.
Затворена тема
Страница 2 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 108
    Цитирай Първоначално написано от Beb4e__to
    теми4ката наистина е мн хубава та и аз 6те се опла4а оби4ам си едно мом4енце ве4е година и 3 месеца ...миналата година тръгнахме за малко..разделихме се но продължихме със сре6ти целувки...макар 4е си има6е приятелка тез сре6ти продължиха няколко месеца след раздялата ни..бяхме уж приятели но отно6енията съвсем не бяха такива...но един ден...той просто ми каза 4е ве4е няма ни6то към мен тъй като е срещнал друго моми4е...тфа бе6е юни месец..разделихме се окон4ателно ве4е не си говорехме...цяло лято не се виждахме...после като тръгнахме на даскало се сдобрихме...но аз ве4е не го харесфах ..той ве4е ходе6е с тфа моми4е..един месец след като се сдобрихме той поиска отново да сме заедно..пак се събрахме но тоз път аз не бях толкова влюбена..даже въоб6те не бях...ходехме за малко и отново се разделихме ноември месец...то4но няколко дни след окон4ателната ни раздяла аз осъзнах 4е ми липсфа и 4е наистина го оби4ам е ве4е сме март месец...аз изгарям за него оби4ам го с цялата си ду6а..сърце искам го много но той о6те е с тфа моми4е и си я оби4а тфа е мойта история ...доста тъйни4ка
    колко пъти сте се хващали ? Питам защото това е подобно на моята история ... с тези раздяли и събирания отново ...
    Да сме скромни ? Ооо,не мерси

Абе няма ли да се научите кога се пише '' и '' и кога се пише '' й ''?!!

Цитирай Първоначално написано от Gabriela_
    Цитирай Първоначално написано от evelinka1122
    Мразяя го Не ми говори в даскало... бива ли такова нещо?!?! Знам че не ходихме много но не съм аз причината да скъсаме!!! Май е мн срамежлив ноооо това не е оправдание!!!
    Много драматизирах нали Не че много ми дреме де, но не е и приятно.... както и да е Ще го преживея
    Мс за темата страхотна е!
    наистина е кофти така,не може ли поне приятели да си останете ?
    Ами мн ми се иска защото той е мн готин човек... Но просто ние даже не се поздравяваме в даскало когато се засечен в коридорите камоли да сме сме приятели, да си говорим и споделяме за проблемите си или пък да излезем на кафе като фр. Нз защо така се получава... Видим ли се в училище аз съм готова да го поздравя, но той обръща глава... А ние се засичаме по 5 или 6 пъти... освен че сме на един етаж ами и врата до врата! Не виждам причина да ми се сърди за щото скъсахме по желание и на двамата... просто не вървеше... нз .. аз бях объркана и просто се случи... ест той обеща да си останем приятели, но явно това са били празни приказки Може би едната причина е че той е много срамежлив, но преди да тръгнем си бяхме приятелчета и се поздравявахме а сега... не е така
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

toi me otrqza lqko takti4no....aa pa dr mi dava nadejdi ama e vluben v dr i iska da e s neq aaa ne spira da me gleda i sa nzm kakvo da pravq aa i vse o6te iskam dr mom4e

Град
    до твоята звезда :)
    Моята история ? Ето я : 1 година се познаваме - 4 пъти сме ходели по месец .. скъсване .. 2 седмици -нищо .. после разговори .. излизания .. страшна близост .. пак същото .. още 4 момичета .. същата съдба .. чувства : обич. омраза, гняв с жестока агресия .. сълзи и смях ... целувки .. секс .. лябов .. нещо истинско и така излъгана накрая ..
    А какво слеедва утре .. поредната приятелска среща ?
    жестоко .. трудно и така прекрасно .. вътре в мене .. той .. винаги !!!
    а само 17 години живот ...

Голям фен Аватара на PepiDesigns
    Град
    In the Middle of NoWhere :P

Re: разкажете,излейте душата си тук ...

Здравейте,ами правя тази темата с надеждата да се вклучат доста съфорумци и да излеят душата си тук..става въпрос за стари връзки,които ви липсват,за сегашните ви връзки и за всички разочарования от любовта,мисля че всеки има нуждата да излее това което носи в себе си .. е,давайте аз ще се вклуча по-нататък ..
    Пу , то не е изливане на душа мойто , казвам си го , като знам , че никой няма да обърне внимание на мнението си , ама ще пиша каквото мисля за момента .. така ,че и аз няма да обърна много внимание ..

