- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- страшен инат:(
Става въпрос за бивщия ми приятел.Още не мога да го забравя,въпреки 4е съм с друг,който също много оби4ам.С бившия бяхме 6 месеца заедно и през цялото време си правихме напук-и двамата сме много инат,и постоянно си въртяхме какви ли не номера.Никой не призна,4е оби4а другия,макар и двамата да знаехме,4е е така.В деня на нашата раздяла той се правеше,4е не е с мен пред приятелите си,аз му отмъстих,като не ги режех,когато ме сваляха,тои трагна с една моя "приятелка" пред мен,аз пък избалвах една дузина гадни неща по негов адрес...всичко това за една ве4ер!Разделихме се.без да си кажем и една дума.После той се праве6е,4е не ме познава и бяга6е от мен,когато ме види на улицата,и кара6е приятелите си да ми отправят неприли4ни предложения и да ме заплашват,а аз му се хилих насреща,за да се дразни още пове4е...Знам,4е не е щастлив с нея,усещам го по на4ина,по който ме гледа,когато ме види,или когато гледа земята,когато го срещна с нея,вместо да парадира с това,4е ме наранява...прецакахме се яко с тия инати и детски истории.Аз също го оби4ам,но незнам дали ако се сдобрим няма да бъде сащото,и изобщо има ли смисал да гледам назад?
Крайно време е да поговорите, щом усещаш че той изпитва същото защо да не сте заедно?!? Но този път без детски номерца... Не гледай миналото... каквото е станало е станало не може да се върне нищо, затова гледай само напред и УСПЕХ с момчето![]()
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
I az kogato bqh na 13 imah takova vaobrajenie.Moga da ti kaja,che i dvamata mnogo ste se izlojili,ne samo edin pred drug ami i pred poznati i priqteli.
I kakvo izobshto te kara da iskash pak da si s nego?Ne si izbroila nito edna hubava sluchka.
Абсолютно безмислено е да се връщаш назад. Имаш си приятел, който обичаш, предполагам и той те обича най-добре се концентрирай върху него. Ината не води до никъде - добре е в умерени количества обаче в тоя случай ...... Не мисля, че пича те заслужава щом заради ината е готов да те подминава по улицата - като се инати негов проблем. Ти продължавай напред. Той няма да се промени НИКОГА, ината си ти е в кръвта неможеш да го махнеш, така че ако се върнеш при него не очаквай промяна .. Колкото и да те обича ината винаги ще е на първо място ако питаш мене
Първоначално написано от huligankata
+1
България е нашата родина,
Апостола е нашия баща,
Георги Аспарухов е стадиона,
а Левски е във нашите сърца.
БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!!!!
Да,права си,това са били истински детски истории.Явно не сте били достатъчно зрели за връзка.
Abe hora govorete be!!! Vijte se tva onova,nqkoi drug SMS ili Skype.DDZ!?! ....Ne bezdeistvai,a deistvai!!!
Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
Довери се, довери о-о-о-о.
Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
вкуса ми осети о-о-о-о.
Опитай мене ти,
Целувай мене ти, усещаш ме нали
http://geimarkata.aha.bg/
За мен цялата историика е като един парад на Глупостта с главно Г![]()
как може да сте толкова малоумни,незнам.Вие на колко сте ,12-13?!
,не се нари4а инат ,а пълна липса на интелект
,без да се обиждаш.Най-глупавото в една връзка е да правиш на пук !
![]()
Точно такаПървоначално написано от ^Game_Master_F^
![]()
Животът е адът описан в Библията!
от това,което прочетох-никъде не ми замириса на любов ... явно просто сте си убивали времето заедно ... и сте се излагали![]()
Според мен ти не знаеш какво искаш от живота. Обичаш бифшия и настоящия я се осъзнай малко не ти давам повече от 14 години![]()
В една връзка се правят компромиси. Дано си научиш урока поне![]()
9 клас
6 meseca .. da ne si \priznaete' 4e se obi4ate ...kakva vruzka e tova ?!
Think about it..
Усмивката е ключ към любовта. Който не може да се усмихва, не може да обича, нито да спечели нечия любов.
Правила съм му хиляди компромиси...и той на мен.Целия проблем бе6е инатат му,и това,4е изоб6то не си разкрива6е 4увствата,опитваше се по всякакав на4ин да демонстрира,4е не му пука за мен,а продалжаваше да ме търси.Преди да го сре6тна мислех,4е не мога да изпитвам толкова силни 4увства...с него бях 6тастлива както с никой друг.Няма6е зна4ение караме ли се или не-радвах се просто да е с мен.И му правех напук,само когато се опитва6е да ме командва,за да не успее да ме направи своя марионетка,никога не съм го правила с цел да се заяждам.Сегащния ми приятел-оби4ам го,но просто не е са6тото.Магията я няма,и мен ме е страх,4е към никой друг няма да изпитвам това 4увство,и това ме кара постоянно да гледам назад и да си спомням за него...
Не знам защо, ама ми излизат противоречия.. Но ако във второто ти мнение има истина, тогава не си струва да се връщаш назадПървоначално написано от vqra_
![]()
9 клас
Имах предвид,4е никога не съм му правила наро4но напук,просто му го връщах за неговите изпалнения.И аз сам правила гре6ки,но винаги той запо4ва6е със игри4ките.Въпреки вси4ко...Незнам,просто в момента съм много обаркана![]()
... и така да е, пак звучи тъпо и по детски .. много недозряло![]()
Think about it..
Усмивката е ключ към любовта. Който не може да се усмихва, не може да обича, нито да спечели нечия любов.