- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Тук изливам си душата пред вас
Здравейте,много мислих къде да постна темата и съжелявам ако не е на правилното място. Така.. Значе аз съм на 16 години,проблема е,че винаги съм искала да имам сериозна връзка,просто някой който да ме обича,нищо повече.За съжеление никога не попадам на подходящи момчета и дори от доста време съм сама. Нямам приятели,познати много. Нашета компанийка се разпадна,повечето заминаха да учат по други градове, някой останаха,но вече не сме толкова близки. Живея в малък град и тук всички се познаваме,поне повечето. В класа се опитвам да се сприятеля с някой,но проблема е,че аз от малка опитах от нещата,на които връстниците ми сега се радват,и са им интересни. И сякаш всичко ми е някак си безразлично. Не мисля тези неща които те. Сякаш много бързо съм пораснала и съм изгубила децкото в себе си. Съученицие ми сега им е кеф да се събират по купони и да се напиват,а при мен вече не ми е интересно.Отдавна мина времето когато се кефех на тези работи, и сега дори мога да кажа че съм се отврватила от алкохола. За наркотици не мога да говоря защото не съм опитвала а и не искам,като виждам какво става с тези които го правят. И така де... съжелявам ако съм ви отекчила. Дайте някой съвет.Как да си повдигна настроението. Изпаднала съм в нещо като апатия,много ми е безразлично,сякаш нищо няма смисал. А единственото което искам е просто да си намеря някоя сродна душа.
Аз съм твоита сродна душа![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
И аз съм жертва на преждевременното порастване. Общувай с по-възрастни хора, друго не знам к'во да ти кажа.
Но забелязах нещо, което не си направила - да поупражниш правописа.
правописа и е много по добър от 98% от другите в форума, даже и от мояПървоначално написано от be_true
![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Ем казваш,че все пак имаш приятели-помоли ги да те запознаят с някого.Няма нищо лошо в това да си сама.Всеки намира сродната си душа,рано или късно.И ти няма да останеш по-назад.Тези,които я намират по-късно от другите просто и се радват повече,когато дойде.
дажеПървоначално написано от tuzaro
![]()
Спокойно просто трябва да вярваш че всичко рано или късно ще се нареди.Можеш и да правиш много различни неща,освен да се напиваш,което както ти каза ти е писнало.Например намери си хоби,започни да тренираш някакъв спорт или каквото и да е,да се запознаеш с нови хора и се ще измислите нещо да правите.
Съжелявам, по принцип си пиша правилно,но като бързам така става.Първоначално написано от be_true
![]()
Ами просто започни да се занимаваш с нещо което ти е интересно .. намери си хоби ако нямаш ... намери нови хора с който да общуваш ... излизай с различни хора не постоянно еднакви ...
НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<
И аз съм така.. Не съм особено голяма ама все пак като ги виждам тези на мойте години, някои са пълна трагедия.. Та събирай се наистина с по-големи от теб, по интересно ще ти е.Първоначално написано от be_true
Животът е адът описан в Библията!
лелеее мила разбирам те и аз съм така но не съм на 16 а на 14. като гледам лигавите ми връстници ми се повръща. те също се радват на неща, които на мене отдавна са ми минали. в компанията ми са все по големи с които се разбирам на по18-19-20 и нагоре но са супер точни и печени хора и с тях ми е интересно пък и те ме харесват. а тея мойте са ми неква боза. подкрепям мненията да си дружиш с по големички и рано или късно ще си намериш среда. успех![]()
I'm not perfect, but I'm impressive!
ами какво да ти кажа.....пробвай да си чатиш с някойможе и да ти хареса
someone else...
по добър се пише с тире .. по-добър (най-добър)..Първоначално написано от tuzaro
![]()
![]()
![]()
Ще кажа на госпожата по литература..![]()
![]()
The Spark
Ми и аз съм същата,връсниците ми си ги друса побертета...И затова компанията,в която излизам аз съм най-малката :P Но се чувствам "на място!"И ми е много добре така-пробвай и ти
![]()
Nothing's gonna change my love for you!
You ought know by now how much I love you!
One thing you can be sure of
I'll never ask for more than your love!
I az sam taka ve4e vsi4ko mi e bezinteresno, sled 7mi klas vsi4ki ot grupi4kata s koito dvijeh se razdelihme i ve4e ne sme tolkova blizki, a naposleduk si mislq 4e nqmam priqteli, a prosto poznati s koito da si gubq vremeto. Naistina te razbiram kakvo ti e, yspeh4eta :P
Kefi se na vragovete si, zashtoto si vinagi v glavata im, no nikoga v krakata im!!! :P
Аз бях така миналото лятот...по цял ден стоях в къщи не излизах с никого даже по едно време родителите ми се притесниха...но сега излизам всеки ден с приятелите ми (те са на моята възраст 15)...кефим се лудеем всичко е на 6 ! Общуваи повече с приятелите си.Успехчета и дано се оправиш![]()