Значи , не обичам да мисля за минали връзки .. мисля за сегашната си връзка ... Как да обясня , всичко е перфектно , идеално , страхотно .. това е през моите очи , през моето сърце .. щото за първи път съм така зверски влюбен ...
    Радвам се на всеки момент ....
    Обаче тук се замислям .. а ако няма момент .. в смисъл , за мен .. 1 ден без нея , е такова мъчение , времето спира .. всичко е толкова гадно , едвам издържам да стоя на едно място .. разбира се , някой ще каже - прати смс , пишете по скайп , виж снимка , обади й се ..
    Не знам , за мен това не може да се сравни да се видите , и да се прегърнете , да си поговорите , или да си помълчите .. аз много ... просто не мога да обясня , как ... абе , искам да я виждам , всеки ден , по 25 часа в денонощието (ехаа) ...
    Не, чак толкова не , нека и тя да диша .. щото и аз дишам :P

Кофти ми е , като се сетя , че може да има ден , вечер в който не се видим .. знам , че примерно ще се видим предните 2-3 дни , ама след това .. една вечер , в която може да сме двама , тя няма да е там .. малко е не свързано мисля .. ама си изливам душата , не ме критикувайте ..
    Ta .. това за което си мисля е , ако я няма една вечер .. а като се замисля , че по работа , или нещо друго , може да не се видим повече време .. 2 - 3 дни .. малее , не знам ...

За първи път някой толкова ми липсва .. тя просто стана част от мен .. част от сърцето , от белите ми дробове , от мен .. от всичко от мен , просто .. не дишам по същия спокоен начин , като знам , че ще се видим днес по-късно , или утре .. ако знам , че няма да се видим ми е ... неспокойно ..

Мисля , че само това ме притеснява ... най-сериозно от всичко ..
    Да му се не види , ако знам, че ще излиза някъде , не ме интересува дали ще е с момче друго , и т.н. , дали ще е бесен купон (мале , а на купон как ми се ходи , не е истина .. просто искам да излезна някъде , но тук , от където ви пиша .. нямаме богат избор ) , просто .. не я ревнувам .. та , бягам от темата .. която всъщност не е поставена , и аз си пиша на каквото ми дойде на акъл ..

Оф .. мисля да продължа по-късно , като си сбера мислите , че сега си представих .. ако я няма 2-3 дни .. малее ...

Айде .. лека вечер за сега /на тази тема :P /
    Site : vtuning-bg.net
    Site2 : webpodaraci.com

Който каквото го интересува за мен - скайпа е за всеки

Град
    Франция ; В. Търново
    Цитирай Първоначално написано от my baby love
    mainata im na si4ki.nervq sa i imam 4yvstvoto 4e nikoi ne me razbira(dori i az ne znam ko na mainata si iskam=>nikoga ne poly4avam tyi koet iskam......)

и аз съм така и мене никои не ме разбира и също искам да кажа че повече които ме знаят някои от тях съм сигурен че си мислят че съм обърнал резбата което не е вярно а причината да мислят е : ами предните години в моя клас имаше едно момиче което го харесваха всички момчета от моят клас и аз я харесвах и не само нея имаше и други момичета но както ида е но повечето момчета винаги я "обарваха" но не и аз много пъти са ме карали но аз казвах НЕ защото родителите ни се познават а и сме комшии и винаги се виждат и като я знаех как винаги казваше какво съм правил и заради това а само пред момчетата не съм се доказвал че мога да обарам момиче което съм го правил много пъти

Re: разкажете,излейте душата си тук ...

Цитирай Първоначално написано от Pepi Designs
    Здравейте,ами правя тази темата с надеждата да се вклучат доста съфорумци и да излеят душата си тук..става въпрос за стари връзки,които ви липсват,за сегашните ви връзки и за всички разочарования от любовта,мисля че всеки има нуждата да излее това което носи в себе си .. е,давайте аз ще се вклуча по-нататък ..
    Пу , то не е изливане на душа мойто , казвам си го , като знам , че никой няма да обърне внимание на мнението си , ама ще пиша каквото мисля за момента .. така ,че и аз няма да обърна много внимание ..

