- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да я скъсам?
Aide be ti oshte li ne q skasa taq macka?
Tq ako te vidi tuka kakav liglo si,povqrvai mi shte si spestish usilieto da q kasash,tq shte te izprevari.
Хулиганите по-спокойно де.Разбирам ,че искаш да го стимулираш ,ама така най-много да го разревеш.Пича май не е много опитен в тия неща...Ще натрупа опит,за сега не виждам нищо лошо да си се лигави.
Първоначално написано от MartyParty
A shte se razreve?Kak taka?
Apf naprotiv marty prekaleno gaden sym i v tfa e problema 4e sym naranqval mn momi4eta ii neisakm i neq da q narana za6toto tq ne go zasluajva i e mn dobro momi4e ne mi puka za dr momi4e dali 6te narana no za tfa mi puka i s neq ako ne sme zaedno se si govorim po skype po telefona v daskalo smsi gluposti ii sviknah s neq i tq kato i kaja 4e isakm da sprem malko i tq vika molq te kaji kakvo e stanalo az 6e se promena 6te narpava vsi4ko obi4am te i po4va da pla4ka ii az nemoga da i otkaja moje bi vse o6te q obi4am![]()
![]()
Мартиното...и твойта не е лесна.Все си мисля,че още я обичаш и не ти се къса много,много с нея.Сигурен си с нея и не искаш да даваш сигурното за нещо ново.Обаче въпреки всичко казваш,че си влюбен в другата.Помисли си по-добре с коя искаш да бъдеш,в края на краищата.
ako oma6 daje i malko ostanali ot 4ustfata si kum neq ot predi nqma da postupi6 tolko gadno s neq![]()
wave your hands in the air like you don't care...~music is life!!! ~
oBi4aM goOoOoOoOoOoOo!!!!! Ve4e ot 6 meseca
начина е един:
'мацко,повече не мога да излизам с теб. просто чувствата ми се изпариха.'
^просто и кратко
Помисли добре дали това с другото момиче не е само една авантюра, за която после да съжаляваш.А това което прави приятелката ти за да те задържи е смешно и не трябва да обръщаш внимание!
МОМИЧЕ СЪМ !
PEACE ||//
Suzuki - Way of life!
Просто отиваш при нея и казваш КРАЙ, няма смисъл от тъпи постъпки че да забележи че нещо не е наред. Няма смисъл да те вижда с някоя, да се държиш гадно, просто говори с нея. Не бъди страхливец, много по-добре ще е да и го кажеш.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
Колкото по-бързо приключи връзката ви по-добре.Отиваш и и го казваш...няма смисъл да проточваш с времето-по зле за нея!Явно не си бил толкова влюбен след като ти е омръзнала...![]()
..This time was different felt like..I was just a victim and it cut me like a knife when you walked out of my life.Now I`m in this condition and I`ve got all the symptoms of a girl with a broken heart..but no matter what..you`ll never see me cry [!][!][!]
Не мисля, че като мрънкаш как не можеш да направиш нещо по въпроса сам, ще получиш кой знае колко помощ тук.
Хм, винаги можеш да пробваш да се застреляш...чувал съм, че това решава проблеми доста ефективно.
Тъпако Ханс!Първоначално написано от NFW`
Само гледай да не я скъсаш по Скайпа или с есемес.
♥You have been given eternity. It's time to spread your wings and fly...♥
а такаПървоначално написано от Rebellion_Angel
![]()
Yh vie se setihte koga da kajeta da ne go prava ;( PRatih i sms KRAI !! ii tq mi zvuni i vika kvo e tfa a y gluposti razpravqhme se ne6to tam i tq vika mi Ok i se suglasi 4e tfa e kraqt i mi stana nekfo gadno ama .. kato ne se polu4ava ..![]()
Сигурен ли си ,че не искаш да те заведа на стриптийз?Чувала съм,че така ви минава любовната мъка.Аз само ще стоя и ще гледам
от тебе са парите
пфф Ти се ебаваш ама ми е некфо мн гадно ;( Днеска събота а не ми се излиза никъде някво ми е много здухано ;(
Ti ne si tup si ti mno ama mno atski tup bati 4oveka si na4i tupak tup
Първоначално написано от tan0
i tfa staa
![]()