- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- България-Финландия (26-ти Март)
Мнения, прогнози и т.н.
ено на мъка :/
1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.
are stiga s too pesimizam wee moe i da biem![]()
![]()
![]()
ОСЕМ ЛЕВА ЗА БИЛЕТ СРЕЩУ ФИНЛАНДИЯ
Осем лева ще струват най-скъпите билети, тези в сектор А, за приятелската среща между България и Финландия на Националния стадион Васил Левски в сряда.
Пропуските за сектор В са на цена пет лева, а в най-масовите сектори – Б и Г, ще се влиза срещу три лева.
Билетите за мача на родните национали срещу скандинавците се пускат в продажба днес на касите на стадион Васил Левски.
www.gong.bg
От твойта клавиатура в Божието pc, а дано!Първоначално написано от the sad girl
![]()
Some things are better left unsaid!
България ще бие .![]()
"Във всеки звяр се крие капка милост.Във мен я няма-значи звяр не сам"
ти пък къде се буташ?Първоначално написано от i'm so excited!
много си яка като говориш против отбора и България, нали ?![]()
Ще дават ли мача по някоя телевизия?![]()
Steel is my body and fire is my blood.
аз съм си много яка по принцип _)_Първоначално написано от OtherDimension
ще видим какво ще стане на мача, ще се радвам да греша![]()
защото съм добричък - _|_ един корав за тебяПървоначално написано от i'm so excited!
Ама бихмеПървоначално написано от TellMeYourName
Знаех сиии(напоследък съм мн оптимистична нещо) Охаа
![]()
ama i az sam mn optimisti4naПървоначално написано от eclipseee
samo det prospah 2to poluvremee
ama vidqh 2q gol
![]()
![]()
Като игра нищо особено иначе честито![]()
Първоначално написано от the sad girl
Аз пък изпуснах 1вото полувреме. И да играта беше заспаличка, но важен е резултата
![]()
Е бихме, ама играхме много много зле, даже бих казал, много грозно.
Тези, който трябваше да изградят играта и бараха уювете и нищо не направиха, може би само Марто игра що годе, но не беше на нужната висота, като в предишните мачове.Според мен през първото полувреме най-активните бяха Марто, Благой Георгиев и Ангелов.Защитата игра на ниво, макар и да направи глупава дуспа.
Второто полувреме някак обаче нещата се пообърнаха.След изкарването на Живко Миланов и вкарването на Здравко Лазаров, играта стана малко по интересна, даже след гола му си заслужаваше гледането на мача.Иначе от младоците, не мога да скрия радостта си от това, че Какалов влезна в игра.Но има още какво да се желае.
Само едно не ми хареса, а именно безличния Бербатов, може би най-незабележимият в целият мач.Просто с толкова много самочувствие е забравил какво е да се играе за националния.Е сигурно е така щом в Тотмън взима по 44 хиляди паунда на седмица, а за националния нищо.
Другите няма кво да ги коментирам, второто полувреме се получи добър мач.Айде на 20 август трябва да бием и Босна и чак тогава почват групите![]()
Мисли в краен случай! Не си давай много-много зор, най-хубавите работи се случват,
когато най-малко ги очакваш...
Туй сигурно е първия мач, на който съм знаел крайния резултат
neka samo uchastvalite govorqt! atakabg?
некво меленце е имало след мача, тва има предвид колегата.
Choose life. Choose a job. Choose a starter home. Choose dental insurance, leisure wear and matching luggage. Choose your future. But why would anyone want to do a thing like that?
на мен вторияПървоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
![]()