- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Малко въпросче
Здравейте.Пиша тук понеже имам едно въпросче към вас.Значи харесвам едно момче,кето също има интерес към мен.Та вапроса ми е как да го вшечатля с нещо,по какъв начин да деиствам,защото имам чувството,че ще го загубя,понеже е мн сладък и всички му се лепят...въпреки че той не ги забелязва.Thanks предварително!!!![]()
![]()
e s taq tema me zakopa ot vsqkade
emi hoi zasmukai go i ako stane dobre ako ne..zdrave da e
Колкото и де е клиширано бъди себе си,не се прави на страхотната мацка,защото има тънка лента между това да си супер и да заприличаш на глупачка,покажи му че проявяваш интерес към него,но внимаваи да не излезе,че си лесна мацка.Покажи му,че имаш класа,а това е мн важно за едно момиче да покаже,че има класа.Успех и смело напред![]()
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
има много такива теми ... потърси
България е нашата родина,
Апостола е нашия баща,
Георги Аспарухов е стадиона,
а Левски е във нашите сърца.
БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!!!!
Първоначално написано от tan0
![]()
![]()
![]()
И така по сериозно към теметаЗначи като за начало добре ще е за да не го изпуснеш да поддържате постоянно връзка по-скайп, ако сте в едно даскало през междучасията да си размените по някоя реплика... кафета насам натам излизайте! Изглеждай винаги добре пред него... фешън дрешки гримче тва онова
Знаем ги тия рабати нали
Ще го впечатлиш
Освен външния вид като се срещнете някъде бъди себе си и на се притеснявай и не се прави на такава каквато не си !
Айде успех
![]()
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
Първоначално написано от tan0
![]()
![]()
![]()
Мисля че щом вече те харесва си го впечатлила достатъчно ..друг коментар от мене е излишен - от тука нататък каквото стане .
Ако те харесва наистина няма да се хване с друга.Но ти питаш с какво да го впечатлиш...нищо не прави!Бъди такава каквато си.Пак ти казвам:ако проявява интерес към теб значи те харесва,а от там следва,че няма смисъл да опитваш начини да му се харесаш.
гледай да не си една от тези,които му се лепят![]()
someone else...
Благодаря ви много!!!По принцип съм такъв човек,който ако не абсолютно винаги,то в повечето случай съм себе си и не се правя на кавато не съм.Имам чувството че е леко срамежлив и затова реших да пиша за да знам как да му се харесам повече и как да го предразположа повече.![]()
Ако имате и други предложения ще се радвам да ги прочета![]()
Ох, позната история, сигурно и чакаш той да направи първата крачка...обясни как се държи той, къде се виждате, по какво съдиш, че те харесва-обоснови се и ще ти дадем по-конкретен съвет![]()
Жената цъфти, ако някой вехне по нея!
ами поговорете изяснете се и ако всичко е както трябва действайте и двамата това е аз друго незна какво да кажа ама мисля че така е най-добре
.....Love You Forever..........
Ми той ми каза,че ме харесва...Държи се много мило с мен...друго зезнам какво да кажа...Първоначално написано от S_L_A_D_U_R_K_A
![]()
Напълно съм съгласна.Има ли смисъл да го впечатлиш повече от товаПървоначално написано от huligankata
![]()
Не Се МиСлЯ За ВеЛикА, щОтУ нЕ СъМ, Не ХвЪрЧа В ОблАцИтЕ, ЗаЩоТо Се НаУчИх Да ЖиВеЯ в РеАлНоСтТа.ПоНяКоГа ГрЕшА, Но пРиЗнАвАм ГрЕшКиТе Си, СъЖаЛяВаМ За НяКоИ нЕщА, Но НиЩо нЕ мОгА Да ПрОмЕнЯ, Не СтЕ ЗаДЪлЖеНи Да мЕ хАрЕсВаТе, ВсЕКи Си ИмА МнЕнИе [!]
Ми явно аз трябва да предприема първата крачка,той явно се притеснява...
еми нали това питам,какво да права...![]()
аЗ пъК шЕ тИ каЖа дА мУ пРеДлоЖиш ниТо ше заГуБиш ниТо ниЩо Ако Приеме знаЧи Те е хареСваЛ аКо Ли нЕ ниКоГа Не е Щял дА ти ПредЛоЖи тФа Е оТ меН мацКА
ОбИчаМ сИ ЖивоТа и теб....
Колкото и да не ти се вярва,мъжете не се впечатляват от нищо друго така силно,както се впечатляват от естествените,забавни,хубав и и умни момичета.Всичко друго е театър,не си мисли,че той няма да го разбере.
Човек трябва да бъде достатъчно голям, за да признае грешките си, достатъчно умен, за да
спечели от тях, и достатъчно силен, за да ги поправи!!!
мдам съгласна съм с последния коментар...но по-нагоре имаше едно предложение аз да му предложа и мисля,че не е много уместно...
Мен ако пита6, по-добре го остави да направи нещо по-зна4имо,за да се разбере,4е наистина те харесва!За тожа ни трябва и пове4е информация за деиствията му,за да ти дадем по-добър савет!Аз те саветвам да из4ака6!![]()
Мисля,че дълго чаках,естествено той не знаеше от самото начало от както го харесвам,може би от месец само...За това пуснах и темичката,защото незнам как точно да действам![]()
![]()