- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Питам се
Абе как ви остава време за любов? И къде я намирате?![]()
време винаги има, а истинската любов трудно се намира...![]()
And now you want somebody
To cure the lonely nights
You wish you had somebody
That could come and make it right....
a 6to re6i 4e ni ostava vreme ??
mi ti taka kat si varvi6.. i tq ti se lepva na obuvkata,kato duvka.. kvo da se pravi..
interesen vypros... s mn o4eviden otgor... WEEKEND!!!
Първоначално написано от Riot
А ти как намираш време да дишаш? <- така ми прозвуча тоя въпрос. Нямам представа защо. о.О![]()
За дишане поне имам време, защото едновременно с него можеш да правиш и други неща. Както е и с музиката.
Поне засега.![]()
Аз чакам тя да ма намери бе... стига съм я търсила вече...уморих са
![]()
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
тей тей- и аз съмна това мнение- като съм й притрябвал, ще ме намери : )
Първоначално написано от Say It Right
Apsolutno Vinagi Imam Vreme Za Lubov e stiga priqtelkta mi i tq da ima de![]()
![]()
:P :P :P
Много добре казаноПървоначално написано от Eas!eR_To_Run
![]()
![]()
+1Първоначално написано от LeVski_fen
♥You have been given eternity. It's time to spread your wings and fly...♥
Kato ima jelanie za Lubov.nachin vinagi se namira-az naprimer ponqkoga xodq nepodgotvena na daskalo,zashtoto e trqbvalo da izlqza s priqtelq siili pak sam se kachvala na tokcheta(makar,che po prinip ne nosq visoki obuvki),no zaradi nego se prejalix i krakata mi posle bqxa celite poduti-ama kakvo da se pravi Lubovta iziskva jertvi
![]()
Първоначално написано от evelinka1122
i az taka pravq![]()
да ти се изсера на любовтаПървоначално написано от zaraaa
Hahahahmi namira se kade li ne kadeto nai malko o4akva6 a iska6 li da ima6 vreme za ne6to vinagi namira6.. :]
Прав си, обаче аз очаквах да чуя подобни на твоя коментар, само че отнасящи се за училището, не работата. :PПървоначално написано от KillSwitchEngage
Че, те, днешната младеж, толкова и ходят на училище...Първоначално написано от гост :)
Иначе по темата: Колкото и да съм ангажирана, дори и малко време да е, но ще го намеря, за да бъда с половинката си. Все пак: има ли желание, има и начин.
Не смятам, че любовта се "търси"... Обикновено винаги идва тогава, когато най-малко я очакваш...![]()
има си време за всичко![]()
![]()
Love is Rare, Life is Strange, Nothing.....Last and People Change
Как така каде!?На магистралата !!Първоначално написано от KillSwitchEngage
![]()
![]()
![]()
![]()
--------------------------------------------------------
Vrme vinagi ima,no lubov dali ima???...Abe namiram az vreme vinagi.Tova ne mi e problem vypreki che naistina i az ponqkoga hodq nepodgotvena na daskalo zaradi tova,no ne mi e problem...
Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
Довери се, довери о-о-о-о.
Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
вкуса ми осети о-о-о-о.
Опитай мене ти,
Целувай мене ти, усещаш ме нали
http://geimarkata.aha.bg/