Значи , не обичам да мисля за минали връзки .. мисля за сегашната си връзка ... Как да обясня , всичко е перфектно , идеално , страхотно .. това е през моите очи , през моето сърце .. щото за първи път съм така зверски влюбен ...
    Радвам се на всеки момент ....
    Обаче тук се замислям .. а ако няма момент .. в смисъл , за мен .. 1 ден без нея , е такова мъчение , времето спира .. всичко е толкова гадно , едвам издържам да стоя на едно място .. разбира се , някой ще каже - прати смс , пишете по скайп , виж снимка , обади й се ..
    Не знам , за мен това не може да се сравни да се видите , и да се прегърнете , да си поговорите , или да си помълчите .. аз много ... просто не мога да обясня , как ... абе , искам да я виждам , всеки ден , по 25 часа в денонощието (ехаа) ...
    Не, чак толкова не , нека и тя да диша .. щото и аз дишам :P

Кофти ми е , като се сетя , че може да има ден , вечер в който не се видим .. знам , че примерно ще се видим предните 2-3 дни , ама след това .. една вечер , в която може да сме двама , тя няма да е там .. малко е не свързано мисля .. ама си изливам душата , не ме критикувайте ..
    Ta .. това за което си мисля е , ако я няма една вечер .. а като се замисля , че по работа , или нещо друго , може да не се видим повече време .. 2 - 3 дни .. малее , не знам ...

За първи път някой толкова ми липсва .. тя просто стана част от мен .. част от сърцето , от белите ми дробове , от мен .. от всичко от мен , просто .. не дишам по същия спокоен начин , като знам , че ще се видим днес по-късно , или утре .. ако знам , че няма да се видим ми е ... неспокойно ..

Мисля , че само това ме притеснява ... най-сериозно от всичко ..
    Да му се не види , ако знам, че ще излиза някъде , не ме интересува дали ще е с момче друго , и т.н. , дали ще е бесен купон (мале , а на купон как ми се ходи , не е истина .. просто искам да излезна някъде , но тук , от където ви пиша .. нямаме богат избор ) , просто .. не я ревнувам .. та , бягам от темата .. която всъщност не е поставена , и аз си пиша на каквото ми дойде на акъл ..

Оф .. мисля да продължа по-късно , като си сбера мислите , че сега си представих .. ако я няма 2-3 дни .. малее ...

Айде .. лека вечер за сега /на тази тема :P /

Радвам се за теб... радвам се че си толкова влюбен и мислиш толкова положително .. радвам се също така че нямате рпоблеми и че държиш толкова на това момиче .. мисля че е късметлийка да има такъв приятел .. Обичайте се все така,дръжте един на друг и пожелавам на всички тук да намерят любовта,така както си я намерил и ти Късмет и за напред !

Цитирай Първоначално написано от jumpstylerbg
    Цитирай Първоначално написано от my baby love
    mainata im na si4ki.nervq sa i imam 4yvstvoto 4e nikoi ne me razbira(dori i az ne znam ko na mainata si iskam=>nikoga ne poly4avam tyi koet iskam......)

и аз съм така и мене никои не ме разбира и също искам да кажа че повече които ме знаят някои от тях съм сигурен че си мислят че съм обърнал резбата което не е вярно а причината да мислят е : ами предните години в моя клас имаше едно момиче което го харесваха всички момчета от моят клас и аз я харесвах и не само нея имаше и други момичета но както ида е но повечето момчета винаги я "обарваха" но не и аз много пъти са ме карали но аз казвах НЕ защото родителите ни се познават а и сме комшии и винаги се виждат и като я знаех как винаги казваше какво съм правил и заради това а само пред момчетата не съм се доказвал че мога да обарам момиче което съм го правил много пъти

хах .. кфо ти пука от мнението на останалите ? не обръщай внимание,да си ядат ушите ..

започвам да си харесвам друго мочв което не е никак хубаво имам си рпиятел и го обичам ама тоя другия ми е влезнал под кожата кво да правя? за съжеление знам какво мога да направя нищооооооооооооооооооо

The_lost_soul, всичко е въпрос на време при теб (:

аз какво .. при мен както винаги нещата са супер странни или оплетени. В случая става дума за момче, което твърди, че е влюбено в мен, виждаме се примерно по 1-2 пъти седмично. И аз имам някаква не малка доза симпатии към него, но не съм му споменавала.. иначе си прекарваме много приятно. Лошото е, че нещата не се развиват.. по-скоро са в някакъв гаден застой и това ме напряга вътрешно.. как бих могла да задвижа нещата според вас? Като естествено искам по някакъв 'тънък' начин да му покажа чувствата си, но започвам да сменя тактиката ..
    Think about it..
    Усмивката е ключ към любовта. Който не може да се усмихва, не може да обича, нито да спечели нечия любов.

