.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Той/Тя е от моя клас !

Мерси мн за съветите!!! Аз съм момче, на 16 съм и се престраших да и кажа!!! Когато го направих, не мога да Ви опиша как се накефик щот... ми тя ме целуна !!!!
    П.С. Пак Ви благодаря и харесвам момичета!!!

Taq madama napravo ti e vlqzla pod kojata ne i se razkiravi pone az taka mislq

Град
    Своге
    Според мен той/тя е подигравчия/йка и не си залужава!
    Nothing's gonna change my love for you!
    You ought know by now how much I love you!
    One thing you can be sure of
    I'll never ask for more than your love!

[quote="super macka"]Според мен той/тя е подигравчия/йка и не си залужава![/quote

според мен си е чисто тя!

Град
    40 Miles from the Sun
    Не ми изглежда сякаш те харесва, поне аз не бих се преместила, ако седях до този, който харесвам. Хубаво е да кажеш на колко години сте, защото ако когато се е подигравал с онова "приятелче", когато сте били на 10 и сега няма да е различно. Но пък може сега да сте по-големи и да сте преминали онзи период, в който се гоните и се подигравате на някой само щот харесва някой друг. ;] Сам/а си прецени дали сте минали или не този период, ние няма откъде да знаем всъщност. Ако сте го минали, може и да рискуваш, макар че според мен няма да стане нищо. Ако не сте го минали, си мълчи и му/и' намери заместник/чка. =]

Според мен пък,авторът на темата е момиче ..
    разкрии чувствата си,поне да знаеш дали имаш некфи шансове а не да си губиш времето ...
    Да сме скромни ? Ооо,не мерси

Абе няма ли да се научите кога се пише '' и '' и кога се пише '' й ''?!!

Не мисля,че те харесва...съжалявам. Но това не значи,че не може да се опиташ да спечелиш чувствата на този човек, но може би просто няма да си залужава усилията.

Цитирай Първоначално написано от Gabriela_
    разкрии чувствата си,поне да знаеш дали имаш некфи шансове а не да си губиш времето ...
    +1 :P
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

Хмм хем ти се усмихва, хем се е преместил/а като си седнал/а до нея/него... Може да се е преместил/а от притеснение, вариант е! Най-добре като сте някъде самички да я/го питаш кфо мисли за теб, има ли нещо против теб и от там да тръгнеш. Ако каже, че няма, давай по-смело. Само с чакане не става, кофти тръпка.
    Some things are better left unsaid!

Супер фен Аватара на splendour
    Град
    dobri4
    biseksyalni li ste?nqma lo6o [6tot ne spomenava6 pola]
    http://impulse.bg/bebcho0o0
    Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
    Отговор: Защото топките са му на елхата.

Re: Той/Тя е от моя клас !

Цитирай Първоначално написано от MM0
    Харесвам адски много един човек от моя клас! Няма да разкривам пола, както на този човек така и моя, защото няма значение! Първоначално изобщо не харесвах този човек, но от началото но тази учебна година просто полудях. Преди година-две едно приятелче също харесваше този човек, но му се разкри. Този човек не отвърна на симпатията на приятелчето, но за сметка на това след тая случка всички разбраха и започнаха да се подиграват на приятелчето и беше мн гадно! Тогава аз, човекът, когото харесвам и други съученици говорихме, че е тъпо да имаш гадже от своя клас, защото после няма да подържате добри отношения и т.н. /това обаче беше преди година-две/. Сега каквото и да направя, каквото и да кажа имам чувството, че човекът, когото харесвам ме намразва все повече!!! В даскало, в някои от часовете си разменяме по някой и друг невинен поглед и усмивка, но нищо повече- дори почти не си говорим. Преди няколко седмици ходихме на концерт,целия клас, и аз седнах до човекът,когото харесвам, но след малко този човек се премести. Идеше ми да се закопая в земята от срам. Почувствах се наистина мн гадно. Чудя се да разкрия ли на този човек какво чувствам или просто да си мълча!? Моля Ви, помогнете ми!!!
    Да тръгнеш със съученик е най-голямата грешка. От личен опит ти го казвам и съдейки, по това, което си написала, той не те харесва и само ще те наранява. Кретени много. Хвани си някой свестен. Айде успех!
    You have been given eternity. It's time to spread your wings and fly...

Мега фен
    Град
    SF
    Според мен пък авторът или е мом4е и си пада по мом4е, или е моми4е и си пада по моми4е Ина4е къв ще е смисъла от '4овекът, когото харесвам'..
    По темата.. кажи си, аз винаги съм за разкриването на 4увствата. Вярно - има възможност да те отрежат, но поне никога няма да те мъ4и съмнението какво е можело да стане, ако...

Робинята на Quench

Град
    Там,където най-малко очакваш....
    eee spored men trqgva da my/i kaje6 ..... tfa e ne6ty 4ove6ko ne smqtam 4e nqkoi 6te ti se podigrava ....ot tova nai-mn da spe4eli6 uspexxxx !!!
    If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
    do...it just means that nothing else is more important than you... )

Цитирай Първоначално написано от -4arovnata-
    eee spored men trqgva da my/i kaje6 ..... tfa e ne6ty 4ove6ko ne smqtam 4e nqkoi 6te ti se podigrava ....ot tova nai-mn da spe4eli6 uspexxxx !!!
    С теб смее!
    Some things are better left unsaid!

