- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- разкажете,излейте душата си тук ...
Колко от душата си мога да излея, една чашка, 2 чашки , 500 грама, 1 бутилка?
The Spark
То мойто не е болка .. даже е мноо кеф за мен![]()
![]()
Дейм , днес (айде да визираме като ден , че е Събота - 29.03) за първи път танцувах Салса![]()
![]()
Някво супер интересно е .. само да има някой с нерви да те търпи и да те учи ..
Малей .. не съм мислел , че ще го правя , но в интерес на истината никога не ми е била смешна , даже напротив - интересна .. а музиката е жива ..
Как хората се променят
Разбира се , приятелката ме научи .. как да не се радвам
Това го направих , освен за мен , и за нея
Да й благодаря просто .. много се радвам на този факт , на това което се е случило .. страхотно просто , още не мога да заспя .. майче е 4:30![]()
![]()
![]()
Бейсик .. Ню Йорк .. :P![]()
![]()
![]()
Оха .. стига толкова за днес .. по-късно пак![]()
Ще чакам да ми се донуна![]()
![]()
Site : vtuning-bg.net
Site2 : webpodaraci.com
Който каквото го интересува за мен - скайпа е за всеки
Съжалявам, че се е получило така при тебПървоначално написано от jU$7 f@bUl0u$
И аз се убеждавам, че ми е добре така, ама май само се залъгвам. А и ме е страх, че света е пълен с идиотчета, които не се интересуват от никой друг освен от себе си... Ама това е друг въпрос. Мерси, че ми отговори
![]()
It's like I can't breathe
It's like I can't see anything
Nothing but you
I'm addicted to you...
Ами Първата ми истинска любов... преди две години,с течение на времето се влюбих..проблеми,караници,и зневери..абе няма да говоря сега за това,макар че и за него адски много ме боли (надявам се съдбата да е на наша страна и след време да бъдем отново заедно)
Значи в един такъв пери од от връзката ми с това момче,аз отново бях наранена от собствената си глупост,опитвах се да намеря утеха някъде и да се справя със самата себе си ... и започа да се получава.Най-добрата ми приятелка си намери приятел,адски стабилно и мило момче,евала му.. не го познавах,но моята приятелка ми разказваше колко истински бил той,един ден излезнахме на кафе,запознах се с него .. обади му се негов приятел от пловдив който каза че идва да го види в нашия град .. ок,до тук добре ... запознах се и с него,с течение на времето намерих човек до себе си в който се влюбвах,най-искренния и мил,добродушен и иситнски човек,който съм срещала през целия си живот(дори започах да забравям бифшото си гадже) ... въпросното момче идваше да ме вижда всеки ден .. изминаваше по 100 км само и само да ме вижда,да идва при мен ... но аз от инат все де дърпах,все намирах някакъв пазител до мен,някакъв ангел,но от инат не исках да бъда с него,държахме се като приятели .. и в точно това vреме,след 3 месеца когато вече бях напълно готова да започна нова връзка с него и да не сме само приятели,а нещо повече,точно тогава когато напълно осъзнах,какъв ангел ми е пратил господ .. каква добра душа,душа която даваше всичко за мен .... точно тогава се слуши нещо ;( Катастрофира и изпадна в кома .. няма да ви казвам под какви мъки и какво напрежение бях през тези 2 месеца докато той беше на легло,напълно неподвижен,нереагиращ,нико й не знаеше дали въобще той някога ще се събуди от този дълбок сън..няма да ви казвам какво испитвах тогава,как съжелявах за пропиляното време с него,как съжелявах за този истински човек .. с течение на времето се появиха усложнения и той почина..исках просто да ви разкажа всичко това,имах нужда,благодаря за вниманието ви.
Да сме скромни ? Ооо,не мерси
Абе няма ли да се научите кога се пише '' и '' и кога се пише '' й ''?!!
Първоначално написано от •._.•No_NaMe•._.•
mda... i az sum taka![]()
If everyone loved and nobody lied...
Много пъти са пускани такива теми и определено става чисто и просто една флууд тема, а не такава, каквато ти искаш...
Да не говорим какво объркване ще настане, ако всеки тръгне да пише...
Заключва се!
е кво всеки сипише п нещичко .. може пък и да помага темата ..?
damПървоначално написано от bRigHt [!
![]()
Kefi se na vragovete si, zashtoto si vinagi v glavata im, no nikoga v krakata im!!! :P
представям си ся как мишката си купонясва, порка кото има на масата, а жена му у къщи пред компане е па честно
уф, и утре да мине без него и после пак ще си го мачкам
![]()
В момента съм с момиче което си заминава след 7 дни .. то България .. живее в Испания и нещото което искам най- много е да съм с нея ... това е най съкровеното ми желание в момента ...
НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<
Искам много много много да ви се оплача....Скарах се с милото и той ми е "сърдит".....Голям надуфко е и повече няма да го погледна.....а ако си мисли , че ще тръгна да му се извинявам много се лъже![]()
obi4am te slunceeeeeeeeee
Незнам кога ще дойде краят а най много от всичко,мразя да незнам нещо..а само да го усещам..
˜”*°•NqMa Da Me PriTeJaVasH...Sry, SlaDak, SaM OsTaaSh..•°*”˜
Az za liubov nqma da vi govorq.Tq mi e protivna i nepriqtna.
Spored vas ima li priqteli? Super gadno mi e sq edin fr se syrdi az kato vlqza v skype toi izliza v impulse sy6to e taka .Daje ne mi kazva za kvo se syrdi pone pri4inata iskam da znam! A dyrja na nego makar 4e da se poznavame li4no ot skoro![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Pomognete
![]()
Първоначално написано от ScionOfStorm
Obi4am tee![]()
npravo se pobarkvam i e mn gadno ako lybovta e nespodelena
Look, if you had one chance,
one opportunity to seize everything
you've ever wanted, in one moment,
would you capture it... or just let it slip?
Здравейте.
Регистрирах се тук,защ0т0 имам мн0г0 г0лям пр0блем с едн0 м0мче,а ник0й 0т приятелите ми не м0же да ми п0м0гне.Ще ви разкажа всичк0 п0 - п0др0бн0 за да е п0 - лесн0
Случи се т0ва : Миналата г0дина кандидатствах в н0в0т0 си училище.На първия учебен ден ми беше мн0г0 к0фти,защ0т0 не п0знавах ник0г0,всички ми бяха неп0знати и незнаех какв0 да правя.Да,н0 няк0лк0 седмици п0 - късн0 стана т0ва,че се зап0знах с едн0 м0миче,с к0ят0 сега сме първи приятелки.С нея мн0г0 0бикаляхме к0рид0рите на даскал0т0 и три м0мчета 0т един клас п0ст0янн0 избиваха к0мплекси след нас.Един ден аз се реших и в м0мента,в к0йт0 ги п0дминаваме те пак зап0чнаха да се кик0тят и да казват нещ0 0т с0рта "Ще те скъсам,мн0г0 си г0тина"..В т0зи м0мент аз и м0ята приятелка се 0бърнахме и се върнахме при тях.И тъй кат0 си бях харесала едн0 0т м0мчетата,зап0чнах да г0в0ря на нег0.Казах му "Така и така избивате к0мплекси,ами п0не дай да се зап0знаем".И така се зап0знахме.Аз и м0ята приятелка бяхме 9 клас,а те бяха 11.Мина се мн0г0 време и аз 0съзнах,че мн0г0 харесвам т0ва м0мче,н0 не исках да кажа на м0ята приятелка.Беше ми някак неуд0бн0,не 0т реакцията и,а пр0ст0 ме беше срам,защ0т0 не бях сп0деляла с ник0г0,че 0бичам няк0е м0мче.Една вечер с м0ята приятелка 0тид0хме на диск0тека и в диск0теката видях т0ва м0мче,заедн0 с другите двама.Пусках му п0здравчета п0ст0янн0,за нег0 и за приятелите му.Така стана няк0лк0 пъти п0дред,д0кат0 х0дих на диск0тека.П0сле затв0риха тази диск0тека и за п0чнахме да х0дим другаде,н0 там те не идваха.Една вечер ги видях в същата диск0тека.Т0гава п0лудях,кат0 видях т0ва м0мче.Извиках м0ята приятелка и сляз0хме на дансинга да танцуваме,и се навъртахме 0к0л0 нег0.Изведнъж се бях 0з0вала плътн0 д0 нег0 и танцувах,а т0й ме беше прегърнал.П0сле си п0г0в0рихме малк0 и му п0исках н0мера.Т0й естествен0 ми г0 даде,и п0иска м0я.На следващата седмица ми се 0бади и ме п0пита дали искам да 0тидем заедн0 на диск0тека,аз,т0й,м0ята приятелка и нег0вите приятели.Аз веднага се съгласих.Беше як0,н0 идваше края на учебната г0дина и лят0т0.Т0ва за мен значеше пълна тъп0тия и нямаше да г0 виждам.Да,така си беше.Цял0 лят0 не г0 бях виждала,сам0 си презвънявахме и си писахме смс-и.Да,н0 д0йде 0тн0в0 първия учебен ден.Зап0чнахме да х0дим на училище 0тн0в0.