EМи Gabriela_,то и мойта е една сложна двата пъти сме се събирали смисъл официална връзка ина4е през другото време сме си били така да кажа любовници ..ех и сега да бе6е така...толкова искам да върна времето ужасно е да оби4а6 някой с цялото си сърце и ду6а..а за него да не зна4и6 ве4е ни6то...ужасно е спомените да те изгарят и да не спира6 да мисли6 за това
    Ако обичаш някого, пусни го на свобода. Ако той се върне, е завинаги твой. Ако не се върне, значи никога не е бил.

hm hubava tema
    vqrno e tova s parvata lubov ne se zabravq , zapoznahme se predi 5 g mn se obi4ahme i do sega se interesyvame edin ot dryg i do sega ima trupka
    sledva6tata mi vrazka trae ve4e 4 g nqkade .... nz ve4e dali go obi4am iskam da se razdelim no nqmam smelost pak i mn obvarzano stana ve4e izneverqvam mu ... nz do koga 6te prodaljava taka izlqh si du6ata

Град
    СофиЯ
    Пиша му аз,казвам му,че го харесвам,а той нищоооооо!!! Нямал си е гадже,а и не иска да има,интересува го само ЦС и Фифа и такива глупости.Готина съм,хубава съм,ама на мен ми харесва тва момче,а той се дърпа от всяка.Сиг и Памела Андерсън ако му предложи той ще се дръпне.Егати глупака ееееее,а аз мн го харесвам
    So if you're asking me
    I want you to know
    When my time comes
    Forget the wrong that I've done
    Help me leave behind some
    Reasons to be missed...

хм..1вото момче което харесвах наистина, бяхме цели 6 месеца заедно чак да не повярва човек..

2рото се оказа пален провал отсякаде...нямахме и 2 месеца отидих на море за 1 седмица и когато се върнах той вече беше с друга...много гадно ми баше ама го превъзмогнах...

3тото пак за него дан говоря...имаше си цял фен клуб славяше всички и не му пукаше за никоя...

сега ходя с едно момче ама и толкос и ми пука за него...просто щото ми е жал то наистина ме харесва пак аз нямам нищу към него ама..немога да го нараня

Ще го направя...
    Имам нужда просто да споделя,без да ме притесняват мнения и критики,които са ми постоянно отправяни от близки приятели.
    Аз знам къде ми е грешката и знам,че заради себе си страдам...

Първото ми влюбване беше прекалено рано.. бях на 15 години,но разликата в годините и мястото,както и ситуацията,бяха напълно неподходящи. Моментът,когато той си тръгна(замина за чужбина) и разбрах,че едва ли ще го видя пак (не бяхме много близки,такива бяха обстоятелствата) беше кулминацията,взрива в мен,моментът на осъзнаването.
    Бях малка и наивна,неразбираща това ново чувство,изгарящо сърцето ми,несигурна в себе си и без смелост,дори да имах тази възможност, да разкрия чувствата си.
    Така минаха три години...
    В този период аз се отчуждих от всички,както и те от мен,защото не разбираха..
    Три години се надявахна някаква случайна среща с него,но уви.

Лято-есен 2007 чувствата ми започнаха да изстиват,и всичко силно,което изпитвах,се превърна просто в едно топло чувство- спомен,към този човек. Бях благодарна,че съм го срещнала. Той не узна.
    Януари месец тази година срещнах едно момче,което така силно и бързо навлезе в сърцето ми,че дори си няма представа за това.. Аз виждам неговия поглед(чета в него това,което ми се иска да е,но,ако трябва да съм искрена - не съм сигурна в това,което той опитва да изрича с него),той вижда моя,но никой гласно не изрича нищо...
    И ето - отново смелостта ми се губи,отново пропускам..
    Не очаквам да стане нещо(макар да го искам),но искам да бъда достатъчно смела,да споделя с него,да му кажа,той да разбере,искам просто да опитам...
    Минаха два месеца,но отново обстоятелствата са такива,че мремето притиска и след броени дни,сигурно няма да го видя повече...

