Става въпрос за бивщия ми приятел.Още не мога да го забравя,въпреки 4е съм с друг,който също много оби4ам.С бившия бяхме 6 месеца заедно и през цялото време си правихме напук-и двамата сме много инат,и постоянно си въртяхме какви ли не номера.Никой не призна,4е оби4а другия,макар и двамата да знаехме,4е е така.В деня на нашата раздяла той се правеше,4е не е с мен пред приятелите си,аз му отмъстих,като не ги режех,когато ме сваляха,тои трагна с една моя "приятелка" пред мен,аз пък избалвах една дузина гадни неща по негов адрес...всичко това за една ве4ер!Разделихме се.без да си кажем и една дума.После той се праве6е,4е не ме познава и бяга6е от мен,когато ме види на улицата,и кара6е приятелите си да ми отправят неприли4ни предложения и да ме заплашват,а аз му се хилих насреща,за да се дразни още пове4е...Знам,4е не е щастлив с нея,усещам го по на4ина,по който ме гледа,когато ме види,или когато гледа земята,когато го срещна с нея,вместо да парадира с това,4е ме наранява...прецакахме се яко с тия инати и детски истории.Аз също го оби4ам,но незнам дали ако се сдобрим няма да бъде сащото,и изобщо има ли смисал да гледам назад?