През лят0т0 аз г0 бях забравила и вече ми беше безразличн0,н0 с времет0 зап0чнах пак да търча след нег0,кат0 кученце.В начал0т0 на учебната г0дина не ме влечеше т0лк0ва,н0 2-я ср0к съм,кат0 п0бесняла.0съзнах,че въ0бще не съм г0 забравила,и макар преживян0т0 цял0 лят0,все 0ще г0 0бичам.Н0 пр0блемът е там,че т0й не ми 0бръщаше внимание.Да,н0 и аз не правех нищ0 п0 въпр0са.Един ден му писах смс,дали иска няк0й ден да излезем на кафе а-у.Т0й ми каза,че няма нищ0 пр0тив,сам0 че незнае к0га.Да,0баче си 0стана с 0бещаниет0.Една вечер,какт0 си ст0ях пред к0мпютъра ми звъни телеф0на.К0гат0 п0гледнах к0й звъни ми излизаше неп0знат н0мер.Вдигнах и п0знайте.Т0ва м0мче ме канеше на някакв0 куп0нче.Искаше ми се да 0тида,н0 си мислех,че ще стане нещ0 л0ш0 и му казах,че съм си на сел0 и вече имам план0ве за вечерта.Мина се малк0 време и един ден в училище см0ята приятелка решихме сам0 на бъзик да му презвъним 0т нейния н0мер.Т0гава т0й зап0чна да звъни 0т нег0вия н0мер и 0т 0ще мн0г0 други.Н0 бяхме в час и след часа му презвънях пак.Т0гава т0й пак звънна и аз му вдигнах.През цял0т0 време му г0в0рих с преправен глас,и се представих за м0я приятелка.Заг0в0рих му за срещата,к0ят0 ми е 0бещал и т0й каза,че ще ме п0кани.След няк0лк0 седмици стана чуд0.Изляз0хме на кафе аз,кака ми,нег0в приятел и т0й.Т0гава аз разбрах,че наистина имам нещ0 към нег0,и кат0 се прибрах написах на пр0фила си на скайп,че г0 0бичам,естествен0 бях написала и имет0 му.Да,0баче имах скайпа на нег0вия приятел,к0йт0 беше с нас на кафе.И т0чн0 на следващия ден приятеля му влезе в скайп и видя снимката му на пр0фила ми,и т0ва,к0ет0 пишеше.В т0зи м0мент,к0гат0 ме разпитваше,друг0 м0мче ми п0иска пълн0м0щн0 и аз си п0мислих,че е "М0мчет0,к0ет0 харесвам".В крайна сметка се 0каза,че т0ва същ0 бил приятел на "М0мчет0,к0ет0 харесвам",и аз г0 п0знавах.След няк0лк0 седмици се бяха събрали и се приг0твяха за диск0тека."М0мчет0,к0ет0 харесвам" видя какв0 пише на пр0фила ми на скайп и зап0чна да ми се ум0лява да 0тида с тях на диск0тека,н0 на мен не ми се х0деше,и му казах да не наст0ява.И така т0й разбра,че г0 0бичам.Правех какв0 ли не,защ0т0 исках да ми 0бърне малк0 внимание и да станем гаджета.М0ята приятелка му писа бележки,смс-и и какв0 ли 0ще не,н0 ефект нямаше.Един ден ми дад0ха скайпа му.Така аз събрах смел0ст и п0г0в0рихме.Н0 т0й явн0 не се усещаше на къде бия и не ме п0пита дали искам да сме гаджета.Аз не издържах и г0 п0питах.Т0й ми каза,че ще си п0мисли и ще ми каже.След два дни ми каза,че няма да стане нищ0,не искал да разбере цял0т0 даскал0 и така.Аз се разплаках и т0й ми каза,че ще си п0мисли 0ще малк0,за да пре0смисли нещата.Да,н0 един ден,кат0 г0 п0питах дали има намерение ск0р0 да ми каже какв0 е решил,т0й ми се изсмя и ми каза "НЕ".Т0гава аз му казах,да не ми 0тг0варя,защ0т0 няма да стане нищ0.И п0 взаимн0 съгласие,решихме да се преструваме,че не е станал0 нищ0 и да сме сам0 приятели.Въпреки т0ва,к0ет0 му бях казала,аз не исках да е така.Плачех във всеки уд0бен м0мент и приятелите му се чудеха,как да ме усп0к0ят.Д0 днес аз 0ще плача и искам да стане чуд0,н0 уви - не става!М0ля ви се,ак0 вие знаете как да п0стъпя,кажете ми.Вече не издържам п0д т0зи напън.0бичам г0,н0 на нег0 явн0 не му пука.И аз незнам.Мн0г0 ще съм ви благ0дарна,ак0 ми п0м0гнете.Нуждая се 0т д0бър съвет.Благ0даря предварителн0 на всички !!!
![]()
Оуууу какви тъжни истории...![]()
![]()
![]()
ще се разплача...![]()
![]()
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
пхахахаа тука някой сценраист на сапунки може да получи вдъхновение ако чете шитовете ви ! ХАХАХХАХАХА![]()
тцтц...не бъди толкова лош, че ще ги депресираш още повече...Първоначално написано от demon_skater
![]()
(очаквам злобни коментари)
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Е не искам да им казвам нещата както са наистина,че ще вземат се депресират още повече,каквито са жалки...![]()
qqq zatihni weПървоначално написано от demon_skater
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Ти да не отричаш същестуването на добри сценарии във темата?![]()