.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 44

Как да я скъсам?

Хода с едно момиче много я обичах преди ама наистина много бях лудо влюбен в нея,ама тя ме беше лъгала там за едни неща за които аз нямах право да и се сърдя де.И така аз вече съм влюбен в друго момиче но немога да го оставя това момич с което съм защото тя като се скараме изпада в някакви кризи реве там тръшка се и за това искам тя да ме остави и какво ли не правя за да ме остави казвам и как съм с други момичета,на кафе ,навънка,на кино и тя само ми вика ми добре и ми е гадно защото виждам че ме обича и то много и неиска да се разделим но просто всичко е прекалено сериозно иначе все още имам чувства към нея.Просто ме е страх може би по някакъв начин от това че всичко е толкова сериозно и се опитвам да направя всичко възможно да ме остави ама тя неиска и неиска та какво да направя?Неискам да и го казвам директно защото не смея

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    I men kvo me ebe taq rabota?Kakav maj si shtom ne mojesh da kajesh na momicheto,che ne iskash da si s neq veche?Ako iskash az da i kaja vmesto tebe?!Pff...lapeshki raboti.
    Koito go e strah,da ne hodi v gorata.

ko staa .. haresvam edno momiche no tq me misli za izvraten tip .. ne e vqrno no ima takiva sluhove za men sled mnogobroinite mi kasi vrazki .. kak da i dokaja che ne sam takav ? pls pomognete mi mersi predvaritelno

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    Adidas незнам как може да си влюбен в друго момиче с което не ходиш като искаш да скъсаш с нея и ти е умръзнала просто и го кажи в очите ако те е страх незнам оправай се

Голям фен Аватара на Naman07
    Град
    село Пловдив

Re: Как да я скъсам?

Цитирай Първоначално написано от adidas_boy
    Хода с едно момиче много я обичах преди ама наистина много бях лудо влюбен в нея,ама тя ме беше лъгала там за едни неща за които аз нямах право да и се сърдя де.И така аз вече съм влюбен в друго момиче но немога да го оставя това момич с което съм защото тя като се скараме изпада в някакви кризи реве там тръшка се и за това искам тя да ме остави и какво ли не правя за да ме остави казвам и как съм с други момичета,на кафе ,навънка,на кино и тя само ми вика ми добре и ми е гадно защото виждам че ме обича и то много и неиска да се разделим но просто всичко е прекалено сериозно иначе все още имам чувства към нея.Просто ме е страх може би по някакъв начин от това че всичко е толкова сериозно и се опитвам да направя всичко възможно да ме остави ама тя неиска и неиска та какво да направя?Неискам да и го казвам директно защото не смея
    Дръж се като мъж и й кажи си4ко в о4ите ,ако найстина държиш на нея ,нямаше да играеш такива мръсни игри.

Супер фен Аватара на Qnchety
    Ми почни да се отдалечаваш от нея. Не й звъни, не й пиши у скайп, не й обръщай мн внимание, а ако направиш така че да те види с друго момиче да се целуваш просто ше се учудя ако не те остай!

Цитирай Първоначално написано от ThE_sEa_GiRl{}
    Ми почни да се отдалечаваш от нея. Не й звъни, не й пиши у скайп, не й обръщай мн внимание, а ако направиш така че да те види с друго момиче да се целуваш просто ше се учудя ако не те остай!
    i az misleh tfa da napisha ama tfa shte e mn gadno za neq......

Град
    somewhere over the rainbow
    леле..Ами кажи и ,че си я обичаш много ,но въпреки всичко си влюбен в друго момиче и не искаш и двамата да се мъчите вечно...Според мен така ще е по-добре,защото все пак не искаш да страда и да си губи времето с момче като теб,което не изпитва никакви чувства към нея.Все пак би могла да бъде много по щастлива,с някого,който може да отвърне на чувствата и.

Град
    Своге
    Ми кажи и всичко в очите!В живота има и болка-тя е част от живота!А ако пък те е толко страх направи като в "Да зарежеш гаджето за 10 дни" (или нещо от сорта)
    Nothing's gonna change my love for you!
    You ought know by now how much I love you!
    One thing you can be sure of
    I'll never ask for more than your love!

Супер фен Аватара на Qnchety
    Цитирай Първоначално написано от leri951023
    Ми ше й бъде гадно и ако той направо я зареже, така че...

Цитирай Първоначално написано от leri951023
    Ми ше й бъде гадно и ако той направо я зареже, така че...
    Кажи и сори скъпа бях до тук и си сабирай чукалата че...