Цитирай Първоначално написано от Gabriela_

Подкрепям и в двете отношения... Че авторът е момиче и да разкрие чувствата си ...
    Madness is the gift, that has been given to me.

Цитирай Първоначално написано от Rebellion_Angel
    Да тръгнеш със съученик е най-голямата грешка. От личен опит ти го казвам и съдейки, по това, което си написала, той не те харесва и само ще те наранява. Кретени много. Хвани си някой свестен. Айде успех!
    На мене пък най-добрия ми приятел пет години ходи с една от неговия клас. Разни хора, разни съдби.

Гледам, нЕкои умни глави по-горе те съветват в прав текст да си изкажеш чувствата – глупости на търкалета! Това да не ви е Сървайвър, където всеки описва несъществуващите си чувства и непреживяните си емоции!?! Най-добре ще разбереш харесва ли те или не на някое парти, след като обекта на твоите въжделения обърне третата си водка. Ти, от друга страна, е добре да си трезвен или максимум леко пийнал. Тогава се приближаваш с танцова стъпка и започваш непринуден разговор. Алкохола развързва езиците, при повишено ниво на адреналин (каквото е на три водки) хората се харесват повече един на друг, така че тогава хем няма да биеш толкова на очи (колкото ако го направиш в у-ще), хем ще получиш значително по-достоверен отговор.

Казаното по-горе не важи, ако ти си аутсайдера на класа (или от по-непопулярните) и си влюбен в хубавицата/хубавеца на класа. Ако обаче това е твоя случай, моето момче, „всяка жаба да си знае гьола“, кротваш се, пиеш една студена вода и чакаш някой от твоята лига.
    I'll take pleasure in guttin' you, boy.

Голям фен Аватара на soulja_girl4e
    Град
    Sofiq :)

[/quote] Гледам, нЕкои умни глави по-горе те съветват в прав текст да си изкажеш чувствата – глупости на търкалета! Това да не ви е Сървайвър, където всеки описва несъществуващите си чувства и непреживяните си емоции!?! Най-добре ще разбереш харесва ли те или не на някое парти, след като обекта на твоите въжделения обърне третата си водка. Ти, от друга страна, е добре да си трезвен или максимум леко пийнал. Тогава се приближаваш с танцова стъпка и започваш непринуден разговор. Алкохола развързва езиците, при повишено ниво на адреналин (каквото е на три водки) хората се харесват повече един на друг, така че тогава хем няма да биеш толкова на очи (колкото ако го направиш в у-ще), хем ще получиш значително по-достоверен отговор.

Казаното по-горе не важи, ако ти си аутсайдера на класа (или от по-непопулярните) и си влюбен в хубавицата/хубавеца на класа. Ако обаче това е твоя случай, моето момче, „всяка жаба да си знае гьола“, кротваш се, пиеш една студена вода и чакаш някой от твоята лига. [/quote]
    kratko to4no i qsno! 6ah i mat! btw potkrepqm mnenieto go avtoryt e ili gei ili lesbiika!
    Цитирай Първоначално написано от Riot
    вечния въпрос "Кой съм аз и какво правя под масата"

Град
    нА deT’ M? VuDџ’ t ЦайSИtE
    Цитирай Първоначално написано от tan0
    Taq madama napravo ti e vlqzla pod kojata ne i se razkiravi pone az taka mislq
    според мене пък разказва4а е моми4е а пък не е мн добре да тръкне6 с съо4еник
    1 4е отно6енията 6те се променят (един към друк)
    2 незнае6 може да те отхвърли
    3 прави това което ти иска6 за6тото тук всеки дава разли4ни съвети и незнае6 кои е прав кои е крив
    ИСкЪм дА КажА НешТу...ЗнаЧи....ЪъЪ....ОК....!Вс ъщНОсТ КаКВо ИСкЪх Да Ти каЖА....МамКА му...ДобРЕ...Дъ КажА пРОСто ЕднО....I LOVE YOU!!!_____________
    (\(\
    (':'=)
    (')('')

A spored men, bez znachenie ot pola i orientaciata, chovekut si lichi, che nqma simpatii kum teb, kakto ti se e storilo. Intuiciata ili nachinut , po koito useshtame horata ne burka. I kogato te ne ni haresvat si lichi. Nqma nugda da kazvam, che e izlishno da razkrivash chuvstvata si pred choveka, kato se ima predvid otnoshenieto mu sprqmo teb. Ako te haresvashe, shteshe da si prolichi i da te tursi, zagovarq, gleda vlubeno i t.n. Ako te haresvashe, shteshe vmesto da se premesti ot mqstoto , da se vuzpolzva ot tova, che e do teb.. E, ne e kraq na sveta, shte sgreshish , ako mu kagesh.. nai -mnogo posle ti da se pochuvstvash kofti, che te e otrqzal/a... Potursi si dr chovek, s koito shte imate vzaimni simpatii. Pogelavam ti mn mn uspeh.
    "Вероятността нещо да се случи е обратно пропорционална на неговата желателност." (Закон на Гумперсън)

"Подходящият случай се явява в най-неподходящия момент." - (праволо на Дюшарм)

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    Според мен е момче и харесва момиче,което е отрязало приятеля му..
    The Spark

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си