.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 44 от общо 44
    Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Aide be ti oshte li ne q skasa taq macka?
    Tq ako te vidi tuka kakav liglo si,povqrvai mi shte si spestish usilieto da q kasash,tq shte te izprevari.

Град
    somewhere over the rainbow
    Хулиганите по-спокойно де.Разбирам ,че искаш да го стимулираш ,ама така най-много да го разревеш. Пича май не е много опитен в тия неща...Ще натрупа опит,за сега не виждам нищо лошо да си се лигави.

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Цитирай Първоначално написано от MartyParty
    Хулиганите по-спокойно де.Разбирам ,че искаш да го стимулираш ,ама така най-много да го разревеш. Пича май не е много опитен в тия неща...Ще натрупа опит,за сега не виждам нищо лошо да си се лигави.

A shte se razreve?Kak taka?

Apf naprotiv marty prekaleno gaden sym i v tfa e problema 4e sym naranqval mn momi4eta ii neisakm i neq da q narana za6toto tq ne go zasluajva i e mn dobro momi4e ne mi puka za dr momi4e dali 6te narana no za tfa mi puka i s neq ako ne sme zaedno se si govorim po skype po telefona v daskalo smsi gluposti ii sviknah s neq i tq kato i kaja 4e isakm da sprem malko i tq vika molq te kaji kakvo e stanalo az 6e se promena 6te narpava vsi4ko obi4am te i po4va da pla4ka ii az nemoga da i otkaja moje bi vse o6te q obi4am

Град
    Мартиното...и твойта не е лесна.Все си мисля,че още я обичаш и не ти се къса много,много с нея.Сигурен си с нея и не искаш да даваш сигурното за нещо ново.Обаче въпреки всичко казваш,че си влюбен в другата. Помисли си по-добре с коя искаш да бъдеш,в края на краищата.

ako oma6 daje i malko ostanali ot 4ustfata si kum neq ot predi nqma da postupi6 tolko gadno s neq
    wave your hands in the air like you don't care...~music is life!!! ~
    oBi4aM goOoOoOoOoOoOo!!!!! Ve4e ot 6 meseca

начина е един:

'мацко,повече не мога да излизам с теб. просто чувствата ми се изпариха.'

^просто и кратко

Супер фен Аватара на prettyIdeath
    Град
    Somewhere in the deaths of your dirty imagination...
    Помисли добре дали това с другото момиче не е само една авантюра, за която после да съжаляваш.А това което прави приятелката ти за да те задържи е смешно и не трябва да обръщаш внимание!
    МОМИЧЕ СЪМ !
    PEACE ||//
    Suzuki - Way of life!

Град
    Там, където е сърцето...
    Просто отиваш при нея и казваш КРАЙ, няма смисъл от тъпи постъпки че да забележи че нещо не е наред. Няма смисъл да те вижда с някоя, да се държиш гадно, просто говори с нея. Не бъди страхливец, много по-добре ще е да и го кажеш.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

Колкото по-бързо приключи връзката ви по-добре.Отиваш и и го казваш...няма смисъл да проточваш с времето-по зле за нея!Явно не си бил толкова влюбен след като ти е омръзнала...
    ..This time was different felt like..I was just a victim and it cut me like a knife when you walked out of my life.Now I`m in this condition and I`ve got all the symptoms of a girl with a broken heart..but no matter what..you`ll never see me cry [!][!][!]

Град
    Варна
    Не мисля, че като мрънкаш как не можеш да направиш нещо по въпроса сам, ще получиш кой знае колко помощ тук.

Хм, винаги можеш да пробваш да се застреляш...чувал съм, че това решава проблеми доста ефективно.

Град
    Цитирай Първоначално написано от NFW`
    Не мисля, че като мрънкаш как не можеш да направиш нещо по въпроса сам, ще получиш кой знае колко помощ тук.

Хм, винаги можеш да пробваш да се застреляш...чувал съм, че това решава проблеми доста ефективно.
    Тъпако Ханс!

Само гледай да не я скъсаш по Скайпа или с есемес.
    You have been given eternity. It's time to spread your wings and fly...

Град
    Цитирай Първоначално написано от Rebellion_Angel
    Само гледай да не я скъсаш по Скайпа или с есемес.
    а така

Yh vie se setihte koga da kajeta da ne go prava ;( PRatih i sms KRAI !! ii tq mi zvuni i vika kvo e tfa a y gluposti razpravqhme se ne6to tam i tq vika mi Ok i se suglasi 4e tfa e kraqt i mi stana nekfo gadno ama .. kato ne se polu4ava ..

Град
    Сигурен ли си ,че не искаш да те заведа на стриптийз? Чувала съм,че така ви минава любовната мъка.Аз само ще стоя и ще гледам от тебе са парите

пфф Ти се ебаваш ама ми е некфо мн гадно ;( Днеска събота а не ми се излиза никъде някво ми е много здухано ;(

Ti ne si tup si ti mno ama mno atski tup bati 4oveka si na4i tupak tup

Цитирай Първоначално написано от tan0
    Цитирай Първоначално написано от ThE_sEa_GiRl{}
    Цитирай Първоначално написано от leri951023
    Цитирай Първоначално написано от ThE_sEa_GiRl{}
    Ми почни да се отдалечаваш от нея. Не й звъни, не й пиши у скайп, не й обръщай мн внимание, а ако направиш така че да те види с друго момиче да се целуваш просто ше се учудя ако не те остай!
    i az misleh tfa da napisha ama tfa shte e mn gadno za neq......
    Ми ше й бъде гадно и ако той направо я зареже, така че...
    Кажи и сори скъпа бях до тук и си сабирай чукалата че...
    i tfa staa

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си