Цитирай Първоначално написано от MM0
Харесвам адски много един човек от моя клас! Няма да разкривам пола, както на този човек така и моя, защото няма значение! Първоначално изобщо не харесвах този човек, но от началото но тази учебна година просто полудях. Преди година-две едно приятелче също харесваше този човек, но му се разкри. Този човек не отвърна на симпатията на приятелчето, но за сметка на това след тая случка всички разбраха и започнаха да се подиграват на приятелчето и беше мн гадно! Тогава аз, човекът, когото харесвам и други съученици говорихме, че е тъпо да имаш гадже от своя клас, защото после няма да подържате добри отношения и т.н. /това обаче беше преди година-две/. Сега каквото и да направя, каквото и да кажа имам чувството, че човекът, когото харесвам ме намразва все повече!!! В даскало, в някои от часовете си разменяме по някой и друг невинен поглед и усмивка, но нищо повече- дори почти не си говорим. Преди няколко седмици ходихме на концерт,целия клас, и аз седнах до човекът,когото харесвам, но след малко този човек се премести. Идеше ми да се закопая в земята от срам. Почувствах се наистина мн гадно. Чудя се да разкрия ли на този човек какво чувствам или просто да си мълча!? Моля Ви, помогнете ми!!!
Да тръгнеш със съученик е най-голямата грешка. От личен опит ти го казвам и съдейки, по това, което си написала, той не те харесва и само ще те наранява. Кретени много. Хвани си някой свестен. Айде успех!