3
imala s1m dve6 ama ne po edin predmet za edin den
a i pak kazvam che az ne s1m imala 2 dvoyki a eedin moy fr
![]()
[quote="leri951023"]imali li ste dve 2iki za 1 den??![]()
оооооо какво говоришмен даскалите ме мразят и ми ряскат двойки на поразия деееа миналата седмица ми писаха 5 двойки мамкаму
![]()
![]()
![]()
![]()
така и неразбрах защо
![]()
![]()
![]()
![]()
нЕе...![]()
LeB`dIe sEkuNde :]
Az sum imal 3 za 1 chas![]()
![]()
![]()
V edin i sushti den ne,no inache zasega imam kum 3 dvoiki...
When You Live Forever,What Do You Live For??
един приятел имаше 18 двойки по английски,а учи в Езикова гимназия,сека година си минава с тройка как става не знам...![]()
Не!
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
Не , ама бях свидетел на 4 2ки за 1 ден(един съученик). Върнаха някво контролно-> 2, изпитаха го по история, немски и още нещо и пак 2![]()