+1
    Да сме скромни ? Ооо,не мерси

Абе няма ли да се научите кога се пише '' и '' и кога се пише '' й ''?!!

тъпа лигла..зарежи я

ami da ne smeq e sega 6e izlizam s neq priqtno mi e s neq ii hmm moje bi neiskam da q zareja no prosto az i vikam milo na 15 godini si a se durjish vse edno si na jenena i si4ko e tolko seriozno i tq vika mi sujalqvam iskam da q promena no nz kak

Град
    София
    Като си изясниш сам каква искаш, се обади..
    Иначе, кое ще я боли повече - да и кажеш че не искаш да си с нея и да издържиш на молбите или да и направиш живота супер гаден като се правиш на лош максимално?
    9 клас

Ти сам незнаеш какво искаш нас питаш как да напраиш нещото си там!

Щастлив е онзи ,който се радва и на най-малките неща в живота!
    http://zaka4ka.forumer.com

Като се научиш да говориш няма да ти е проблем
    Madness is the gift, that has been given to me.

Мега фен Аватара на Rofl4e
    Kazva6 i i to4ka ko ti puka..nali qnma6 4ustva kam neq..ve4e ostavq6 q da se opravq vs si gleda nego si

Най-добре седнете на четири очи, обясни й в прав текст, ако е възможно без много да заекваш и да се потиш, че за тебе тя значи много, но като личност; че сексуалните ти чувства към нея са охладнели. За това нямаш рационално обяснение, но нали затова са чувства – защото са непредвидими и необясними, защото възникват в нас без някаква разумна причина, иначе щяха да са математика. Че ти не можеш да й дадеш това, което тя иска в момента – гадже, но че винаги ще останеш рамо, на което да може да поплаче без да се страхува, че ще бъде гледана като ревла или страхливка, и че винаги ще може да срещне разбиране в твое лице в тежки моменти.

Може и да ти звучи сладникаво, но жените си умират за „чувствителни“ момчета; такива, които уж разбират какво се случва в обърканата женска душа, в нейния случай и разбита от любовна мъка.
    Няма да е лесно да скъсате, няма и да стане от днес за утре. Аз едно късане го влачих почти година. Но ако започнеш така, поне ще си останете приятели след това.
    I'll take pleasure in guttin' you, boy.

nz kakvo ti e na sarceto no ako iskash i kaji malko da zabite da si dadete malko pochivka da ne se razdelqte.apak ako iskash napravo i kaji neshata ne sa takiva kakvito bqha v samoto nachalo neizpitvam sashite 4yvstava kakto v nachaloto nqma smisal da sa izmachvame i dvamata kato stoim zaedno i nqkvi takia rbaoti...

Лично и директно! Както и да го кажеш ще я заболи... така че ... действай!
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

nishto ne i kazah vypreki 4e dneska cql den bqh s drugo momi4e v koeto sum (inlove) no prosto nemoga da i go pri4inq misleh si 4e iskam ama neiskam da q boli (shake) az sym basi strahliveca ;(

Град
    nishto ne i kazah vypreki 4e dneska cql den bqh s drugo momi4e v koeto sum (inlove) no prosto nemoga da i go pri4inq misleh si 4e iskam ama neiskam da q boli (shake) az sym basi strahliveca ;(
    Недей така,де!Просто отиваш и и го казваш в очите.Няма нищо страшно Не разбирам от какво се страхуваш.Ще го преживее-няма избор.Нима искаш и двамата да сте нещастни?

Mi ot tfa da ne napravi nqkakva gluposti Naistina durja na neq iii neiskam da i e gadno zaradi nekfo ligavo kopele kato men ama tq ne go razbira tq zaslujava mn po hubavo mom4e tq e mn hubava mila az sum nekuf sme6en ama tq.. ;(

Град
    Mi ot tfa da ne napravi nqkakva gluposti Naistina durja na neq iii neiskam da i e gadno zaradi nekfo ligavo kopele kato men ama tq ne go razbira tq zaslujava mn po hubavo mom4e tq e mn hubava mila az sum nekuf sme6en ama tq.. ;(
    Ами кажи и го!Всичко,което каза на нас-абсолютно всичко-и го кажи! Хубаво е да си внимателен с момичетата,ама понякога идва момента и да се твърд.Събери цялото си безхаберие и егоизъм(или поне останалите 2-3 капки от него) и и го кажи.Тя ще те разбере гарантирам ти.Просто трябва да се вземеш в ръце и да и обесниш добре ситоацията.За нейно и твое добро е,да го направите възможно най-скоро.На никого няма да му е приятно да разбере ,че е живял в лъжа.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си