.
Отговор в тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 95

Да те боли от любов или да си безчувствен?

Здравейте!!!Боляло ли ви е от любовта ии били ли сте без4увствени?...има моменти, в които оби4а6 много даден 4овек,но не6тата не се полу4ават тъй наре4ената ''несподелена любов'',но има и момент в които става6 студен,безсърдечен,без4увс вен...кое е по-добре да оби4а6 и да те боли или да си без4увствен и да не допуска6 никой до себе си ? Как е по-добре за вас ?

Голям фен Аватара на BlindedAngel
    Град
    Варна
    Ми Аз лично предпочитам да съм безчувствен...По-добре да не чувствам нищо отколкото да ме боли

Ами да,в момента аз се чувствам така...някак си безчувствена и не мога да допусна никой до себе си.Но и двата варианта не са най-подходящи.Най-добре е да се съсредоточиш върху себе си,приятелите си,интересите си...И най-накрая може пък да дойде точния човек
    ..This time was different felt like..I was just a victim and it cut me like a knife when you walked out of my life.Now I`m in this condition and I`ve got all the symptoms of a girl with a broken heart..but no matter what..you`ll never see me cry [!][!][!]

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    Аз бях безчувствен и не ми пукаше кво ше стане близо 2 години, но преди 1 седмица реших че ще се променям заради едно момиче и ся ме боли...
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

и кво излиза най-добре е да си без4увствен то така и така няма смис1л

Цитирай Първоначално написано от BlindedAngel
    Ми Аз лично предпочитам да съм безчувствен...По-добре да не чувствам нищо отколкото да ме боли
    Там където има има любов, има и болка, така че съм готов да ме боли

Супер фен Аватара на bEbsI
    Няма безчувствени хора.Има такива,който само се правят,че не им пука.
    Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.

Град
    Варна морето сините вълни....
    Еми да то има една фраза "Любовта -това е болка"
    България е нашата родина,
    Апостола е нашия баща,
    Георги Аспарухов е стадиона,
    а Левски е във нашите сърца.

БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!!!!

bebsi повярвай ми има БЕЗ4УВСТВЕНИ !!!

Супер фен Аватара на bEbsI
    Цитирай Първоначално написано от besnicataa
    Все си мисля,че просто на безчувствените хора малко по-трудно им се разбива черупката с която са се обградили..
    Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.

Seki moje da se pravi na bez4ustven no kogato ostane sam ... povqrvai mi 4e e dosta 4ustvitelen ... nie vsi4ki sme hora nqma bez4ustveni hora dori ku4etata imat 4ustva kotkite si4ki imat 4ustva kogato po4ine nqkoi ot semeistvoto blizak 4ovek ili priqtel se ose6ta sas sarceto i se 4ustva ..... a ako govori6 samo za liubovta bez4ustveni tam sa6to nqma obi4al li si istinski kogato zagubi6 tova koeto si imal osaznava6 istinskata liubov kakvo si zagubil kakvo si pretejaval i pak boli NQMA BEZ4USTVENI HORA maje jeni deca babi dqdovci ... si4ki nie sme hora na si4ki nas ni se jivee i vsi4ki do edin imame 4ustva
    Everything is everything! DREAM AS IF YOU'LL LIVE FOREVER, LIVE AS IF YOU'LL DIE TOMORROW !

секи е разли4еН!!!А за тва ако близък по4ине наистина е така..но говоря само за лубовта между две ли4ности

ам ако мн си наренен се полу4ава тва да си без 4увства

V 6ibanata 4alga se peqt takiva raboti i tq obarkva misalta na horata kakto v momenta .... kakvoto i da stane 4ovek vinagi ima 4ustva nevazmojno e da bade bez4ustven .... az obi4ah istinski bqh s momi4e godina i polovina i moje bi pove4e bqhme nerazdelni kato semeistvo pravehme spodelqhme si4ko bqhme ne prosto gadjeta ami i istinski priqteli i tuka idva momenta v koito sadbata napravi taka 4e trqbva6e tq da ostane v bg az da zamina na 3000 kilometra i se razdelihme zavinagi i tam ima edno 4ustvo nare4eno bolka no kakvoto i da e stanalo az pak si imam 4ustva seki 4ovek e taka ne e v granicite na vazmojnoto da bade6 bez4ustven poneje trqbva da ti iztragnat sarceto a ne moje da jivee6 bez nego za6toto 4ustvata ne sa v glavata a se ose6ta sas sarceto
    Everything is everything! DREAM AS IF YOU'LL LIVE FOREVER, LIVE AS IF YOU'LL DIE TOMORROW !

