- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Защо не мога да я имам
Chovek e trudno da se promeni, dori i da iska. V tvoq sluchai se opitai da q zabravish i shtom pone givota ti dava shans da te haresvat momichetata, vurzpolzvai se ot nego. Vse shte sreshtnesh nqkoq, koqto da te haresa takuv, kakuvto si. I az da bqh na neino mqsto, i az ne bih se vurnala pri chovek, koito neprekusnato se bie s horata..Zamisi se, naistina, nasilieto ne e hubavo neshto.
"Вероятността нещо да се случи е обратно пропорционална на неговата желателност." (Закон на Гумперсън)
"Подходящият случай се явява в най-неподходящия момент." - (праволо на Дюшарм)
samo 6ti kaja 4e kato ti pro4etoh si4kite otgovori po taq tema i mi stana qsno kaf si glupav kvo ozn "mn sam navytre ve4e" ti nqkfa mutra li si kvo sutenior plasior ne6tu takova li sa qvqva6 i 6ti kaja 4e tfa momi4e e mn umno 6tom ne ti obry6ta vnimanie a edva li nqkoq umna 6te ti i obyrne predstavqm si kvi kurveta si sabral okolo teb i kvo ozn 4e si4ki sa ti v racete struvami se 4e se ima6 za nqkaf bog mai a ?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Единствен глупавият побеждава в живота; умният вижда твърде много пречки и се разколебава още преди да започне...
Wow пич като за начало оправи малко самочувствието. Ако и се вдигаш така както се вдигаш на нас , не нея ами никоя няма да имаш.... Хубаво е да имаш самочувствие, но не прекалено високо и най важното да е с покритие. Успех
Нормално ... просто това което нямаме е най сладкото и искаме да го имаме .. а ако го получим ще ни е безинтересно .. успех ...
НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<
тва е за всички мъже - ПОЛУЧАВАТЕ ПО ЕДИН ШАНС С ВСЯКА ЖЕНА В ЖИВОТА СИ
прецакаш ли се веднъж - бягай, забравяй и преминавай на СЛЕДВАЩАТА.
под прецакване нямам предвид караница...имам предвид "попадане в графата 'просто приятели' или пък ' скучни неудачници' или 'безнадеждно влюбени мрънкала' "
I love the way you love, but I hate the way I'm supposed to love you back.