Пропуснах май да спомена,че скоро след запознанството ми с него,срещнах старото момче...
    If the road ahead is not so easy
    Our love will lead the way for us
    Like a guiding star
    I'll be there for you if you should need me...

Супер фен
    еми аз такова начи нали съм влюбен нали в една такова италианка нали, ама тя такова много нали скъпа за мене нали, просто много над моето нали начи ниво така де нали, иначе начи е много красива нали, начи нали като мине по улицата нали и сички начи момчета и момичета нали я заглеждат нали, ако съм с нея нали ще съм най-големия пич начи нали се сещате, ама нали за да я имам нали требва д ами е дебел нали начи тва де портфейла разбиш ли... обаче нали си струва начи оти има много нали кожа хубава нали, абе гълта много съм чувал начи нали, абе с една дума начи нали сички мъже само за нея нали си мечтаят тъй де...
    за ламборгини мурсиелаго говоря начи нали се сетихте

ми аз сам прецакан щото едно момиче уж ме харесва и аз викам ши излезе нещо и направо и викам иска ли да ходим и тя ши си помисля а иначе сички знаят че ме харесва и в един момент се отказва .

Повече от фен Аватара на DiabolicAngel
    Среща...очи...докосване...неп знато чувство...симпатии...всичко е мираж...целувки...секс...целу ки...секс...и така от както се помня...но нищо по-така...страх!защо!?нямам обяснение...съдба...а сега!...сега...дори и това започва да се изпарява,а мен ме е страх повече от всякога,че ще свърши!...нямам душа!
    Това е!

първата ми голяма любов беше в началото на 9-ти клас (сега съм 12) и разбира се беше несподелена ами не знам какво да кажа мн. тежко го приех и сега не се доверявам на никого.Лятото на 2007 отново повярвах в любовта и си мислих че този път ще е различно,че той е различен (и как след всичко което ми говореше) но отново се бях излъгала и отново страдам ... 3 години не събрах смелост да махна преградата между мен и което и да е било момче и след като най-накрая го направих отново бях излъгана .... и този път вече има стена която съм дигнала над себе си и която е много по висока от предната ... и мисля че ще остана стара мома понеже след всички сълзи и всичката мъка която изпитах не мисля че ще се усмиля още веднаж да изпитвам любов към някое момче ... но има време само на 19 години съм но все пак .... винаги имам едно на ум свалят ми звезди сега... къде ги сваляш вече на нищо не вярвам,кълни се че само мен обичаш кой ли те слуша,плачи ако щеш и аз съм плакала,но рети път няма да се вържа ... само едно мога да кажа "майната и на любовта" FuCk LoVe
    Знам не съм идеална,малко наивна и малко странна!Всичко за мен е черно и бяло...!Заради никой не се променям,нараняват ме без сърце оставам,но и да падна пак се изправям .....

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Diabolic^Angel
    Среща...очи...докосване...неп знато чувство...симпатии...всичко е мираж...целувки...секс...целу ки...секс...и така от както се помня...но нищо по-така...страх!защо!?нямам обяснение...съдба...а сега!...сега...дори и това започва да се изпарява,а мен ме е страх повече от всякога,че ще свърши!...нямам душа!
    Това е!
    Аман от псевдодълбокомислие и драматизъм...

Повече от фен Аватара на DiabolicAngel
    Цитирай Първоначално написано от NFW`
    Цитирай Първоначално написано от Diabolic^Angel
    Това е!
    Аман от псевдодълбокомислие и драматизъм...
    Някой са драматични,съдба!

Град
    Варна
    Някой са драматични,съдба! Cool
    Винаги съм знаел, че нещо ми липсва. За утре ще се приготвя да напиша ода и да я постна тук. Бях засрамен от всички...хмм...проникновени мнения тук. ^^

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    Да си излея душата... Направо ми се къса сърцето като си помисля..
    The Spark

аз пък какв да излея,наядох се с салата много тая вечер,навън с нея о ще бая калабалък и аз к'во глътнах бастунаааа те всички май де,ще си нацепя в някоя стена тъпата тиква,почнах да се отказвам май,а преди не се отказвах,и все пак i believe - sick of it all

Съвестта ми е чиста,просто защото не я използвам!Не съжелявам за нито едно мое действие или дума!!!Но да ви кажа гаджето ми е отчайващо,не знае какво иска това момче,не ми говорел,защото ежедневието му било тъпо Обичам го,но имам чувството,че го е бил тока

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си