Град
    Middle of nowhere
    Ако веднъж си бил чувствителен, не можеш да станеш безсърдечен и да не чувстваш нищо, ще ти липсва прекалено много, което само по себе си е чувство... а и 2те си имат плюсове и мимуси, всичко си зависи от човека :P
    Reputation is what other people known about you. Honor is what you know about yourself.

хехе 4овеци аз пак не съм съгласна с вас,но нали за това всеки е РАЗЛИ4ЕН !! СЕКИ ИМА МНЕНИЕ

Мега фен Аватара на Rofl4e
    Az kogato obi4am pokazvam 4e ne me boli na kraq .. vse edno ne mi puka.. no ne e taka.. :]

Цитирай Първоначално написано от tuzaro
    Аз бях безчувствен и не ми пукаше кво ше стане близо 2 години, но преди 1 седмица реших че ще се променям заради едно момиче и ся ме боли...
    и аз , само че заради момче... офф
    And now you want somebody
    To cure the lonely nights
    You wish you had somebody
    That could come and make it right....

За мен е по добре да обичаш,защото само този който наистина е обичал знае какво неуписуемо чувство е това и как те кара да си в рая,но ако си безчувствен неможеш да го изживееш.Понакога те боли,но това е живота има спадове и възходи,важното е да продължиш напред.Така че живей за мига както се казва.

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    От егоистична гледна точка препочитам да съм безчувствена..
    За какъв дявол ми е да ме боли от любов?
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Az pak sam savsem zemen 4ovek realen i otkrit pokazvam kakvoto 4ustvam kazvam kakvoto mislq ne kriq ot nikoi ni6to prosto sam natoralen i taka nqma ne6to koeto da me ma4i 4e ne sam napravil ili ne sam kazal ni6to ne me 4ovarka otvatre ... no 6tom kazvate pravete se na bez4ustveni nqma problemi moje i nqkoi da vi povqrva ili kakto besnicataa koqto e bez4ustven/a da znaete az vi povqrvah

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    По-добре да боли, но да си бил влюбен. Чувството, ч летиш, че владееш света, фактът, че се събуждаш с усмивка на лицето...дори и за 1 миг да е това си струват всяка болка. била съм ранявана, боляло ме е, мислела съм, че никога пак няма да мога да обичам друг, но съм се изправяла. Ако бях затворила сърцето си, нямаше да съм така щастлива днес. Всяка сълза, всеки самотен и тъжен миг са си стрували, защото сърцето ми е узряло за този човек........Предпочитам да горя и да угасна пред това да мъждукъм едва-едва в мрака.

Цитирай Първоначално написано от Nik4o_Spain

V 6ibanata 4alga se peqt takiva raboti i tq obarkva misalta na horata kakto v momenta .... kakvoto i da stane 4ovek vinagi ima 4ustva nevazmojno e da bade bez4ustven .... az obi4ah istinski bqh s momi4e godina i polovina i moje bi pove4e bqhme nerazdelni kato semeistvo pravehme spodelqhme si4ko bqhme ne prosto gadjeta ami i istinski priqteli i tuka idva momenta v koito sadbata napravi taka 4e trqbva6e tq da ostane v bg az da zamina na 3000 kilometra i se razdelihme zavinagi i tam ima edno 4ustvo nare4eno bolka no kakvoto i da e stanalo az pak si imam 4ustva seki 4ovek e taka ne e v granicite na vazmojnoto da bade6 bez4ustven poneje trqbva da ti iztragnat sarceto a ne moje da jivee6 bez nego za6toto 4ustvata ne sa v glavata a se ose6ta sas sarceto

От къде си сигурен, че чувствата идват от сърцето...Той е просто орган, който е нужен за оцеляването ти...Ако ти изтръгнат сърцето умираш, ама аз мога да кажа, че чувствата идват от дробовете...И ти к'во ще правиш...Пак ако ти изтрагна дробовете пак ще умреш...Защото те са орган като сарцето...
    Madness is the gift, that has been given to me.

ако питате мен вси4ко идва от мозъка..там си4ко става ... никво сърце

Град
    Синя София!
    Цитирай Първоначално написано от Chess
    Цитирай Първоначално написано от Nik4o_Spain

От къде си сигурен, че чувствата идват от сърцето...Той е просто орган, който е нужен за оцеляването ти...Ако ти изтръгнат сърцето умираш, ама аз мога да кажа, че чувствата идват от дробовете...И ти к'во ще правиш...Пак ако ти изтрагна дробовете пак ще умреш...Защото те са орган като сарцето...
    Ъ е една прекрасна буква!
    ВСИЧКИ СТЕ НЕНОРМАЛНИЦИ!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си